ZA BREZHIBEN PRIHOD POSLOVNEŽA NA CILJ.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Limuzina.

ZA BREZHIBEN PRIHOD POSLOVNEŽA NA CILJ.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Limuzina.

ZA BREZHIBEN PRIHOD POSLOVNEŽA NA CILJ.Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Limuzina.

Uspehi v vsaki življenjski situaciji potrebujejo predvsem eno: najboljšo opremo. Neštete digitalne storitve in astenični sistemi za voznika v BMW serije 5 jamčijo, po zaslugi brezhibne povezave z zunanjim svetom in intuitivnega upravljanja, skrajno udobje, varnost in najboljšo storilnost.

Read more

POLNO IZKORIŠČANJE POTENCIALA.

 • Microsoft Exchange

  Bodite produktivni že na poti v službo: po zaslugi odlične integracije Microsoft Exchange v vozilu se elektronska pošta, stiki in koledarski vnosi nenehno sinhronizirajo z ostalimi končnimi napravami in se lahko neposredno urejajo – tudi brez pametnega telefona v vozilu. Pogoj za uporabo opreme Microsoft Exchange je uporabniški račun Microsoft Office 365.

 • Predpriprava za Apple CarPlay®

  Zahvaljujoč predpripravi za Apple CarPlay® lahko vozniki udobno, varno in brezžično uporabljajo združljiv telefon iPhone® tudi med vožnjo. Ta omogoča prikaz in upravljanje vsebine pametnega telefona, vključno s funkcijami, kot so glasba, sporočila iMessage/besedilna sporočila, telefonija, Siri, navigacija in izbrane aplikacije tretjih oseb, na običajni način, tudi prek uporabniškega vmesnika v vozilu. Odvisno od opreme vozila poteka uporaba s pomočjo vnosa na dotik, upravljalnika iDrive ali glasovnega upravljanja. Veljavnost Apple CarPlay®, ki se izteče po treh letih uporabe, se lahko nato podaljša prek BMW ConnectedDrive Store.

 • Informacija o parkiranju na ulici

  Informacija o parkiranju na ulici olajša iskanje parkirnega mesta, s tam da v velikih mestih ponudi prikaz verjetnosti v navigaciji BMW, da lahko voznik enostavno poišče prosto parkirišče na ulici. Z obarvanjem ulic glede na verjetnost parkirišč je na navigacijskem zemljevidu jasno razvidno, katere ulice naj voznik najprej upošteva pri iskanju parkirišča.

 • ParkNow

  V kombinaciji z navigacijskim sistemom BMW Professional, spletna parkirna storitev ParkNow olajša vozniku delo iskanja prostega parkirnega mesta. Storitev prikaže na zaslonu prosta parkirišča v parkirnih hišah in garažah ter ob robu ceste. Parkirišče v parkirni hiši se lahko rezervira kar iz vozila in obračuna prek uporabniškega računa ParkNow.

 • Concierge Service

  Storitev Concierge Service vzpostavi povezavo z agentom v klicnem centru BMW s pritiskom gumba. Ta nato npr. poišče želeno restavracijo, bančni avtomat v bližini ali dežurno lekarno in po želji pošlje ustrezne naslovne podatke naravnost v razpoložljiv navigacijski sistem BMW.

GLAVNI ASISTENT.

GLAVNI ASISTENT.

Z Driving Assistant Plus ste našli najboljšega sodelavca. Brez nadaljnjega mu lahko zaupate pomembne, toda monotone naloge: omogoča avtomatizirano vožnjo v situacijah, kot so zastoji, počasi premikajoč se promet ali dolge vožnje. Tudi pri menjavah voznega pasu ste v dobrih rokah.

Read more

TELEFONIJA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilno postajo z brezžično funkcijo polnjenja in dodatnimi priključki USB. Povezava s strešno anteno skrbi za boljši sprejem mobilne telefonije. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik.

PARKIRANJE KOT PO ČUDEŽU.

PARKIRANJE KOT PO ČUDEŽU.

Funkcija daljinskega nadzora parkiranja omogoča vozniku, da udobno izstopi iz vozila in ga nato daljinsko parkira naprej na ozko parkirno mesto ali v garažo oz. vzvratno zapusti svoje parkirno mesto. Funkcijo daljinskega nadzora parkiranja aktivira voznik s pomočjo ključa z zaslonom BMW, ko se nahaja zunaj vozila.

BMW 540i Limuzina (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,9–6,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159–149

Read more

KLIC ZA POMOČ PRI NESREČI BMW TELESERVICE.

Hitreje, enostavneje in udobneje: inovativni klic za pomoč pri nesreči BMW nudi strokovno podporo v nesrečah z majhno hitrostjo. Vaše vozilo BMW prek svojih senzorjev zazna nesreče v spodnjem hitrostnem območju, samodejno prikaže opozorilo na zaslonu iDrive in ponudi vozniku neposredno povezavo s službo za pomoč pri nesreči BMW. S klikom upravljalnika iDrive voznik vzpostavi povezavo s strokovnjaki službe za pomoč pri nesreči BMW, ki mu s pomočjo podatkov, ki jih posreduje vozilo in so pomembni za oceno nesreče, nudijo strokovno podporo.

PARKIRNI ASISTENT PLUS S POGLEDOM 3D.

Paket opreme parkirnega asistenta Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Obsega Surround View vključno s funkcijami Top View, Remote 3D View in PDC ter parkirnim asistentom s smernim vodenjem, ki povsem samodejno parkira vozilo vzporedno ali navpično s cestiščem.

BMW HEAD-UP PROJEKTOR.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje in s tem izboljša koncentracijo na dogajanje v prometu. Tako se tukaj med drugim prikažejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije Speed Limit s prikazom prepovedi prehitevanja, telefonski in razvedrilni seznami ter vsebine in opozorila asistenčnih sistemov za voznika.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentno povezavo med vozilom, voznikom in zunanjim svetom. Uživajte v dodatnem udobju in razvedrilu ter pomirjujočem občutku varnosti med vsako potjo. Ali preprosto rečeno: večjem užitku v vožnji.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.