BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Poslovni športnik.

BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Poslovni športnik.

BMW SERIJE 5 LIMUZINA.Poslovni športnik.

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW 540i Limuzina)

5,1

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW 540i Limuzina)

6,9–6,5

Emisije CO2 v g/km (BMW 540i Limuzina)

159-149

Njegova samopodoba: postavljanje novih standardov. BMW serije 5 je utelešenje moderne poslovne limuzine. Po zaslugi dinamičnega in hkrati elegantnega videza prepričljivo izpolni vsa pričakovanja, ki se danes zahtevajo od vozila njegovega razreda: estetska športnost in užitek v vožnji z najmodernejšo tehnologijo.

 all-time high

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

Močni motorji BMW TwinPower Turbo, inteligentna lahka konstrukcija, integralno aktivno krmiljenje za najboljše vozne lastnosti in agilnost ter Adaptive Mode: BMW serije 5 je zasnovan za ultimativno športno vozno doživetje – in vedno je odločilen korak pred svojimi tekmeci.

„BMW serije 5 kaže dinamiko avtoceste in eleganco v popolni kombinaciji. S tem je idealna poslovna limuzina.“
Adrian van Hooydonk, vodja oddelka oblikovanja pri BMW Group
„Izbrani materiali, visoko udobje sedenja in intuitivni koncepti upravljanja skrbijo za sproščeno potovanje.“
Karim Habib, vodja oddelka oblikovanja avtomobilov BMW

GLAVNI ASISTENT.

GLAVNI ASISTENT.

Z Driving Assistant Plus ste našli najboljšega sodelavca. Brez nadaljnjega mu lahko zaupate pomembne, toda monotone naloge: omogoča avtomatizirano vožnjo v situacijah, kot so zastoji, počasi premikajoč se promet ali dolge vožnje. Tudi pri menjavah voznega pasu ste v dobrih rokah.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M550i xDrive Limuzina:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,2–8,9*
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 209–204*

  * Pri navedenih podatkih gre za začasne, še ne uradno potrjene vrednosti. Vrednosti o porabi goriva in emisijah CO2 BMW 520d EfficientDynamics Edition trenutno še niso na voljo.

  Podatki o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

  Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti: osebnega sloga vožnje, stanja cest, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predhodnega temperiranja.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.