POVEZAN+

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Gran Coupé.

POVEZAN+

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Gran Coupé.

POVEZAN+Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Gran Coupé.

V vozilu BMW serije 4 Gran Coupé lahko uživate v popolni povezljivosti zahvaljujoč številnim inovativnim tehnologijam – od funkcij navigacije in zabavnih vsebin, do uporabe aplikacij vašega lastnega pametnega telefona. Vse to vam zagotavlja, da boste na svoj cilj prispeli še bolj udobno in še bolj varno.

NAVIGACIJSKI SISTEM PROFESSIONAL.

Navigacijski sistem Professional, vključno z vmesnikom USB, 8,8" LCD barvnim zaslonom in radiem BMW Professional z DVD-pogonom, ima na voljo tridimenzionalni prikaz zemljevida in kapaciteto pomnilnika 20 GB. Upravljanje poteka intuitivno z upravljalnikom iDrive Touch ali prek zaslona na dotik. Posodobitve kartografskega materiala so brezplačno na voljo za obdobje treh let.*

* Posodobitev se nanaša izključno na kartografski material za Slovenijo.

BMW HEAD-UP PROJEKTOR.

BMW HEAD-UP PROJEKTOR.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse informacije, pomembne za vožnjo, neposredno v voznikovo vidno polje, zaradi česar se lahko ta popolnoma osredotoči na vožnjo. Prikazujejo se informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti in prikaz prepovedi prehitevanja ter telefonski in razvedrilni seznami.

* Dodatno na voljo

MULTIFUNKCIJSKA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Multifunkcijska instrumentna plošča s tehnologijo Black Panel in zaslonom z diagonalo 10,25'' zagotavlja osupljivo uprizoritev voznega doživetja. Na instrumentni plošči se lahko prikazujejo trije različni načini vožnje in njihovi specifični prikazi, vsak s svojo lastno barvno shemo in grafiko: ECO PRO, COMFORT in SPORT.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentno povezavo med vozilom, voznikom in zunanjim svetom. Uživajte v dodatnem udobju in razvedrilu ter pomirjujočem občutku varnosti med vsako potjo. Ali preprosto rečeno: večjem užitku v vožnji.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 440i Gran Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,8–6,6
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159–154

  Podatki o porabi so določeni v skladu z merilnim ciklom vožnje ECE in so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO2, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO2 v skladu z Direktivo 1999/94/ES.