ŠPORTEN. DINAMIČEN. UČINKOVIT.

Vozne lastnosti BMW serije 5 Touring.

ŠPORTEN. DINAMIČEN. UČINKOVIT.

Vozne lastnosti BMW serije 5 Touring.

ŠPORTEN. DINAMIČEN. UČINKOVIT.Vozne lastnosti BMW serije 5 Touring.

V odlični kondiciji in z najvišjo stopnjo tehničnih spretnosti – BMW serije 5 Touring že danes slavi užitek v vožnji prehodnosti. Koncentrirana moč motorja in inovativna lahka konstrukcija se združita z aerodinamično učinkovitostjo in inteligentno tehniko, kar tvori dinamično enoto, ki ji ni para.

STIKALO ZA URAVNAVANJE VOZNE DINAMIKE Z ADAPTIVE MODE.

STIKALO ZA URAVNAVANJE VOZNE DINAMIKE Z ADAPTIVE MODE.

Stikalo za uravnavanje vozne dinamike omogoča vozniku, da izbira med standardnim načinom COMFORT, načinom ECO PRO, usmerjenim k večji učinkovitosti, in načinom SPORT, ki poudari še bolj dinamično vožnjo. Nova interaktivna funkcija ADAPTIVE Mode stalno prilagaja elektronsko uravnavanje blažilnikov, krmilni mehanizem in menjalnik Steptronic, da ustrezajo trenutnim voznim razmeram.

RAZVIT, DA POSTANE BOLJŠI.

RAZVIT, DA POSTANE BOLJŠI.

BMW serije 5 Touring se ne zadovolji s povprečjem. Zato je logično le, da je nesporni zmagovalec svojega razreda glede pospeška in emisij CO2. Tudi zaradi inteligentne funkcije Auto Start Stop, ki je prvič na voljo v BMW serije 5 Touring: funkcija izklopi motor samo takrat, ko se pričakuje, da bo postanek trajal določen čas.

PRIHRANI PRI MASI. PRIDOBI NA DINAMIKI.

PRIHRANI PRI MASI. PRIDOBI NA DINAMIKI.

Po zaslugi lahkih materialov, kot so aluminij in najmodernejše magnezijeve zlitine, pokaže tehtnica pri BMW serije 5 Touring pete generacije do 100 kg manj kot pri njegovem predhodniku. Inteligentna lahka konstrukcija skrbi tudi za uravnoteženo porazdelitev mase med sprednjo in zadnjo premo ter nizko težišče. Rezultat: zelo dinamične vozne lastnosti.

USMERJA ZRAK. IZBOLJŠA AGILNOST.

USMERJA ZRAK. IZBOLJŠA AGILNOST.

Paket ukrepov BMW EfficientDynamics je pri BMW serije 5 Touring viden na markantni oblikovni ikoni: dvojni ledvički. Če je potreba po hladnem zraku majhna, ostane zračna loputa znotraj ledvičke Active Air Stream zaprta – kar izboljša aerodinamiko, ki je edinstvena v tem razredu.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manj emisij, več užitka v vožnji: BMW EfficientDynamics je ime za strategijo, ki zmanjša porabo goriva in emisije CO2 na minimum ter hkrati poveča dinamiko in užitek v vožnji. Paket ukrepov obsega pogon, upravljanje energije in koncept vozila.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Podatki za porabo goriva in emisije CO2 so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.