NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

Poslovni talent s športnimi ambicijami.

NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

Poslovni talent s športnimi ambicijami.

NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.Poslovni talent s športnimi ambicijami.

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW 530d xDrive Touring3)

5,6

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW 530d xDrive Touring3)

5,9–5,6

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW 530d xDrive Touring3)

154–148

Izvrstna vozna dinamika, športna oblika, skrajno udobje – BMW serije 5 Touring je pravi zmagovalec svojega razreda. Opremljen z najmodernejšo tehniko, najvišjo stopnjo funkcionalnosti in veliko mero športnosti. Vsestranski talent, ki nudi veliko prostora za aktivnosti vseh vrst. Jamstvo za užitek v vožnji, ki dvigne prosti čas in službene obveznosti na novo raven.


BMW 530d xDrive Touring (3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,9–5,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 154–148

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

NAJBOLJ DINAMIČEN VSEH ČASOV.

Močni motorji BMW TwinPower Turbo, inteligentna lahka konstrukcija, integralno aktivno krmiljenje za najboljše vozne lastnosti in odlično agilnost ter Adaptive Mode: BMW serije 5 Touring je zasnovan za ultimativno športno vozno doživetje – da je vedno odločilen korak pred svojimi tekmeci.

Read more
„Novi BMW serije 5 Touring garantira zrel, dovršen in športen videz za vsako priložnost. Formalno in natančno oblikovanje v enaki meri združuje navzočnost, estetiko in funkcionalnost.“
KARIM HABIB, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA AVTOMOBILOV BMW
„Športne vozne lastnosti, izjemno udobje, koncept najboljše možne funkcionalnosti in asistenčni sistemi za voznika spremenijo BMW serije 5 Touring v prvovrstnega talenta za posel in vsakdan.“
ADRIAN VAN HOOYDONK, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA PRI BMW GROUP

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

V funkciji BMW Personal Copilot lahko najdete svojega najboljšega sodelavca. Lahko mu zaupate pomembne in vsakdanje naloge. Dodatna oprema Driving Assistant Plus omogoča avtomatizirano vožnjo v situacijah, kot so zastoji, počasi premikajoč se promet ali dolge vožnje.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.