ELEGANTEN ATLET.

Oblika BMW serije 5 Touring.

ELEGANTEN ATLET.

Oblika BMW serije 5 Touring.

ELEGANTEN ATLET.Oblika BMW serije 5 Touring.

BMW serije 5 Touring navduši z modernim in športno elegantnim oblikovnim jezikom. Skladno ravnotežje estetike in športnosti takoj pade opazovalcu v oči. Zunaj in znotraj kaže vsaka podrobnost izredno natančnost in vrhunsko kakovost. Vse možnosti opreme so oblikovane za skrajno udobje in optimalno funkcionalnost. V službi ali zasebno – uspeh s slogom ne pozna nobene alternative.


BMW 530d xDrive Touring:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,7 - 5,3
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 149 - 139

ZUNANJOST.

Uravnotežena sorazmerja in moderen oblikovni jezik zaznamujejo športno eleganten videz BMW serije 5 Touring. Ledvička in žarometi so neposredno povezani, s čimer stopi v ospredje športen značaj vozila. Enoti zadnjih luči v obliki črke L, ki je značilna za BMW, posredujeta skupaj s končnima izpušnima cevema na levi in desni strani zelo moderen in kompakten videz zadka.

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System nudi z dvema diamantnima visokotonskima zvočnikoma izvrstno studijsko kakovost zvoka na vseh sedežih. 16 premišljeno razporejenih zvočnikov skrbi za fascinantno slušno doživetje. Zvočniki so osvetljeni, kar optično poudari izvrstno kakovost zvoka sistema.

SVOBODA IZBIRE.

SVOBODA IZBIRE.

Odločite se za še več dinamike, ekskluzivnosti in več individualnosti. Z atraktivnimi izvedbami in opremo oblikujte vozilo BMW serije 5 Touring točno tako, kot vam najbolje ustreza.

SPORT LINE.

Po zaslugi oblikovnih elementov v črni barvi visok sijaj in ekskluzivnih platišč skrbi Sport Line za močno dozo dinamike. Podrobnosti, kot so napis „Sport Line“ in ekskluzivno razpoložljiva športna sedeža za voznika in sovoznika, dajejo notranjosti dodatno ostrino.

LUXURY LINE.

Luxury Line poudari eleganco BMW serije 5 Touring s prefinjenimi oblikovnimi elementi iz kroma visok sijaj in posebnimi platišči. V notranjosti ustvarijo poudarki, kot so ekskluzivno oblazinjenje s kontrastnim šivom in paspulo ter okrasne obloge iz plemenite vrste lesa v kombinaciji z okrasno letvijo Pearl Gloss Chrome, posebej izbrano vzdušje. Instrumentna plošča iz umetnega usnja doda piko na i.

PAKET M SPORT.

Pri paketu M Sport stoji v ospredju strast za dinamiko. Mogočne odprtine za zrak dajejo podaljšanemu sprednjemu odbijaču vpadljivo navzočnost. Ekskluzivne notranje letve iz aluminija Rhombicle in strop BMW Individual dopolnijo notranjost s športno noto.

KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Kolekcija BMW Individual nudi raznovrstno izbiro možnosti opreme za najbolj zahteven okus: plemenite vrste lesa s popolnim vzorcem, izbrane iz vsega sveta. Brezhibno in izredno mehko usnje iz najboljših usnjarn na svetu. Lakiranja, ki navdušijo s svojo briljantnostjo, sijajem ali učinkom. Na voljo v barvnih odtenkih, ki ne sledijo duhu časa, ampak ga določajo. Vse za to, da bi vaše vozilo BMW postalo – del vaše osebnosti.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Oborožite se za discipline, ki čakajo v vrsti. Z originalno opremo BMW lahko opremite svoje novo vozilo BMW serije 5 Touring čisto po svojih željah. Odkrijte svet originalne opreme BMW.

 • Prevažanje

  Zadnji nosilec za kolo Pro 2.0 je lahek, vendar stabilen, in z dopustno obtežitvijo do 60 kg. Zelo enostavna uporaba in možnost prevažanja dveh običajnih/električnih koles (možnost dodatnega montažnega seta za tretje kolo). Funkcija razklopa v vsakem trenutku omogoča enostaven dostop do prtljažnika.

  Zelo trpežna, vodoodporna preproga z visokim robom, ki preprečuje drsenje, ščiti prtljažnik pred umazanijo in mokroto. Črna preproga, ki se idealno prilega notranjosti osnovne opreme BMW, je opremljena s številko 5 v obliki kakovostnega vložka iz legiranega jekla in zanko, ki omogoča enostavno odstranjevanje.

  Moderen strešni kovček v črni barvi s stransko masko v titan srebrni barvi ima kapaciteto 520 l in je primeren za montažo na vse strešne nosilne sisteme BMW. S pomočjo obojestranskega sistema odpiranja s 3-kratnim centralnim zaklepanjem na obeh straneh, se lahko enostavno natovori in zavaruje pred krajo.

 • Oprema za zunanjost in notranjost

  Kakovostna 20" lita alu. platišča so v dvobarvni izvedbi Orbit Grey s polirano čelno ploskvijo in valjano posteljico platišča. Set kompletov koles s senzorji RDC in kombiniranimi pnevmatikami runflat: velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y XL RSC spredaj in 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y XL RSC zadaj.

  Po meri narejeni in zelo odporni predpražniki za vse letne čase z visokim robom in vodnimi kanali, pred mokroto in umazanijo ne ščitijo le prostora za noge spredaj, temveč tudi noge pred stoječo vlago. Na voljo v črni barvi in opremljeni s kakovostnim vložkom iz legiranega jekla z napisom „5“.

  Otroški sedež, ki raste skupaj z otrokom. Primeren za starost od pribl. 3 do 12 let (pribl. 15 ‒ 36 kg). S patentiranimi zračnimi blazinicami za posebej visoko zaščito glave v primeru bočnega trka in priključki za ISOFIX. Patentirana nastavitev višine in širine se upravlja enoročno. Za prenašanje v priloženem nahrbtniku se sedež enostavno zloži.

 • Informacije in komunikacija

  Praktično univerzalno držalo je nastavljivo in se zaskoči na ločeno dobavljiv osnovni nosilec sistema Travel & Comfort. Nudi varno oporo številnim tablicam znamk Apple in Samsung z velikostjo od 7 do 11 palcev s pomočjo zaščitnega etuija za tablico Travel & Comfort. Zaradi vrtljivega okvirja za 360° in nastavitve nagiba se lahko vedno nastavi v želenem položaju.

  Etui Wireless Charging omogoča brezžično polnjenje naprav Applei Phone™ 5/5s/SE in iPhone™ 6/6s prek indukcije. Inovativen etui za mobilni telefon je združljiv z vsemi certificiranimi polnilniki Qi in hkrati služi kot zaščita.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Podatki za porabo goriva in emisije CO2 so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.