ELEGANCA+

BMW serije 4 Gran Coupé. Štiri pomeni več.

ELEGANCA+

BMW serije 4 Gran Coupé. Štiri pomeni več.

ELEGANCA+BMW serije 4 Gran Coupé. Štiri pomeni več.

Pospešek 0–100 km/h v s (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Največja hitrost v km/h (BMW 440i Gran Coupé)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW 440i Gran Coupé)

6,8–6,6

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW 440i Gran Coupé)

159–154

Prostornina prtljažnika

480–1.300 l

Športen kupe, združen z elegantnim konceptom štirih bočnih vrat, obeta veliko: več sloga, več prostora, več dinamike. Ne glede na to kako visoka so vaša pričakovanja od voznega doživetja, jih novi BMW serije 4 Gran Coupé izpolni. Brž ko najdete svoje mesto v kokpitu, ni nobenega dvoma več, kakšnega občutka je popolna športna eleganca.

OSUPLJIVA ZMOGLJIVOST.

Vozilo BMW serije 4 Gran Coupé na novo opredeli užitek v vožnji. Njegovo agilno zmogljivost opredeljujejo navdušujoč pospešek, izjemno precizno obnašanje vozila med vožnjo in popolna lega na cesti – tudi pri vožnji skozi ovinke in v zahtevnih voznih razmerah. Inteligentna lahka konstrukcija zagotavlja novo stopnjo učinkovitosti v kombinaciji z navdušujočo visoko zmogljivostjo močnih motorjev.

„Zelo ganljivo je, ko na cesti opaziš avtomobil, ki ga poznaš že od prvih skic."
ADRIAN VAN HOOYDONK, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA PRI BMW GROUP

NAVDUŠUJOČA OBLIKA.

ČISTA ESTETIKA.

Privlačnost vozila BMW serije 4 Gran Coupé je očitna že na prvi pogled. Njegova edinstvena oblika ustvari z atletskim videzom popolno sintezo elegance, estetike in športnosti.

ŠPORTEN SPREDNJI DEL.

Sprednji del vozila BMW serije 4 Gran Coupé ustvarja občutek dinamične elegance. Izrazito rešetko hladilnika v obliki ledvičk uokvirjajo modelirani LED žarometi in poudarjajo močno športnost. Ta izjemen videz zaokrožujejo značilne LED luči za meglo.

ŠPORTNA SILHUETA KUPEJA.

Zahvaljujoč svojim podaljšanim linijam z rahlo spuščajočo se strešno linijo in oblikovanimi boki, vozilo BMW serije 4 Gran Coupé vzbuja občutek elegance in športnosti. Štiri okna brez okvirjev s svojim občutkom lahkotnosti opredeljujejo nežno oblikovano silhueto in agilno obliko.

ZADEK IZRAZITE OBLIKE.

Zadek vozila BMW serije 4 Gran Coupé prepriča s svojo trdno, močno držo, ki jo opredeljuje izrazit odbijač z integriranima končnima izpušnima cevema. Prenovljene LED zadnje luči privlačno poudarjajo širino karoserije in dinamično obliko.

IZVEDBE OPREME VOZILA BMW SERIJE 4 GRAN COUPÉ.

Ali želite svojemu vozilu BMW serije 4 Gran Coupé podariti še več športnosti oziroma ekskluzivnosti? Različni modeli in oprema, pa tudi ponudba BMW Individual ponujajo široko paleto opreme za personalizacijo vašega vozila. Povsem po vašem okusu.

EKSKLUZIVNA NOTRANJOST.

ELEGANTNA IN ŠPORTNA.

Ekskluzivna notranjost vozila BMW serije 4 Gran Coupé združuje eleganco in športnost s sodobno funkcionalnostjo. Številne informacijske in komunikacijske tehnologije ter notranjost iz visokokakovostnih materialov, ki je oblikovana popolnoma v skladu s potrebami voznika, zagotavlja zelo visok standard udobja in praktičnosti. Obenem pa ambientalna razsvetljava ustvarja edinstveno doživetje vožnje.

USMERJENA K VOZNIKU.

Usnjen športni multifunkcijski volan v okviru osnovne opreme je center k vozniku usmerjenega kokpita. BMW Head Up projektor in nova multifunkcijska instrumentna plošča, ki sta na voljo v okviru dodatne opreme, predstavljata jasen pregled pomembnih informacij za vožnjo, navigacijski sistem Professional pa poskrbi, da ste vedno na pravi poti.

DOVRŠENO OBDELANA.

Elegantna oprema notranjosti vozila BMW serije 4 Gran Coupé vključuje široko paleto prefinjenih materialov prvovrstne obdelave. Uživajte v popolnem udobju z visokokakovostnimi športnimi sedeži v okviru dodatne opreme, ki so oblazinjeni v usnju. Prijetno vzdušje dodatno povečajo privlačne notranje okrasne obloge, klasične podrobnosti in kontrastni šivi na instrumentni plošči.

VOZNA DINAMIKA.

OBLIKA LUČI.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8 (8,3)
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,8–6,6
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159–154

  Vrednosti v oklepajih veljajo za vozila s sedemstopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in sistemom Drivelogic.

  Podatki o porabi so določeni v skladu z merilnim ciklom vožnje ECE in so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO2, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO2 v skladu z Direktivo 1999/94/ES.