V IZJEMNI FORMI.

Oblika BMW serije 5 Limuzina.

V IZJEMNI FORMI.

Oblika BMW serije 5 Limuzina.

Športen in eleganten za vsako priložnost: BMW serije 5 Limuzina je po zaslugi svojega športnega videza vedno pred svojimi tekmeci. Uspeh ni le slučajen. Kajti ta ni preprosto zapisan v genih – ampak je izraz natančne ljubezni do podrobnosti.


BMW 540i Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,9-6,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159-149

V IZJEMNI FORMI.Oblika BMW serije 5 Limuzina.

Športen in eleganten za vsako priložnost: BMW serije 5 Limuzina je po zaslugi svojega športnega videza vedno pred svojimi tekmeci. Uspeh ni le slučajen. Kajti ta ni preprosto zapisan v genih – ampak je izraz natančne ljubezni do podrobnosti.


BMW 540i Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,9-6,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159-149

ZUNANJOST.

BMW serije 5 že ne mestu izžareva močno podobo. Ledvička in sprednja žarometa so v sedmi generaciji najbolj športne limuzine na svetu prvič neposredno povezani. Ploska, nazaj padajoča strešna linija daje mišičasti karoseriji elegantno silhueto kupeja. Širok zadek pa poudarja visoko zmogljivost BMW serije 5.

1
2
3
4

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System nudi z dvema diamantnima visokotonskima zvočnikoma izvrstno studijsko kakovost zvoka na vseh sedežih. 16 premišljeno razporejenih zvočnikov skrbi za fascinantno slušno doživetje. Zvočniki so osvetljeni, kar optično poudari izvrstno kakovost zvoka sistema.

VEČ GRE VEDNO.

VEČ GRE VEDNO.

Odločite se za še več dinamike, še več ekskluzivnosti in še več individualnosti. Z atraktivnimi izvedbami in opremo si zagotovite svoje mesto med najboljšimi.

SPORT LINE.

Po zaslugi oblikovnih elementov v črni barvi visok sijaj in ekskluzivnih platišč skrbi Sport Line za močno dozo dinamike. Podrobnosti, kot so napis „Sport Line“ in ekskluzivno razpoložljiva športna sedeža za voznika in sovoznika, dajejo notranjosti dodatno ostrino.

LUXURY LINE.

Luxury Line poudari eleganco BMW serije 5 s prefinjenimi oblikovnimi elementi iz kroma visok sijaj in posebnimi platišči. V notranjosti ustvarijo poudarki, kot so ekskluzivno oblazinjenje s kontrastnim šivom in paspulo ter okrasne obloge iz plemenite vrste lesa v kombinaciji z akcentno letvijo Pearl Gloss Chrome, posebej izbrano vzdušje. Instrumentna plošča iz umetnega usnja doda piko na i.

PAKET M SPORT.

Pri paketu M Sport stoji v ospredju strast za dinamiko. Mogočne odprtine za zrak dajejo podaljšanemu sprednjemu odbijaču vpadljivo navzočnost. Ekskluzivne notranje letve iz aluminija Rhombicle in strop BMW Individual dopolnijo notranjost s športno noto.

KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Kolekcija BMW Individual nudi raznovrstno izbiro možnosti opreme za najbolj zahteven okus: plemenite vrste lesa s popolnim vzorcem, izbrane iz vsega sveta. Brezhibno in izredno mehko usnje iz najboljših usnjarn na svetu. Lakiranja, ki navdušijo s svojo briljantnostjo, sijajem ali učinkom. Na voljo v barvnih odtenkih, ki ne sledijo duhu časa, ampak ga določajo. Vse za to, da bi vaše vozilo BMW postalo – del vaše osebnosti.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Oborožite se za discipline, ki čakajo v vrsti. Z originalno opremo BMW lahko opremite svojega novega BMW serije 5 Limuzina čisto po svojih željah. Odkrijte svet originalne opreme BMW.

 • Prevažanje

  Moderen strešni kovček v črni barvi s stransko masko v titan srebrni barvi ima kapaciteto 520 l in je primeren za montažo na vse strešne nosilne sisteme BMW. S pomočjo obojestranskega sistema odpiranja s 3-kratnim centralnim zaklepanjem na obeh straneh, se lahko enostavno natovori in zavaruje pred krajo.

  Zelo obstojna vodoodporna preproga z visokim robom, ki preprečuje drsenje, ščiti prtljažnik pred umazanijo in mokroto. Črna preproga, ki je narejena po meri osnovne opreme BMW, je opremljena s kakovostnim vložkom s številko „5“ iz legiranega jekla in zanko za jemanje iz prtljažnika.

 • Oprema za zunanjost in notranjost

  19 ali 20'' lita alu. platišča se z obliko vozila ne zlijejo čudovito le optično, ampak istočasno izpolnjujejo tudi najvišje kakovostne standarde. Razvita so posebej za uporabo s pnevmatikami z lastnostmi za zasilni tek in opremljena z višjo grbo na ramenih, kar prepreči zdrs predrte pnevmatike iz platišča tudi pri vožnji skozi ovinek.

  Visoko zmogljivo ogrevanje na mestu zagotavlja prijetno temperaturo v notranjosti vozila še preden se vožnja prične, brez zaledenelih ali orošenih stekel. Programiranje ali neposredno upravljanje je možno prek iDrive. Odvisno od opreme se lahko funkcija aktivira tudi s pomočjo ločeno dobavljivega ključa za zaslonom BMW in aplikacije iPhone®.

 • Informacije in komunikacija

  Praktično univerzalno držalo je nastavljivo in se zaskoči na ločeno dobavljiv osnovni nosilec sistema Travel & Comfort. Nudi varno oporo številnim tablicam znamk Apple in Samsung z velikostjo od 7 do 11 palcev s pomočjo zaščitnega etuija za tablico Travel & Comfort. Zaradi vrtljivega okvirja za 360° in nastavitve nagiba se lahko vedno nastavi v želenem položaju.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Podatki o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

  Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti: osebnega sloga vožnje, stanja cest, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predhodnega temperiranja.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.