NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

Poslovni talent s športnimi ambicijami.

NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

Poslovni talent s športnimi ambicijami.

NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.Poslovni talent s športnimi ambicijami.

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW 530d xDrive Touring3)

5,6

Poraba goriva v l/100 km, kombinirana (BMW 530d xDrive Touring)

6.7 / 7.5

Emisije CO2 v g/km, kombinirane (BMW 530d xDrive Touring)

175.0 / 197.0

Izvrstna vozna dinamika, športna oblika, skrajno udobje – BMW serije 5 Touring je pravi zmagovalec svojega razreda. Opremljen z najmodernejšo tehniko, najvišjo stopnjo funkcionalnosti in veliko mero športnosti. Vsestranski talent, ki nudi veliko prostora za aktivnosti vseh vrst. Jamstvo za užitek v vožnji, ki dvigne prosti čas in službene obveznosti na novo raven.

BMW 530d xDrive Touring:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6.7 / 7.5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 175.0 / 197.0


NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

Močni motorji BMW TwinPower Turbo, inteligentna lahka konstrukcija, integralno aktivno krmiljenje za najboljše vozne lastnosti in odlično agilnost ter Adaptive Mode: BMW serije 5 Touring je zasnovan za ultimativno športno vozno doživetje – da je vedno odločilen korak pred svojimi tekmeci.

Preberi več
„Novi BMW serije 5 Touring garantira zrel, dovršen in športen videz za vsako priložnost. Formalno in natančno oblikovanje v enaki meri združuje navzočnost, estetiko in funkcionalnost.“
KARIM HABIB, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA AVTOMOBILOV BMW
„Športne vozne lastnosti, izjemno udobje, koncept najboljše možne funkcionalnosti in asistenčni sistemi za voznika spremenijo BMW serije 5 Touring v prvovrstnega talenta za posel in vsakdan.“
ADRIAN VAN HOOYDONK, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA PRI BMW GROUP

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

V funkciji BMW Personal Copilot lahko najdete svojega najboljšega sodelavca. Lahko mu zaupate pomembne in vsakdanje naloge. Dodatna oprema Driving Assistant Plus omogoča avtomatizirano vožnjo v situacijah, kot so zastoji, počasi premikajoč se promet ali dolge vožnje.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html