BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, kovinska barva Arctic Race Blue, tričetrtinski pogled od zadaj na zadnje luči, maneken stoji zraven avtomobila

THE 4

POPOLNOMA NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ: MODELI IN OPREMA

Izpodbijajte status quo z BMW serije 4 Coupé. Tu lahko raziščete vse informacije o raznolikosti oblikovnih poudarkov, ekskluzivni opremi in prvovrstnih digitalnih storitvah. Izvedite, kako edinstven BMW serije 4 Coupé z zmogljivimi motorji in popolnoma uglašenimi funkcijami, osredotočenimi na dinamiko, povzdiguje užitek v vožnji v nove višave.

Preberi več
THE 4 POPOLNOMA NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ: MODELI IN OPREMA

MODELI IN OPREMA

Močna individualna oprema in modelne različice BMW serije 4 Coupé.

Osnovni model

V osnovni različici opreme BMW serije 4 Coupé navdušuje s svojo vpadljivo obliko in raznoliko paleto funkcionalnih značilnosti za izboljšanje udobja in varnosti.

BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, oprema Basic, kovinska barva Arctic Race Blue

V osnovni različici opreme BMW serije 4 Coupé navdušuje s svojo vpadljivo obliko in raznoliko paleto funkcionalnih značilnosti za izboljšanje udobja in varnosti.

 • Oprema Basic

Model M Sport

Model M Sport daje vozilu še bolj športen pridih. Poleg izpopolnjenega videza zunanjosti in notranjosti model M Sport zagotavlja tudi večji užitek v vožnji. M športno podvozje, M športne zavore in paket M Aerodynamics znatno izpopolnijo vozno dinamiko.

BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, paket M Sport, kovinska barva Arctic Race Blue, tričetrtinski pogled od spredaj

Model M Sport daje vozilu še bolj športen pridih. Poleg izpopolnjenega videza zunanjosti in notranjosti model M Sport zagotavlja tudi večji užitek v vožnji. M športno podvozje, M športne zavore in paket M Aerodynamics znatno izpopolnijo vozno dinamiko.

 • Zunanjost

 • Notranjost

BMW serije 4 Coupé Individual, kovinska barva Dravite Grey, G22, 2020, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem
BMW serije 4 Coupé Individual, kovinska barva Frozen Portimao Blue, G22, 2020, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem
BMW serije 4 Coupé Individual, kovinska barva Frozen Deep Grey, G22, 2020, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem
Razširjeno oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino v barvi Ivory White, BMW serije 4 Coupé Individual, G22, 2020, notranjost, kokpit
Razširjeno oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino v barvi Fiona Red/Black, BMW serije 4 Coupé Individual, G22, 2020, notranjost
Razširjeno oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino v barvi Fjord Blue/Black, BMW serije 4 Coupé Individual, G22, 2020, notranjost,
Notranje obloge iz plemenite vrste lesa s poudarki zaključkov Pearl Chrome, BMW serije 4 Coupé Individual, G22, 2020, notranjost
BMW Individual, notranje obloge Aluminium Fabric visokega sijaja s poudarki zaključkov Pearl Chrome, BMW serije 4 Coupé Individual, G22, 2020, notranjost
Notranje obloge Fine Black visokega sijaja s poudarki zaključkov Pearl Chrome, BMW serije 4 Coupé Individual, G22, 2020, notranjost
Stropna obloga BMW Individual v barvi Anthracite, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, notranjost, kokpit
Vstopna letev z oznako BMW Individual, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, notranjost, kokpit

BMW INDIVIDUAL ZA POPOLNOMA NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Izjemen, neodvisen, individualen: novemu BMW serije 4 Coupé podarite nekaj posebnega, da bo kot nalašč za vas z ekskluzivnimi in zelo kakovostnimi izdelki iz programa BMW Individual. Pripravite se, da boste z vpadljivimi poudarki očarljivih barvnih odtenkov BMW Individual vzbudili pozornost na cesti. V kombinaciji z impresivnimi 19-palčnimi BMW Individual platišči iz lahke zlitine 793 I dvobarvnega videza bo vozilo videti elegantno in neomajno. Tudi v notranjosti poudarite svoj občutek za edinstveno z notranjimi oblogami BMW Individual visoke kakovosti ali posebej razkošnimi možnostmi usnjenega oblazinjenja BMW Individual.

VOZNA DINAMIKA

Pogonski sklop in komponente podvozja popolnoma novega BMW serije 4 Coupé.

Športna lega na cesti, optimalne vozne lastnosti in odlična okretnost: novi BMW serije 4 Coupé v smislu zmogljivosti in vozne dinamike zagotavlja vznemirljiv užitek v vožnji. Z zmogljivimi motorji BMW TwinPower Turbo in popolnoma uglašenimi komponentami podvozja je športni kupe pripravljen na vsak izziv.

4-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo v BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

4-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo.

2,0-litrski 4-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo nove generacije jamči skrajni užitek v vožnji. Odlikuje se s temperamentnim razvojem moči in spontano odzivnostjo že v nizkem območju vrtilne frekvence, medtem ko je varčen in proizvaja malo škodljivih snovi.
Športni menjalnik Steptronic v BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, notranjost

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za največjo zmogljivost.
Logotip xDrive pri BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo razporeja pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za dodatni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh razmerah na cesti. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
Podvozje pri BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

Podvozje.

Standardno podvozje nudi visoko stopnjo natančnosti, okretnosti in udobja vzmetenja. To je možno po zaslugi sprednje preme z dvojnim zgibom iz aluminija in dovršeno izdelane petvodilne zadnje preme, skupaj z zelo natančno uglasitvijo vseh komponent podvozja.
4-valjni dizelski motor BMW TwinPower Turbo v BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

4-valjni dizelski motor BMW TwinPower Turbo.

2,0-litrski 4-valjni dizelski motorji BMW TwinPower Turbo nove generacije prikazujejo dinamičen razvoj moči in izvrstno odzivnost tudi pri nizki vrtilni frekvenci. Tehnologija turbopolnilnika s spremenljivo geometrijo turbinskih lopatic in neposredno vbrizgavanje goriva prek skupnega voda pa zagotavljata, da so ti motorji izjemno varčni in proizvajajo malo škodljivih snovi.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku popolnoma novega BMW serije 4 Coupé.

Digital Key BMW serije 4 Coupé G22 2020

Digital Key.

Zakaj bi vzeli ključ, ko pa imate s sabo pametni telefon? Svoj BMW lahko zaklenete in odklenete in ga celo zaženete z Digital Key ključem. Z mobilnim telefonom* lahko, če je združljiv, pooblastite do pet oseb za uporabo vašega BMW. Med drugim je mogoče omejiti pogonsko moč in največjo hitrost, npr. za voznike začetnike. * Seznam združljivih mobilnih telefonov je na voljo na spletnem mestu bmw.com/digitalkey
Driving Assistant Professional pri BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta pri menjavi voznega pasu in asistenta za zaustavitev v sili ter asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
Parkirni asistent Plus pri BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

Parkirni asistent Plus.

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
Integracija pametnih telefonov v BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
Remote Software Upgrade v BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

Remote Software Upgrade.

Ali želite, da je vaš BMW posodobljen z najnovejšo programsko opremo? Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno kot nov. Nadgradnje se namestijo po zraku (over the air) prav tako kot za vaš pametni telefon. Na ta način imate lahko aktivirane tudi druge funkcije v vozilu.

Poraba goriva in emisije CO2 za BMW serije 4 Coupé.

BMW M440i xDrive Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): Podatek še ni na voljo.
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): Podatek še ni na voljo.


BMW 430i Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): Podatek še ni na voljo.
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): Podatek še ni na voljo.


Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.


Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.


Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.

Preberi več

Poraba goriva in emisije СО₂ za BMW serije 4 Coupé.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7.5 / 8.1
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 170 / 186

  BMW 430i Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6.6 / 7.4
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 150 / 168

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html