NAJBOLJŠI PERFORMER.

BMW M550d xDrive Touring.

BMW MPerformance

NAJBOLJŠI PERFORMER.

BMW M550d xDrive Touring.

NAJBOLJŠI PERFORMER.BMW M550d xDrive Touring.

Oblika, ki že ob pogledu sprosti adrenalin in moč, ki od samega začetka zleze pod kožo … Združeni sta z absolutno natančnostjo in izvrstno agilnostjo, ki na novo opredelita športno vozno doživetje. BMW M550d xDrive Touring je izraz popolnega sloga, vsestranskosti in koncentrirane moči.

BMW M550d xDrive Touring (3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,8–6,7
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 178–176

Read more

MOČ. NESKONČNA.

MOČ. NESKONČNA.

6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo v BMW M550d xDrive Touring s svojo izjemno zmogljivostjo ne dopušča prav nobenega dvoma o tem, kdo je na cesti glavni. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive v vsaki situaciji poskrbi za optimalno porazdelitev pogonskih sil, močan zvok športnega izpušnega sistema pa povzroči vznemirjenje s kurjo poltjo.

Read more

100 % ADRENALIN.

100 % ADRENALIN.

Izvrstna trakcija in natančno odzivanje: odlična vozna dinamika BMW M550d xDrive Touring pospeši utrip srca pri vsaki vožnji. Razlog za to je za 10 mm spuščena lega serijskega M športnega podvozja s posebno nastavitvijo M Performance. Za optimalen nadzor in odlično agilnost skrbijo tudi integralno aktivno krmiljenje in posebej zmogljive M športne zavore. V sklopu individualnih možnosti nastavitev nudi največjo dinamiko prilagodljivo M podvozje Professional, ki je po želji na voljo ekskluzivno za modele BMW serije 5 M Performance.

Read more

SUPERIORNA NATANČNOST.

BMW M550d xDrive Touring navduši s svojo mogočno obliko. Večje vstopne odprtine za zrak, ekskluzivne podrobnosti in markanten M Aerodynamics paket poosebljajo izjemno športnost avtomobila M Performance. Za še več športnih poudarkov so okvir ledvičke, elementa Air Breather, ohišji zunajih ogledal in označba modela na voljo v ekskluzivni barvi Cerium Grey. Oblike platišč z velikostjo 19 ali 20 palcev, ki so na voljo posebej za modele BMW serije 5 M Performance, čudovito zaokrožijo že tako izjemen videz vozila.

MOČNE PODROBNOSTI.

Diskretno prodorna oblika notranjosti poudarja slog in športno naravo vozila BMW M550d xDrive Touring. Vse od kakovostnega M usnjenega volana in posebnih vstopnih letev z označbo modela do instrumentne plošče z digitalno označbo modela še dodatno obogati notranjost z individualnimi oblikovnimi elementi kot insignijami svojega edinstvenega razreda.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

Avtomobili M Performance, ki utelešajo športnost in veliko količino adrenalina, navdušujejo z vznemirljivo obliko in izjemnim zmogljivostnim potencialom. Združujejo natančnost in agilnost v največji vozni dinamiki. Nudijo pa predvsem eno: resnična čustva. Avtomobili M Performance. Intenziven užitek v vožnji.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.