Stage

JUNAŠKO DINAMIČEN.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 5 Limuzina.

JUNAŠKO DINAMIČEN.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 5 Limuzina.

JUNAŠKO DINAMIČEN.Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 5 Limuzina.

Kar se tiče dinamike, BMW serije 5 brez dvoma pomika meje. Zmogljivi motorji impresivno prenašajo njegovo športno zunanjost na cesto. Ampak BMW serije 5 ima poleg moči tudi pamet. Kajti pravi junak je opremljen z naprednimi tehnologijami prihodnosti, zaradi katerih izživi svojo dinamiko skrajno učinkovito.

 

BMW 540i Limuzina (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,9-6,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159-149

STIKALO ZA URAVNAVANJE VOZNE DINAMIKE Z ADAPTIVE MODE.

Stikalo za uravnavanje vozne dinamike omogoča vozniku, da izbira med standardnim načinom COMFORT, načinom ECO PRO, usmerjenim k večji učinkovitosti, in načinom SPORT, ki poudari še bolj dinamično vožnjo. Nova interaktivna funkcija ADAPTIVE Mode stalno prilagaja elektronsko uravnavanje blažilnikov, krmilni mehanizem in menjalnik Steptronic, da ustrezajo trenutnim voznim razmeram.

RAZVIT, DA POSTANE BOLJŠI.

RAZVIT, DA POSTANE BOLJŠI.

BMW serije 5 se ne zadovolji s povprečjem. Zato je logično le, da je absolutni šampion svojega razreda glede pospeška in emisij CO2. Tudi zaradi inteligentne funkcije Start Stop, ki je prvič na voljo v BMW serije 5: funkcija izklopi motor samo takrat, ko se pričakuje, da bo postanek trajal določen čas.

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

BMW 520d EfficientDynamics Edition z 2,0-litrskim 4-valjnim dizelski motorjem BMW TwinPower Turbo pospeši utrip srca vseh prijateljev maksimalne učinkovitosti in odličnih voznih lastnosti. Z razvojem največje moči 140 kW (190 KM) pospeši od 0 do 100 km/h v 7,5 sekunde.

 

 

PRIHRANI PRI MASI. PRIDOBI NA DINAMIKI.

PRIHRANI PRI MASI. PRIDOBI NA DINAMIKI.

Po zaslugi lahkih materialov, kot so aluminij in najmodernejše magnezijeve zlitine, pokaže tehtnica pri BMW serije 5 sedme generacije do 100 kg manj kot pri njegovem predhodniku. Inteligentna lahka konstrukcija skrbi tudi za uravnoteženo porazdelitev mase med sprednjo in zadnjo premo ter nizko težišče. Rezultat: zelo dinamične vozne lastnosti.

USMERJA ZRAK. IZBOLJŠA AGILNOST.

USMERJA ZRAK. IZBOLJŠA AGILNOST.

Paket ukrepov BMW EfficientDynamics je pri BMW serije 5 viden na markantni oblikovni ikoni: dvojni ledvički. Če je potreba po hladnem zraku majhna, ostane zračna loputa znotraj ledvičke Active Air Stream zaprta, kar vodi do rekordno nizkega količnika zračnega upora (cW znaša 0,22) – edinstven v tem razredu.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manj emisij, več užitka v vožnji: BMW EfficientDynamics je ime za strategijo, ki zmanjša porabo goriva in emisije CO2 na minimum ter hkrati poveča dinamiko in užitek v vožnji. Paket ukrepov obsega pogon, upravljanje energije in koncept vozila.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Disclaimer reference invalid