BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, kovinska barva Arctic Race Blue

THE 4

BMW SERIJE 4 COUPÉ: PONUDBE IN STORITVE

Po meri narejeni izdelki iz programa originalne dodatne opreme BMW vam omogočajo, da svoj BMW serije 4 Coupé prilagodite lastnim željam, medtem ko zelo prepoznavni BMW M Performance Parts poudarjajo dinamično plat tega fascinantnega kupeja. Privlačen nabor ponudb BMW Service vam zagotavlja vsestransko zaščito v primeru najhujšega, pa tudi strokovno servisiranje in vzdrževanje za neskončne količine brezskrbnega užitka v vožnji z BMW serije 4 Coupé.

Preberi več
THE 4 BMW SERIJE 4 COUPÉ: PONUDBE IN STORITVE

ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Posebna oprema in možnosti oblikovanja za BMW serije 4 Coupé.

S športnim BMW serije 4 Coupé se boste predajali užitku v vožnji že s standardno konfiguracijo opreme. Originalna dodatna oprema BMW obstaja zaradi posebnih želja. Ponujamo vam bogat izbor posameznih dodatkov in pripomočkov, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW serije 4 Coupé v smislu kakovosti, oblikovanja in delovanja ter vam nudijo najboljšo možno dodano vrednost – karkoli že imate v mislih.

Držalo za smuči in snežne deske BMW, raztegljivo na strani, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Držalo za smuči in snežne deske BMW, raztegljivo na strani.

Držalo za smuči in snežne deske BMW s ključavnico, ki ga je mogoče raztegniti na straneh, zagotavlja varno prevažanje do petih parov smuči ali snežnih desk in omogoča lažje natovarjanje na višja vozila. Kombinirate ga lahko s katerimkoli strešnim prtljažnikom BMW, poleg tega lahko nanj pritrdite tudi smučarske palice.
Na izdelek
Strešni nosilec za kolo BMW, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Strešni nosilec za kolo BMW.

Strešni nosilec za kolo BMW je varna rešitev za prevoz cestnih, potovalnih ali otroških koles, pa tudi gorskih z najv. obtežitvijo do 20 kg. Njegovi upravljalni elementi so na priročnem mestu v višini strešnega prtljažnika. Po potrebi lahko nakladalno stran prestavite z desne na levo.
Na izdelek
Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 BMW, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Zadnji nosilec za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 znamke BMW je lahek, vendar stabilen, in lahko prevaža do 60 kg. Izjemno enostaven za uporabo in lahko prevaža dve običajni ali električni kolesi (z namestitvijo razširitve pa sprejme tri kolesa). Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku.
Na izdelek
LED-projektorji na vratih BMW, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

LED-projektorji na vratih BMW.

Novi LED-projektorji na vratih BMW z izboljšano kakovostjo projekcije in nadpovprečno življenjsko dobo poskrbijo, da je vstop in izstop iz vozila edinstveno doživetje. Samodejno se aktivirajo, takoj ko odprete vrata, in osvetlijo območje vstopa na povsem individualni način s projiciranjem slike na tla ob vozilu. Voznik lahko osebno izbere sliko, ki se projicira s pomočjo izmenljivih diapozitivov in izbira med logotipom BMW in logotipom BMW M.
Na izdelek
18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M Jet Black mat, prednje platišče brez pnevmatike, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M v barvi Jet Black mat, prednje platišče brez pnevmatike.

Zelo kakovostna 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in imajo barvni M logotip. Prednje platišče velikosti 7,5 J x 18 brez pnevmatike.
Na izdelek
Kovana 20-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 794 M dvobarvna (Jet Black, stružena do visokega sijaja), prednje platišče brez pnevmatike, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Kovana 20-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 794 M dvobarvna (Jet Black, stružena do visokega sijaja), prednje platišče brez pnevmatike.

Zelo kakovostna, kovana 20-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 794 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black in stružena do visokega sijaja ter imajo barvni M logotip. Prednje platišče velikosti 8 J x 20 brez pnevmatike.
Na izdelek
Kovana 20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 795 M dvobarvna (Ferric Grey mat, rezkana do visokega sijaja), prednje platišče brez pnevmatike, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Kovana 20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 795 M dvobarvna (Ferric Grey mat, rezkana do visokega sijaja), prednje platišče brez pnevmatike.

Zelo kakovostna, kovana 20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 795 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Ferric Grey mat in rezkana do visokega sijaja ter imajo barvni M logotip in rezkan napis M Performance. Prednje platišče velikosti 8 J x 20 brez pnevmatike.
Na izdelek
Preproga za prtljažnik BMW, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Preproga za prtljažnik BMW.

Trpežna, protizdrsna, vodoodporna preproga z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh in z obliko po meri ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Nameščena preproga, ki je zasnovana v črni barvi in opremljena s kakovostnim vložkom iz nerjavečega jekla, se popolnoma zlije z notranjostjo prtljažnega prostora.
Na izdelek
Sprednja preproga BMW, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020

Sprednja preproga BMW.

Zanesljiva funkcionalnost v kombinaciji s športno eleganco: protizdrsna, vodoodporna in trpežna preproga BMW z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh ščiti prednji prostor za noge pred vlago in umazanijo. Na voljo v črni barvi z vložkom iz nerjavečega jekla. Posebna tridimenzionalna zasnova pa zagotavlja popolno prileganje tako po videzu kot po obliki.
Na izdelek
Notranjo vzvratno ogledalo BMW z integriranim odpiralom za garažna vrata, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Notranjo vzvratno ogledalo BMW z integriranim odpiralom za garažna vrata.

Notranje vzvratno ogledalo brez okvirja s samodejno funkcijo proti bleščanju je tudi prilagodljiv univerzalni daljinski upravljalnik za garažna vrata in druga vrata za vstop na zasebno zemljišče. Nadomešča do tri daljinske upravljalnike in je združljivo s skoraj vsemi garažnimi in zunanjimi vrati. Vgrajene funkcije daljinskih upravljalnikov lahko upravljate s tremi gumbi na vrhu ogledala.
Na izdelek
Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in kjerkoli: zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajen prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.
Na izdelek

Odkrijte še več dodatne opreme BMW za BMW serije 4 Coupé po kategorijah.

STORITVE BMW ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Servisne ponudbe in paketi za BMW serije 4 Coupé.

BMW postavlja standarde na področju storitev ter je vedno na voljo za vas in vaš BMW serije 4 Coupé. S pomočjo pri okvari in nesreči vam naši strokovnjaki stojijo ob strani v vseh nujnih primerih – 24 ur na dan vse dni v letu. Zahvaljujoč inovativnim BMW Teleservices vaš BMW serije 4 Coupé samodejno obvesti vašega servisnega partnerja BMW o potrebnih vzdrževalnih delih in okvarah, da bo lahko slednji nato z vami vzpostavil stik. Z BMW Service Inclusive so te in vse druge servisne storitve finančno krite za časovno obdobje, ki ga izberete sami. Zato lahko več časa namenite pomembnejšim stvarem: s širokim naborom storitev, ki jih ponuja BMW, boste vedno varni.

Moški za volanom BMW gleda skozi vetrobransko steklo

BMW Service Inclusive.

Preprosto se osredotočite na tisto, kar je zares pomembno in se prepustite užitku v vožnji s svojim BMW serije 4 Coupé. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.
Izvedite več
Ženska, ki zapušča BMW, gleda pametni telefon

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW serije 4 Coupé pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašemu prednostnemu servisnemu partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoj BMW serije 4 Coupé na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več
Ženska stoji pri odprtih vratih svojega BMW


Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na prizorišču, če je potrebno.
Izvedite več

BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Športna oprema za BMW serije 4 Coupé.

BMW serije 4 Coupé navdušuje s športnostjo in neodvisnim oblikovalskim jezikom: zelo kakovostni izdelki iz programa BMW M Performance Parts pa še izraziteje poudarjajo dinamičen značaj tega osupljivega športnega kupeja.

BMW M Performance Parts, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, dodatna oprema
Karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance.

Zavzemite trdno stališče: sprednji podaljšek odbijača M Performance, izdelan iz karbonskih vlaken, poudarja mišičasto zunanjost vozila na zelo ekskluziven način. Edinstven videz motošporta za vse, ki ne želijo sprejemati kompromisov.
Na izdelek
Usmernika zraka M Performance v črni barvi visokega sijaja na levi in desni stran, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Usmernika zraka M Performance v črni barvi visokega sijaja na levi in desni strani.

Pristno vzdušje motošporta: zelo kakovostna usmernika zraka M Performance za podaljšan sprednji odbijač na levi in desni strani sta bila prilagojena vozilu v vetrovniku in omogočata še športnejše vozne lastnosti. Izdelana sta iz poliuretana z visoko trdnostjo, s svojo črno barvo visokega sijaja pa dajeta vozilu izrazit dirkaški videz.
Na izdelek
Kovana 20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 795 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 795 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 795 M so zasnovana v barvi Jet Black matiranega videza ter imajo barvni M logotip in rezkan napis M Performance. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 225/35 R20 90Y XL RSC spredaj in velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 255/30 R20 92Y XL RSC zadaj.
Na izdelek
M zaključek izpušne cevi v črni barvi visokega sijaja na levi strani, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

M zaključek izpušne cevi v črni barvi visokega sijaja na levi strani.

Podrobnosti, ki delajo razliko: s svojim značilnim videzom osemvaljnika in drugimi zaznavnimi oblikovnimi potezami M zaključek izpušne cevi poskrbi, da je zadek vozila videti še športnejši. Izdelan je iz črnega kromiranega nerjavečega jekla visoke kakovosti.
Na izdelek
Volan M Performance, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, pogled od blizu

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zaradi prevleke iz Alcantare volan M Performance zagotavlja odličen oprijem – za športnejši občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini pa poudarjata slog motošporta.
Na izdelek

STORITVE IN APLIKACIJE IZ BMW CONNECTED DRIVE ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Inovativne tehnologije in ponudbe za največje udobje v BMW serije 4 Coupé.

V BMW ConnectedDrive Store boste našli veliko število inovativnih aplikacij in digitalnih storitev, ki vas povezujejo z vašim BMW serije 4 Coupé in zunanjim svetom. Kliknite spodnji gumb in si oglejte pregled široke palete izdelkov, ki jih ponuja BMW ConnectedDrive. Odkrijte praktične aplikacije, kot so Real Time Traffic Information, ki zagotavljajo zadnje prometne novice, ali Remote Services, ki vam omogočajo upravljanje BMW s pametnim telefonom od daleč. Preverite, katere storitve BMW ConnectedDrive so na voljo za vaše vozilo in katere lahko podaljšate. Kaj pridobite: tudi če ste že lastnik BMW, lahko še vedno priročno zakupite storitve in aplikacije, da jih naknadno dodate v BMW ConnectedDrive Store.

Preberi več

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW M440i xDrive Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,1 – 6,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 163 – 155


Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.


Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.


Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.

Preberi več

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO₂.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,1 – 6,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 163 – 155

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.