DINAMIČEN+

BMW serije 4 Coupé. Štiri pomeni več.

DINAMIČEN+

BMW serije 4 Coupé. Štiri pomeni več.

DINAMIČEN+BMW serije 4 Coupé. Štiri pomeni več.

 Pospešek 0–100 km/h v s (BMW 440i Coupé)

5,2

Največja hitrost v km/h (BMW 440i Coupé)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW 440i Coupé)

7,7–7,4

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW 440i Coupé)

179–172

Ustvarjen, da s svojo športnostjo navdušuje na cesti. Rezultati so izjemni. Bolj dinamičen, agilen in udoben. Brezkompromisno pripravljen za akcijo z natančno optimizirano obliko, prisotnostjo in upravljanjem. Povedano na kratko: osupljiv športni kupe, ki daje užitku v vožnji nov pomen in zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke.

VRHUNSKA ZMOGLJIVOST.

BMW serije 4 Coupé razvije osupljivo dinamiko, ki vas takoj navduši. V popolnem součinkovanju visoko zmogljivega motorja s prilagodljivim M podvozjem v okviru dodatne opreme, spremenljivim športnim krmiljenjem in 8-stopenjskim športnim menjalnikom Steptronic v okviru dodatne opreme, zagotavlja športni užitek v vožnji v vsaki situaciji, kar vam bo prineslo nasmeh na obraz – in zagotovljene občudujoče poglede.

"Pri podjetju BMW iščemo estetiko, ki nakazuje učinkovito dinamiko kot naravni del našega oblikovanja."
ADRIAN VAN HOOYDONK, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA PRI BMW GROUP

NAVDUŠUJOČA OBLIKA.

Navdušujoč na pogled.

Če obstaja popolna oblika za športnega kupeja, potem je oblika vozila BMW serije 4 Coupé popolna predloga. Njegov športni videz izžareva dinamično navzočnost in navdušuje z usklajenim prepletanjem tekočega sloga linij in oblikovanih bokov. Edinstvena mešanica športne privlačnosti, agilnosti in estetike zadosti želji po resnično popolnem avtomobilu.

Športen sprednji del.

Sprednji del vozila BMW serije 4 Coupé ustvarja občutek inovativne športnosti. Izrazito rešetko hladilnika v obliki ledvičk uokvirjajo modelirani LED žarometi in poudarjajo močno športnost. Velike odprtine za zrak z integriranimi LED lučmi za meglo zaokrožujejo dinamičen videz na nezamenljiv način.

Športna silhueta kupeja.

Zahvaljujoč svojim podaljšanim linijam z rahlo spuščajočo se strešno linijo in oblikovanimi boki, vozilo BMW serije 4 Coupé vzbuja občutek moči in športnosti. Okna brez okvirjev s svojim občutkom lahkotnosti opredeljujejo nežno oblikovano silhueto in agilno obliko.

Zadek izrazite oblike.

Zadek vozila BMW serije 4 Coupé prepriča s svojo trdno, močno držo, ki jo opredeljuje izrazit odbijač z integriranima končnima izpušnima cevema. Prenovljene dvodelne LED zadnje luči privlačno poudarjajo širino karoserije in dinamično obliko.

IZVEDBE OPREME VOZILA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Ali želite svojemu vozilu BMW serije 4 Coupé podariti še več športnosti oziroma ekskluzivnosti? Različni modeli in oprema, pa tudi ponudba BMW Individual ponujajo široko paleto opreme za personalizacijo vašega vozila. Povsem po vašem okusu.

EKSKLUZIVNA NOTRANJOST.

ELEGANTNA IN ŠPORTNA.

Ekskluzivna notranjost vozila BMW serije 4 Coupé združuje športnost s sodobno funkcionalnostjo. Številne informacijske in komunikacijske tehnologije ter notranjost iz visokokakovostnih materialov, ki je oblikovana popolnoma v skladu s potrebami voznika, zagotavlja zelo visok standard udobja in praktičnosti. Obenem pa ambientalna razsvetljava ustvarja edinstveno doživetje vožnje.

USMERJENA K VOZNIKU.

Usnjen športni multifunkcijski volan v okviru osnovne opreme je center k vozniku usmerjenega kokpita. BMW Head-Up projektor in nova multifunkcijska instrumentna plošča nudita jasen pregled pomembnih informacij za vožnjo. Navigacijski sistem Professional pa poskrbi, da ste popolnoma povezani – prav tako kot aplikacija BMW Connected, ki poveže vaš pametni telefon z vašim vozilom BMW serije 4 Coupé.

DOVRŠENO OBDELANA.

Elegantna oprema notranjosti vozila BMW serije 4 Coupé vključuje široko paleto prefinjenih materialov prvovrstne obdelave. Uživajte v popolnem udobju z visokokakovostnimi športnimi sedeži v okviru dodatne opreme, ki so oblazinjeni v usnju. Prijetno vzdušje dodatno povečajo privlačne notranje okrasne obloge, klasične podrobnosti in kontrastni šivi na instrumentni plošči.

VOZNA DINAMIKA.

OBLIKA LUČI.

UŽITEK V VOŽNJI JE DRUŽINSKA ZADEVA.

UŽITEK V VOŽNJI JE DRUŽINSKA ZADEVA.

Odkrijte čisto športnost, progresivno obliko in ekskluzivno udobje celotne modelne družine vozil BMW serije 4. Doživite še več dinamike v avtomobilih BMW M4 in M3 z njihovim navdušujočim dirkalnim DNK.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8 (8,3)
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,8–6,6
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 159–154

  Vrednosti v oklepajih veljajo za vozila s sedemstopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in sistemom Drivelogic.

  Podatki o porabi so določeni v skladu z merilnim ciklom vožnje ECE in so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO₂, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO₂ v skladu z Direktivo 1999/94/ES.