NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

Poslovni talent s športnimi ambicijami.

NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

Poslovni talent s športnimi ambicijami.

NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.Poslovni talent s športnimi ambicijami.

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW 530d xDrive Touring)

5,6

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW 530d xDrive Touring)

5,7 - 5,3

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW 530d xDrive Touring)

149 - 139

Izvrstna vozna dinamika, športna oblika, skrajno udobje – BMW serije 5 Touring je pravi zmagovalec svojega razreda. Opremljen z najmodernejšo tehniko, najvišjo stopnjo funkcionalnosti in veliko mero športnosti. Vsestranski talent, ki nudi veliko prostora za aktivnosti vseh vrst. Jamstvo za užitek v vožnji, ki dvigne prosti čas in službene obveznosti na novo raven.


BMW 530d xDrive Touring:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,7 - 5,3
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 149 - 139

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

Močni motorji BMW TwinPower Turbo, inteligentna lahka konstrukcija, integralno aktivno krmiljenje za najboljše vozne lastnosti in odlično agilnost ter Adaptive Mode: BMW serije 5 Touring je zasnovan za ultimativno športno vozno doživetje – da je vedno odločilen korak pred svojimi tekmeci.

„Novi BMW serije 5 Touring garantira zrel, dovršen in športen videz za vsako priložnost. Formalno in natančno oblikovanje v enaki meri združuje navzočnost, estetiko in funkcionalnost.“
KARIM HABIB, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA AVTOMOBILOV BMW
„Športne vozne lastnosti, izjemno udobje, koncept najboljše možne funkcionalnosti in asistenčni sistemi za voznika spremenijo BMW serije 5 Touring v prvovrstnega talenta za posel in vsakdan.“
ADRIAN VAN HOOYDONK, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA PRI BMW GROUP

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

V funkciji BMW Personal Copilot lahko najdete svojega najboljšega sodelavca. Lahko mu zaupate pomembne in vsakdanje naloge. Dodatna oprema Driving Assistant Plus omogoča avtomatizirano vožnjo v situacijah, kot so zastoji, počasi premikajoč se promet ali dolge vožnje.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Podatki za porabo goriva in emisije CO2 so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.