DAJE SVOBODI NOV SLOG.

BMW serije 6 Cabrio.

DAJE SVOBODI NOV SLOG.

BMW serije 6 Cabrio.

DAJE SVOBODI NOV SLOG.BMW serije 6 Cabrio.

Kombinirana poraba v l/100 km

7,9-7,6

Emisije CO2 v g/km

184-176

Največji navor (Nm) pri 1/min

650/2.000-4.500

BMW serije 6 Cabrio nudi skrajno mero udobja, dinamike in učinkovitosti na dolgih in kratkih vožnjah. Za to med drugim skrbijo motorji BMW TwinPower Turbo iz družine motorjev BMW EfficientDynamics. Različice opreme, kot so Design Pure Experience, Design Pure Excellence in paket M Sport, po želji poudarjajo različne fasete BMW serije 6 Cabrio. Te so pospremljene z inovacijami iz BMW ConnectedDrive, kot je BMW Head Up projektor ali Driving Assistant Plus. Z razpoložljivimi platišči, kot so npr. 20" lita alu. platišča Multi-spoke 616, se določijo športni, elegantni ali ekstravagantni poudarki.

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 6 CABRIO.

Oblika.

Vsaka faseta BMW serije 6 Cabrio zrcali agilnost, zračni tok in silo naprej. Skupaj z osnovnimi LED žarometi in dnevnimi lučmi nad vstopnimi odprtinami za zrak, tvori naprej nagnjena, izrazna ledvička sliko sprednjega dela, ki se vtisne v spomin. Elegantna in športno oblikovana - značaj zunanjosti se dosledno nadaljuje v notranjost. Z izvedbo opreme Design Pure Experience se mehko ekskluzivno usnje Nappa z razširjenimi obsegi v barvi Cognac/črna, notranje obloge iz plemenite vrste lesa Fineline Brown in velikodušno oblikovane površine harmonično združijo v prostorni in imenitni notranjosti.

Vozna dinamika in učinkovitost.

Motorji z visokim navorom in izpiljene tehnologije podvozja se odlično dopolnjujejo med seboj in zagotavljajo suveren užitek v vožnji – dovršen z dinamičnim zvokom športnega izpušnega sistema. Visoka mera dinamike in agilnosti pri BMW serije 6 Cabrio se zrcali predvsem v tehnologijah BMW EfficientDynamics, kot so zmogljivi in ravno tako učinkoviti motorji BMW TwinPower Turbo ali 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic.

Oprema.

BMW serije 6 Cabrio je opremljen z vsem, da se v plemeniti atmosferi počutite odlično. Poleg tega so na izbiro različni paketi opreme. Design Pure Experience, Design Pure Excellence in paket M Sport omogočajo, da značaj vozila močneje približate svojemu lastnemu. Še bolj oseben in ekskluziven postane z BMW Individual. Medtem ko za dodatne možnosti pri funkcionalnosti skrbi ponudba iz originalne opreme BMW.

330 KW

Že rahel pritisk na pedal za plin je dovolj in moč 8-valjnega bencinskega motorja naredi vožnjo v BMW serije 6 Cabrio za neponovljivo doživetje. Pri tem BMW 650i prav tako navduši z nizkimi vrednostmi pri porabi. 8-valjni bencinski motor se na 100 km zadovolji z le 9,1 do 8,9 litra (xDrive: 9,5 do 9,3 l) pri emisijah CO2 213 do 208 g/km ((xDrive: 221 do 217 g/km). Motor z dvema turbopolnilnikoma, Valvetronic z dvojnim VANOS in neposrednim vbrizgavanjem bencina s svojimi 330 kW (450 KM) in največjim navorom 650 Nm pospeši od 0 do 100 km/h v le 4,6 sekunde – z xDrive celo v 4,5 sekunde.
Centralna razporeditev turbopolnilnika na izpušne pline v vrsti valjev, nameščeni v obliki črke V, omogoča posebej kompaktno konstrukcijo in s tem manjšo maso motorja. V součinkovanju s podvozjem z lahko konstrukcijo in izpopolnjeno aerodinamiko nudi BMW serije 6 Cabrio edinstveno agilnost, popolno lego na cesti in absolutno precizno krmiljenje. S tem BMW 650i in BMW 650i xDrive serijsko izpolnjujeta emisijski standard EU6.