BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, tričetrtinski pogled od spredaj z manekenko
430i Coupe
Shop The Look
Cena52.200,00
Poraba goriva, kombinirana 6,1-5,7 / 8,5–8,0 l/100 km
Tip gorivaBencinDizel

THE 4

BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Cena52.200,00
Poraba goriva, kombinirana 6,1-5,7 / 8,5–8,0 l/100 km
Tip gorivaBencinDizel
THE 4BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Popolnoma novi BMW serije 4 Coupé navdušuje s svojo edinstveno estetiko, športnimi in okretnimi voznimi lastnostmi ter nadvse kakovostno notranjostjo. Kombinacija edinstvene oblike in impresivne okretnosti vzbudi izjemno privlačnost.

Preberi več

OBLIKA ZUNANJOSTI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Izzivalen, neodvisen, popadljiv: BMW serije 4 Coupé se s svojo nepogrešljivo zunanjostjo predstavlja kot uporniški individualist. Prepoznaven sprednji del z edinstveno dvojno ledvičko BMW poudarja največjo neodvisnost in simbolizira zelo izrazen videz BMW serije 4 Coupé.

Preberi več
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, kovinska barva Arctic Race Blue, stranski pogled na platišča iz lahke zlitine, maneken v avtomobilu z odprtimi vrati

OBLIKA NOTRANJOSTI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Kompleksnost v zgoščeni obliki: oblika notranjosti BMW serije 4 Coupé postavlja voznika v središče pozornosti. Poleg funkcionalnega oblikovanja notranjosti natančen oblikovalski jezik in oblikovni elementi visoke kakovosti ustvarjajo sodobno in neodvisno avro.

Preberi več
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, notranjost, sovoznikova stran

VOZNA DINAMIKA

Komponente pogonskega sklopa in podvozja pri BMW serije 4 Coupé.

Športna lega na cesti, optimalne vozne lastnosti in odlična okretnost: BMW serije 4 Coupé v smislu zmogljivosti in vozne dinamike zagotavlja vznemirljiv užitek v vožnji. Z zmogljivimi motorji TwinPower Turbo in popolnoma uglašenimi komponentami podvozja je športni kupe pripravljen na vsak izziv.
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, 4-valjni bencinski motor TwinPower Turbo

Vrstni 4-valjni bencinski motor TwinPower Turbo.

2,0-litrski vrstni 4-valjni bencinski motor TwinPower Turbo nove generacije zagotavlja največji užitek v vožnji. Odlikuje se s temperamentnim razvojem moči in spontano odzivnostjo že v nizkem območju vrtilne frekvence, medtem ko je varčen in proizvaja malo škodljivih snovi.

BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, 4-valjni dizelski motor TwinPower Turbo

Vrstni 4-valjni dizelski motor TwinPower Turbo.

2,0-litrske vrstne 4-valjne dizelske motorje TwinPower Turbo nove generacije odlikujeta prožen razvoj moči in izvrstna odzivnost tudi v območju nizke vrtilne frekvence. Tehnologija turbopolnilnika s spremenljivo geometrijo turbinskih lopatic in neposredno vbrizgavanje goriva prek skupnega voda pa zagotavljata, da so ti motorji izjemno varčni in proizvajajo malo škodljivih snovi.

BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, podvozje

Podvozje.

Standardno podvozje nudi visoko stopnjo natančnosti, okretnosti in udobja vzmetenja. To je možno po zaslugi sprednje preme z dvojnim zgibom iz aluminija in dovršeno izdelane petvodilne zadnje preme, skupaj z zelo natančno uglasitvijo vseh komponent podvozja.
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, športni menjalnik Steptronic

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za največjo zmogljivost.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku v BMW serije 4 Coupé.

BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, podvozjeDriving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote 3D View, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, integracija pametnih telefonov

INTEGRACIJA PAMETNIH TELEFONOV.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Integracija pametnih telefonov vaš pametni telefon brezžično poveže z vozilom prek Apple CarPlay in Android Auto. To vam omogoča udobno uporabo funkcij in različnih aplikacij neposredno prek nadzornega prikazovalnika.

BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Da bo vaš BMW ves čas posodobljen. Remote Software Upgrades lahko prenesete prek aplikacije My BMW ali neposredno v vozilu in jih nato namestite.

MODELI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW SERIJE 4 COUPÉ.

 • 17-palčna lita alu platišča V-spoke 778
 • Pragovi z aluminijastim vložkom, sprednji del z oznako BMW
 • Asistenca za pozorn
 • Športni usnjen volan z večnamenskimi nastavitvami
 • Toplotna/sončna zasteklitev
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, oprema Basic, kovinska barva Sunset Orange, tričetrtinski pogled od spredaj

PAKET M SPORT PRO.

 • M Shadowline visokega sijaja z razširjeno vsebino
 • M rear spoiler in Black high-gloss
 • M sport brake with brake calipers in Red high-gloss
 • Sporty sound setting in the interior in the SPORT and SPORT+ driving models
 • M seat belts
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, paket M Sport Pro, kovinska barva Brooklyn Grey, tričetrtinski pogled od spredaj
 • BMW SERIJE 4 COUPÉ.
 • PAKET M SPORT PRO.

ORIGINALNA OPREMA BMW IN BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Dober in domač občutek.

S športnim BMW serije 4 Coupé se boste predajali užitku v vožnji že s standardno konfiguracijo opreme. Originalna dodatna oprema BMW obstaja zaradi posebnih želja. Ponujamo vam bogat izbor posameznih dodatkov in pripomočkov, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW serije 4 Coupé v smislu kakovosti, oblikovanja in delovanja ter vam nudijo najboljšo možno dodano vrednost – karkoli že imate v mislih. Zelo kakovostni izdelki iz programa BMW M Performance Parts pa še izraziteje poudarjajo dinamičen značaj tega osupljivega športnega kupeja.
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, držalo za smuči in snežne deske BMW, raztegljivo na strani, pogled od blizu

Držalo za smuči in snežne deske BMW, raztegljivo na strani.

Držalo za smuči in snežne deske BMW s ključavnico, ki ga je mogoče izvleči na straneh, zagotavlja varno prevažanje do petih parov smuči ali snežnih desk in olajša natovarjanje na višja vozila. Kombinirate ga lahko s katerimkoli strešnim prtljažnikom BMW, poleg tega pa je nanj mogoče pritrditi tudi smučarske palice.
BMW, BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0, pogled od blizu

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 je lahek, a zelo stabilen in vzdržljiv z nosilnostjo do 60 kg. Je zelo enostaven za uporabo in omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles, vklj. z možnostjo razširitve za namestitev treh koles. Praktična zložljiva funkcija pa vam omogoča enostaven dostop do prtljažnika.
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, univerzalna brezžična polnilna postaja BMW, pogled od blizu

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in povsod. Zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajen prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance, pogled od blizu

Karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance.

Naredite trajen vtis. Sprednji podaljšek odbijača M Performance iz karbonskih vlaken poudarja mišičasto zunanjost vozila na zelo ekskluziven način. Edinstven videz motošporta za vse, ki ne želijo sprejemati kompromisov.
Na izdelek
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, usmernika zraka M Performance v črni barvi visokega sijaja na levi in desni strani, pogled od blizu

Usmernika zraka M Performance v črni barvi visokega sijaja na levi in desni strani.

Pristno vzdušje motošporta: zelo kakovostna usmernika zraka za podaljšan sprednji odbijač sta bila vozilu prilagojena v vetrovniku in zagotavljata še športnejše vozne lastnosti. Izdelana sta iz poliuretana z visoko trdnostjo, s svojo črno barvo visokega sijaja pa dajeta vozilu izrazit dirkaški videz.
Na izdelek
BMW serije 4 Coupé, G22, 2020, volan M Performance, pogled od blizu

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zaradi prevleke iz Alcantare volan M Performance zagotavlja odličen oprijem – za športnejši občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini lepo poudarjata slog motošporta.
Na izdelek

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW 430i Coupé.

Najv. moč v kW (KM) :

180 (245)

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

5,9

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

6,6 - 7,4

Kombinirane emisije CO₂ v g/km:

149 - 167

 

BMW serije 4 Coupé (G22), tehnični podatki

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW serije 4 Coupé (G22), kovinska barva Artic Race Blue, pogled od zadaj z osebo

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW serije 4 Coupé.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o pomoči na cesti BMW
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

VAS ZANIMA OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW serije 4 Coupé, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

Poraba goriva in emisije CO₂

BMW M440i xDrive Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 8,2–7,4
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 186 - 170

Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023.

Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 8,2–7,4
  Emisije CO₂v g/km (skupaj): 170 - 186

  Uradne številke porabe goriva, emisij CO₂, porabe električne energije in električnega dosega so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom in v skladu z Uredbo (EU) 715/2007. Številke WLTP upoštevajo morebitno dodatno opremo v primeru dosegov. Za vozila, ki so bila na novo homologirana od, 01.01.2021, uradne specifikacije obstajajo le v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih metodah NEDC in WLTP najdete na www.bmw.de/wltp