ZANESLJIV POSLOVNI PARTNER.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Touring.

ZANESLJIV POSLOVNI PARTNER.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Touring.

ZANESLJIV POSLOVNI PARTNER.Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Touring.

Uspehi v vsaki življenjski situaciji potrebujejo predvsem eno: najboljšo opremo. Neštete digitalne storitve in astenični sistemi za voznika v BMW serije 5 Touring jamčijo, po zaslugi brezhibne povezave z zunanjim svetom in intuitivnega upravljanja, skrajno udobje, varnost in najboljšo storilnost.

Preberi več

POLNO IZKORIŠČANJE POTENCIALA.

 • Microsoft Exchange

  Bodite produktivni že na poti v službo: po zaslugi odlične integracije Microsoft Exchange v vozilu se elektronska pošta, stiki in koledarski vnosi nenehno sinhronizirajo z ostalimi končnimi napravami in se lahko neposredno urejajo – tudi brez pametnega telefona v vozilu. Pogoj za uporabo opreme Microsoft Exchange je uporabniški račun Microsoft Office 365.

 • Predpriprava za Apple CarPlay®

  Zahvaljujoč predpripravi za Apple CarPlay® lahko vozniki udobno, varno in brezžično uporabljajo združljiv telefon iPhone® tudi med vožnjo. Ta omogoča prikaz in upravljanje vsebine pametnega telefona, vključno s funkcijami, kot so glasba, sporočila iMessage/besedilna sporočila, telefonija, Siri, navigacija in izbrane aplikacije tretjih oseb, na običajni način, tudi prek uporabniškega vmesnika v vozilu. Odvisno od opreme vozila poteka uporaba s pomočjo vnosa na dotik, upravljalnika iDrive ali glasovnega upravljanja. Veljavnost Apple CarPlay®, ki se izteče po treh letih uporabe, se lahko nato podaljša prek BMW ConnectedDrive Store.

 • Informacija o parkiranju na ulici

  Informacija o parkiranju na ulici olajša iskanje parkirnega mesta, s tam da v velikih mestih ponudi prikaz verjetnosti v navigaciji BMW, da lahko voznik enostavno poišče prosto parkirišče na ulici. Z obarvanjem ulic glede na verjetnost parkirišč je na navigacijskem zemljevidu jasno razvidno, katere ulice naj voznik najprej upošteva pri iskanju parkirišča.

 • ParkNow

  V kombinaciji z navigacijskim sistemom BMW Professional, spletna parkirna storitev ParkNow olajša vozniku delo iskanja prostega parkirnega mesta. Storitev prikaže na zaslonu prosta parkirišča v parkirnih hišah in garažah ter ob robu ceste. Parkirišče v parkirni hiši se lahko rezervira kar iz vozila in obračuna prek uporabniškega računa ParkNow.

 • Concierge Service

  Storitev Concierge Service s pritiskom na gumb vzpostavi povezavo z agenti v klicnem centru BMW. Ta nato npr. poišče želeno restavracijo, bančni avtomat v bližini ali dežurno lekarno in po želji pošlje ustrezne naslovne podatke naravnost v razpoložljiv navigacijski sistem BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Z BMW Personal Copilot ste našli svojega najboljšega sodelavca. Brez nadaljnjega mu lahko zaupate pomembne, toda monotone naloge. Dodatna oprema Driving Assistant Plus omogoča avtomatizirano vožnjo v situacijah, kot so zastoji, počasi premikajoč se promet ali dolge vožnje.

Preberi več

TELEFONIJA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilno postajo z brezžično funkcijo polnjenja in dodatnimi priključki USB. Povezava s strešno anteno skrbi za boljši sprejem mobilne telefonije. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik. Oprema vključuje tudi Bluetooth Office in predpripravo za dostopno točko WLAN.

NAPREDNO DALJINSKO PARKIRANJE.

NAPREDNO DALJINSKO PARKIRANJE.

Funkcija daljinskega nadzora parkiranja omogoča vozniku, da udobno izstopi iz vozila in ga nato daljinsko parkira naprej na ozko parkirno mesto ali v garažo oz. vzvratno zapusti svoje parkirno mesto. Funkcijo daljinskega nadzora parkiranja aktivira voznik s pomočjo ključa z zaslonom BMW, ko se nahaja zunaj vozila.

Preberi več

BMW 530d xDrive Touring :
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6.7 / 7.5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 175.0 / 197.0

Preberi več

BMW HEAD-UP PROJEKTOR.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje in s tem izboljša koncentracijo na dogajanje v prometu. Tako se tukaj med drugim prikažejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije Speed Limit s prikazom prepovedi prehitevanja, telefonski in razvedrilni seznami ter vsebine in opozorila asistenčnih sistemov za voznika.

KLIC ZA POMOČ PRI NESREČI BMW TELESERVICE.

Hitreje, enostavneje in udobneje: inovativni klic za pomoč pri nesreči BMW omogoča takojšnjo pomoč pri manjših nesrečah z nizko hitrostjo. Vaše vozilo BMW prek svojih senzorjev zazna nesreče v spodnjem hitrostnem območju, samodejno prikaže opozorilo na zaslonu iDrive in ponudi vozniku neposredno povezavo s službo za pomoč pri nesreči BMW. PS klikom z upravljalnikom iDrive je voznik neposredno povezan s strokovnjaki službe BMW za pomoč pri nesreči, ki zagotavljajo strokovno podporo na podlagi posredovanih, ustreznih podatkov o vozilu prek oddaljenega dostopa ali lokalno.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentno povezavo med vozilom, voznikom in zunanjim svetom. Uživajte v dodatnem udobju in razvedrilu ter pomirjujočem občutku varnosti med vsako potjo. Ali preprosto rečeno: večjem užitku v vožnji.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html