BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Poslovni športnik.

BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Poslovni športnik.

BMW SERIJE 5 LIMUZINA.Poslovni športnik.

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW 540i Limuzina1)

5,1

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW 540i Limuzina1)

6,9–6,5

Emisije CO2 v g/km (BMW 540i Limuzina1)

159-149

Njegova samopodoba: postavljanje novih standardov. BMW serije 5 je utelešenje moderne poslovne limuzine. Po zaslugi dinamičnega in hkrati elegantnega videza prepričljivo izpolni vsa pričakovanja, ki se danes zahtevajo od vozila njegovega razreda: estetska športnost in užitek v vožnji z najmodernejšo tehnologijo.

 all-time high

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

Močni motorji BMW TwinPower Turbo, inteligentna lahka konstrukcija, integralno aktivno krmiljenje za najboljše vozne lastnosti in agilnost ter Adaptive Mode: BMW serije 5 je zasnovan za ultimativno športno vozno doživetje – in vedno je odločilen korak pred svojimi tekmeci.

Read more
„BMW serije 5 kaže dinamiko avtoceste in eleganco v popolni kombinaciji. S tem je idealna poslovna limuzina.“
Adrian van Hooydonk, vodja oddelka oblikovanja pri BMW Group
„Izbrani materiali, visoko udobje sedenja in intuitivni koncepti upravljanja skrbijo za sproščeno potovanje.“
Karim Habib, vodja oddelka oblikovanja avtomobilov BMW

GLAVNI ASISTENT.

GLAVNI ASISTENT.

Z Driving Assistant Plus ste našli najboljšega sodelavca. Brez nadaljnjega mu lahko zaupate pomembne, toda monotone naloge: omogoča avtomatizirano vožnjo v situacijah, kot so zastoji, počasi premikajoč se promet ali dolge vožnje. Tudi pri menjavah voznega pasu ste v dobrih rokah.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M550i xDrive Limuzina:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,2–8,9*
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 209–204*

  * Pri navedenih podatkih gre za začasne, še ne uradno potrjene vrednosti. Vrednosti o porabi goriva in emisijah CO2 BMW 520d EfficientDynamics Edition trenutno še niso na voljo

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1)
  Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.