BMW serije 5 Limuzina G30, osvežitev 2020, moški stoji za parkiranim BMW

THE 5

BMW SERIJE 5 LIMUZINA: PONUDBE IN STORITVE

Vaš BMW serije 5 Limuzina je z nami v najboljših rokah. Naša široka paleta originalne dodatne opreme BMW daje vašemu BMW osebno noto, medtem ko deli iz programa BMW M Performance Parts zagotavljajo pristen občutek motošporta na kateri koli cesti. Privlačna ponudba storitev BMW zagotavlja popolno vsestransko zaščito v nujnih primerih, skupaj s servisiranjem in vzdrževanjem, kar pomeni, da se lahko popolnoma osredotočite na užitek v vožnji.

Preberi več
THE 5 BMW SERIJE 5 LIMUZINA: PONUDBE IN STORITVE

ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZA BMW SERIJE BMW 5 LIMUZINA.

Dodatna oprema in izboljšave oblikovanja za BMW serije 5 Limuzina.

Vsi BMW vozniki so kot standard deležni užitka v vožnji. Za izpolnjevanje vaših posebnih želja obstajajo originalni dodatki BMW. Ponujamo širok izbor posameznih dodatkov, ki so po kakovosti, dizajnu in zmogljivostih popolnoma primerni za vaš BMW serije 5 Limuzina in vam nudijo največjo dodano vrednost - karkoli imate v mislih.

BMW serije 5 Limuzina G30 s strešnim kovčkom BMW 520
Strešni kovček BMW 520, BMW serije 5 Limuzina G30

Strešni kovček BMW 520.

Sodoben strešni kovček črne barve z bočnimi stenami v barvi Titanium Silver ima prostornino 520 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.
0,00
Na izdelek
20-palčna lita alu. platišča Cross-spoke 636 dvobarvna, BMW serije 5 Limuzina G30

20-palčna lita alu. platišča Cross-spoke 636, platišče brez pnevmatike.

20-palčna platišča premijske kakovosti so na voljo v dvobarvni izvedbi Orbit Grey in so brušena do visokega sijaja na vidni strani, vključujejo pa tudi zapognjene robove. Prednje kolo, velikost platišča 8 J x 20, brez pnevmatike.
0,00
Na izdelek
20-palčna lita alu. platišča Cross-spoke 636 Liquid Black, BMW serije 5 Limuzina G30

20-palčna lita alu. platišča Cross-spoke 636 Liquid Black.

20-palčna platišča iz lahke zlitine visoke kakovosti v ekskluzivni barvi Liquid Black imajo zapognjene robove. Set kompletov koles s praznovoznimi in kombiniranimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R 20 95Y XL RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R 20 97Y XL RSC zadaj.
0,00
Na izdelek
Preproga za prtljažnik BMW za BMW serije 5 Limuzina G30

Preproga za prtljažnik BMW.

Trpežna, protizdrsna, vodoodporna preproga z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh in z obliko po meri ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Zasnovana je v črni barvi z vložkom iz nerjavnega jekla in se odlično dopolnjuje z notranjostjo.
0,00
Na izdelek
Univerzalno držalo BMW za zaščitni etui, Travel & Comfort, BMW serije 5 Limuzina G30

Univerzalno držalo BMW za zaščitni etui, Travel & Comfort.

Univerzalno držalo je nastavljivo po velikosti in je pritrjeno na ločeno razpoložljiv osnovni nosilec ali sistem "Travel & Comfort" iz nabora dodatne opreme. Nudi varno oporo za široko paleto tabličnih računalnikov Apple ali Samsung z zaščitnim etuijem BMW velikosti od 7 do 11 palcev. Možno pa ga je tudi zasukati za 360 stopinj in zakleniti v poljubnem položaju.
0,00
Na izdelek
Vsevremenski preprogi BMW spredaj, BMW serije 5 Limuzina G30

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejene, trpežne vsevremenske preproge z dvignjenim robom elegantne oblike varujejo prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo so v črni barvi in imajo vložek iz nerjavnega jekla.
0,00
Na izdelek

Odkrijte še več dodatne opreme BMW za BMW serije 5 Limuzina po kategorijah.

BMW SERVICES ZA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Paketi storitev, ugodnosti in partnerji BMW serije 5 Limuzina.

BMW postavlja standarde pri storitvah in ​​je vedno tam za vas. S Pomočjo v primeru okvare in nezgode so vam naši strokovnjaki za nujne primere na voljo vsak dan - 365 dni v letu. Zahvaljujoč inovativnim BMW Teleservices, vaš BMW serije 5 Limuzina samodejno obvesti vašega serviserja BMW o potrebi po vzdrževanju in okvarah, tako da se lahko obrne na vas neodvisno. S storitvijo BMW Service Inclusive so te in vse druge storitve finančno pokrite za izbrano časovno obdobje. Zagotovite si več časa za pomembne stvari v vašem življenju: s široko ponudbo storitev, ki jih ponuja BMW, ste vedno na varni strani.

Moški za volanom BMW gleda skozi vetrobransko steklo, BMW serije 5 Limuzina G30

BMW Service Inclusive.

Sprostite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.
0,00
Izvedite več
Ženska, ki zapušča BMW, gleda pametni telefon, BMW serije 5 Limuzina G30

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašemu prednostnemu servisnemu partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da registrirate svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izberete servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
0,00
Izvedite več
Moški stoji za prtljažnikom BMW s pametnim telefonom in varnostnim trikotnikom, BMW serije 5 Limuzina G30

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan, 365 dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
0,00
Izvedite več

BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Športna oprema za BMW serije 5 Limuzina.

BMW serije 5 Limuzina združuje eleganco in športnost: zelo kakovostni izdelki iz programa BMW M Performance Parts poudarjajo dinamičen značaj premijske limuzine.

BMW M Performance Parts, BMW serije 5 Limuzina G30
Karbonska ledvička M Performance, BMW serije 5 Limuzina G30

Karbonska ledvička M Performance.

Pokažite svoj značaj: okvir ledvičke M Performance je sestavljen iz ročno izdelanih karbonskih vlaken premijske kakovosti, prečke pa so iz zelo trde plastike. Optični poudarek na sprednji strani vozila zagotavlja še posebej eleganten, športen in individualen videz.
0,00
Na izdelek
Karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance za BMW serije 5 Limuzina G30

Karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance.

Določanje močnih znakov: karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance zagotavlja optimizirane aerodinamične vrednosti in poudarja mišičast videz vozila na zelo ekskluziven način. Za individualni videz motošporta za najrazburljivejše zahteve.
0,00
Na izdelek
20-palčna M Performance kovana platišča Multi-spoke 732 M dvobarvna za BMW serije 5 Limuzina G30

20-palčna M Performance kovana platišča Multi-spoke 732 M dvobarvna.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana lita alu. platišča Multi-spoke 732 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Night Gold, hkrati pa so stružena in rezkana do visokega sijaja in imajo barvni M-logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y XL RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y XL RSC zadaj.
0,00
Na izdelek
20-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 669 M dvobarvna, BMW serije 5 Limuzina G30

20-palčna BMW M Performance lita alu. platišča Double-spoke 669 M.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance lita alu. platišča, ki so kovana in zasnovana v dvobarvni izvedbi Orbit Grey, odlikujeta ekskluzivna kombinacija rezkanih in visokosijajnih površin na vidni strani ter M-logotip. Set kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) s praznovoznimi in kombiniranimi pnevmatikami. Velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y XL RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y XL RSC zadaj.
0,00
Na izdelek
Volan M Performance, BMW serije 5 Limuzina G30

Volan M Performance.

Prepričljivi argumenti v roki: zahvaljujoč površini oprijema, prevlečeni iz Alcantare, je volan M Performance še posebej prijeten in čvrst na otip – za bolj neposreden občutek krmiljenja. Njegovi izraziti obrisi in sredinska oznaka iz rdečega usnja pa nadalje krepijo individualni videz motošporta.
0,00
Na izdelek

STORITVE IN APLIKACIJE IZ BMW CONNECTED DRIVE.

Inovativne tehnologije in ponudbe za BMW serije 5 Limuzina.

V prodajalni BMW ConnectedDrive boste našli veliko število inovativnih aplikacij in digitalnih storitev, ki vas povezujejo z vašim BMW serije 5 Limuzina in svetom. Kliknite na gumb spodaj in si oglejte pregled široke ponudbe, ki jo ponuja BMW ConnectedDrive. Odkrijte praktične aplikacije, kot so prometne informacije v realnem času, ki zagotavljajo najnovejše novice o prometu, ali oddaljene storitve, ki omogočajo upravljanje BMW s pametnim telefonom od daleč. Preverite, katere storitve BMW ConnectedDrive so na voljo za vaše vozilo in katere lahko obnovite. Kako vam to koristi: četudi ste že lastnik vozila BMW, lahko še vedno priročno rezervirate storitve in aplikacije, ki jih lahko kasneje dodate v prodajalno BMW ConnectedDrive.

Preberi več

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW 530e Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 1,8–1,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 40–36


Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

 

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

 

Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.

Preberi več

Poraba goriva in emisije СО₂.

 • BMW 530e Limuzina(1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6.8 / 7.7
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 154 / 174

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.