PRILAGODI SE VAŠIM NAČRTOM.

Udobje upravljanja v BMW serije 5 Touring.

PRILAGODI SE VAŠIM NAČRTOM.

Udobje upravljanja v BMW serije 5 Touring.

PRILAGODI SE VAŠIM NAČRTOM.Udobje upravljanja v BMW serije 5 Touring.

Udobje upravljanja se v BMW serije 5 Touring piše z veliko začetnico. Z inovativno tehnologijo je uporaba prtljažnika izjemno udobna, medtem ko se lahko njegova prostornina po potrebi poveča s 570 na 1700 litrov. Bodisi kratek izlet ali dolgo službeno potovanje: navdušeni boste, kako čudovito se dopolnjuje fleksibilnost, občutek prostornosti in vozna dinamika.

BMW 530d xDrive Touring :
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6.7 / 7.5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 175.0 / 197.0Preberi več

ZADNJE OKNO. Z LOČENIM ODPIRANJEM.

Zadnje okno se lahko za odlaganje ali jemanje prtljage ločeno odpira s pritiskom gumba na avtomobilskem ključu. Posebej praktično: pri odpiranju se prekrivni rolo samodejno premakne navzgor, medtem ko pri ročnem zapiranju zadnjega okna ponovno samodejno prekrije prtljažnik.

Preberi več

NASLONJALO ZADAJ, ZLOŽLJIVO IN DELJIVO V RAZMERJU 40 : 20 : 40.

Deljivo naslonjalo zadaj v razmerju 40 : 20 : 40 zagotavlja več fleksibilnosti pri prevozu oseb in prtljage. Po zaslugi sistema za prevoz dolgih predmetov lahko zadaj udobno sedita dva potnika in istočasno se lahko zraven prevažajo dolgi predmeti, kot so torbe za smuči ali snežne deske. Z zlaganjem celotne sedežne klopi zadaj se BMW serije 5 Touring spremeni v pravi prostorski čudež, kjer se prostornina prtljažnika poveča s 570 na 1700 litrov. Za skrajno udobje se lahko naslonjalo zadaj udobno odklene prek avtomobilskega ključa

AVTOMATSKO UPRAVLJANJE VRAT PRTLJAŽNIKA.

AVTOMATSKO UPRAVLJANJE VRAT PRTLJAŽNIKA.

Avtomatsko upravljanje vrat prtljažnika omogoča udobno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika s pritiskom tipke na oblogi vrat ali avtomobilskem ključu. Vrata prtljažnika se lahko odpirajo tudi kot običajno prek ročaja na zunanji strani in zaprejo s pritiskom tipke na notranji oblogi vrat prtljažnika.

Preberi več

KOS VSAKI NALOGI.

Izpopolnjen koncept natovarjanja v BMW serije 5 Touring vam odpira nov svet možnosti. Funkcionalne možnosti opreme, kot so zložljiva in deljiva sedežna klop zadaj, zložljivo dno v prtljažniku in množica funkcionalnih možnosti za spravljanje in pritrditev prtljage, vam nudijo skrajno mero fleksibilnosti – za prosti čas, družino in službo.

 • Prtljažni paket

  Prtljažni paket razširi funkcionalnost prtljažnika s skoraj brezstopenjsko nastavitvijo nagiba naslonjala vklj. z nastavitvijo Cargo, letvama za pritrditev tovora levo in desno z dvema premičnima zankama za pritrditev tovora, dvema napenjalnima trakovoma s plastičnim okvirjem na bočni oblogi levo in desno ter večnamensko kljuko.

 • Sistem za prevoz dolgih predmetov

  Sistem za prevoz dolgih predmetov je sestavljen iz deljivega naslonjala zadaj v razmerju 40 : 20 : 40 in zagotavlja veliko fleksibilnost pri prevozu oseb in predmetov. V zadnjem delu, na primer, tako udobno sedita dva potnika in istočasno se lahko zraven prevažajo dolgi predmeti, kot so torbe za smuči ali snežne deske.

 • Zanke za pritrditev tovora

  Za enostavno zavarovanje prtljage se v prtljažniku nahajajo štiri stabilne in praktične zanke za pritrditev tovora. Nerodni kosi prtljage se lahko s tem učinkovito zavarujejo pred drsenjem. Če prtljage ni treba pritrditi, je prtljažnik zaradi ploske oblike zank na voljo z neomejeno prostornostjo.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html