DAJE DINAMIKI NOVE MOČI.

BMW serije 6 Coupé.

DAJE DINAMIKI NOVE MOČI.

BMW serije 6 Coupé.

DAJE DINAMIKI NOVE MOČI.BMW serije 6 Coupé.

Kombinirana poraba v l/100 km

8,8-8,6

Kombinirane emisije CO2 v g/km

206-199

Pospešek 0-100 km/h (650i)

4,6

Največji navor (Nm) pri 1/min

650/2.000–4.500

Dolg pokrov motorja, kratki previsi karoserije in zaobljena strešna linija, ki se steka v zadek – BMW serije 6 Coupé je športnik z dvoje bočnih vrat in elegantno karizmo. Notranjost drži, kar obljublja zunanjost. Dvobarvno ekskluzivno usnje Nappa z razširjenimi obsegi, zelo kakovostne izvedbe iz plemenitih vrst lesa in prefinjeni kontrastni šivi skrbijo za plemenit ambient. Z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem BMW TwinPower Turbo, 8-valjnim bencinskim motorjem BMW TwinPower Turbo in vrstnim 6-valjnim dizelskim motorjem BMW TwinPower Turbo so na izbiro tri močne pogonske različice z mirnim tekom iz BMW EfficientDynamics. Inovacije iz BMW ConnectedDrive, kot je BMW Head Up projektor ali Driving Assistant Plus, tudi v tako ekskluzivnem razredu vozil ponovno postavljajo merila.

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 6 COUPÉ.

Oblika.

BMW serije 6 Coupé deluje graciozno in hkrati močno. Njegovo zunanjost označujejo čiste linije in samozavestno oblikovane površine. V kombinaciji s paketom M Sport, velike vstopne odprtine za zrak in markantna zaključka končnih izpušnih cevi dodatno poudarjajo športnost vozila. Z devetimi lesketajočimi se vzdolžnimi prečkami, ki jih na obeh straneh spremljata LED žarometa, impozantna ledvička močno dominira pri pogledu od spredaj. K vozniku usmerjena razporeditev najpomembnejših instrumentnih prikazov in stikal zagotavlja nujno potreben, suveren nadzor za športni kupe. Velikodušne površine in jasno poudarjene linije skrbijo v kombinaciji s podrobno oblikovanimi instrumenti in zelo kakovostnimi materiali, za ekskluzivne čutne vtise.

Vozna dinamika in učinkovitost.

Ko zadoni dinamičen zvok športnega izpušnega sistema, postane jasno, s čim imate opravka. Motorji z velikim navorom in izpiljene tehnologije podvozja ter menjalnika se v BMW serije 6 Coupé dopolnijo v športno vozno doživetje. Launch Control pospeši srčni utrip pri maksimalnem pospešku. In pri vsakodnevni uporabi pomirja zavedanje, da se po zaslugi izpopolnjenih tehnologij BMW EfficientDynamics pri nobenem voznem manevru ne porabi več, kot je to nujno potrebno.

Oprema.

Dinamičen, izzivalen ali eleganten – za poudarjanje vsake fasete BMW serije 6 Coupé je na voljo ekskluzivna oprema: Design Pure Experience, Design Pure Excellence in paket M Sport. Poleg tega so s ponudbo BMW Individual na izbiro številne možnosti, da si svoj BMW serije 6 Coupé oblikujete še bolj osebno in ekskluzivno. Za optimalno prilagoditev potrebam v vašem vsakdanjem življenju skrbijo izdelki iz originalne opreme BMW.

330 KW

Fenomenalna moč BMW 650i tvori osnovo za dinamiko, s katero se BMW serije 6 Coupé premika po asfaltu. Že rahel dotik pedala za plin povzroči, da 8-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo z dvema turbopolnilnikoma, Valvetronic, dvojnim VANOS in neposrednim vbrizgavanjem bencina doseže znamko 100 km/h v le 4,6 sekunde. BMW 650i xDrive za to potrebuje 4,4 sekunde. Vpričo izjemnih 330 kW (450 KM) in največjega navora 650 Nm navduši 8-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo tudi pri porabi: s funkcijo Auto Start Stop in drugimi ukrepi iz BMW EfficientDynamics znaša povprečna poraba BMW 650i le 8,8 do 8,6 l/100 km (xDrive: 9,3 do 9,1 l/100 km) pri emisijah CO2 206 do 199 g/km (xDrive: 217 do 213 g/km). S tem BMW 650i in BMW 650i xDrive serijsko izpolnjujeta emisijski standard EU6.