POPOLNOST. IZ VSAKEGA ZORNEGA KOTA.

Oblika BMW serije 6 Coupé.

POPOLNOST. IZ VSAKEGA ZORNEGA KOTA.

Oblika BMW serije 6 Coupé.

Tekoče linije določajo zunanjost. Izbrani materiali skrbijo v notranjosti za ekskluziven ambient. Oblika BMW serije 6 Coupé iz vsakega zornega kota izžareva športnost in eleganco. Njegov energičen temperament se aktivira s pritiskom zagonskega gumba in suvereno brzda s pomočjo usnjenega volana. Kultivirano športno vozilo. Obljuba posebnega voznega doživetja. Čaka le še na izpolnitev.

POPOLNOST. IZ VSAKEGA ZORNEGA KOTA.Oblika BMW serije 6 Coupé.

Tekoče linije določajo zunanjost. Izbrani materiali skrbijo v notranjosti za ekskluziven ambient. Oblika BMW serije 6 Coupé iz vsakega zornega kota izžareva športnost in eleganco. Njegov energičen temperament se aktivira s pritiskom zagonskega gumba in suvereno brzda s pomočjo usnjenega volana. Kultivirano športno vozilo. Obljuba posebnega voznega doživetja. Čaka le še na izpolnitev.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

BMW serije 6 Coupé deluje graciozno in hkrati močno. Njegovo zunanjost označujejo čiste linije in samozavestno oblikovane površine. V kombinaciji s paketom M Sport, velike vstopne odprtine za zrak in markantna zaključka končnih izpušnih cevi dodatno poudarjajo športnost vozila. Z devetimi lesketajočimi se vzdolžnimi prečkami, ki jih na obeh straneh spremljata LED žarometa, močno dominira impozantna ledvička pri pogledu od spredaj. Široki koloteki in navznoter povlečene zadnje luči dajejo vozilu nizek in mišičast videz pri pogledu na zadek. Skupaj vse omenjene podrobnosti poudarjajo prvi vtis še bolj izrazito: eleganten kupe, ki je vsak trenutek v napetem pričakovanju.

PRILAGODLJIVI LED ŽAROMETI.

Prilagodljivi LED žaromet z integrirano funkcijo zasenčene in dolge luči se odlikuje s porazdelitvijo svetlobe, ki se avtomatsko prilagaja hitrosti (dinamična osvetlitev cestišča). Poleg smernika in dnevne luči vključuje tudi funkcije prilagodljivega snopa žarometa s spremenljivo porazdelitvijo luči za vožnjo v mestu in na avtocesti, luč za osvetlitev notranje strani ovinka (smerni žaromet) in BMW Selective Beam (neslepeči asistent za dolgo luč) z avtomatskim vklopom in izklopom dolge luči. S tem nudi sistem optimalno osvetlitev vozišča v vseh razmerah.
Vrtljivi žarometi lahko tako v temi osvetlijo velik del ovinka, takoj ko voznik zasuče volan. Integriran smerni žaromet ali luč za osvetlitev notranje strani ovinka, ki izboljša vidljivost ponoči, se pri vklopu smernika ali zasuku volana avtomatsko aktivira že na mestu. Prilagodljiv snop žarometa, ki aktivno sledi ovinku, v vseh voznih razmerah skrbi za optimalno osvetlitev bližnje okolice in s tem izboljša aktivno varno vožnjo.
Z BMW Selective Beam vožnja stalno poteka z dolgo lučjo, kar pomeni optimalno vidljivost ponoči. Sistem nadzoruje spredaj vozeči promet in vozila, ki prihajajo iz nasprotne smeri, ter preko brezstopenjskega uravnavanja dolge luči zanesljivo prepreči njen slepeči učinek.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

K vozniku usmerjena razporeditev najpomembnejših instrumentnih prikazov in stikal zagotavlja nujno potreben, suveren nadzor za športni kupe. Velikodušne površine in jasno poudarjene linije skrbijo v kombinaciji s podrobno oblikovanimi instrumenti in zelo kakovostnimi materiali, za ekskluzivne čutne vtise. Visokoločljiv nadzorni prikazovalnik brez okvirja, prekrit s steklom in z galvansko obrobo, prosto stoji nad instrumentno ploščo in posreduje pomembne informacije v briljantni kakovosti tudi pri svetli dnevni svetlobi. Videz Black Panel sredinske konzole oplemeniti ekskluziven vtis notranjosti. Prestavna ročica avtomatskega menjalnika in upravljalnik iDrive Touch sta obrobljena s keramičnimi elementi.
Sedeži so v celotni notranjosti oblikovani velikodušno in ergonomsko. Instrumentna plošča, sredinska konzola in zgornje obloge na vratih ter bočnih stenah so na voljo v posebej kakovostnem, ekskluzivnem usnju Nappa z razširjenimi obsegi ter prešite s kontrastnimi šivi. Za individualne poudarke skrbijo notranje obloge iz izbranih plemenitih vrst lesa ali hladnega aluminija.

NOV ZNAČAJ. IZBIRA BARV IN MATERIALOV.

Izberite npr. kovinsko lakiranje Glacier Silver ali temno Jatoba za atletsko eleganten videz BMW serije 6 Coupé. Melbourne Red ali novo kovinsko lakiranje Sonic Speed Blue delujeta izrazito športno.

 

Enaka spremenljivost odlikuje tudi notranjost: dvobarvne kombinacije iz ekskluzivnega usnja Nappa z razširjenimi obsegi v barvi, na primer, Ivory White/črna izrazito poudarijo ambient. Ciljni poudarki se lahko po želji določijo z izvedbo iz plemenite vrste lesa Fineline Brown ali Poplar Grain Grey.

Skrajno mero ekskluzivnosti nudi ponudba BMW Individual. Elementi opreme, kot je notranja obloga v črnem laku Piano ali oblazinjenje v usnju Merino iz BMW Individual v barvnem odtenku Platinum ali Champagne, oplemenitijo notranjost – medtem ko je za zunanjost na izbiro enajst dodatnih lakiranj BMW Individual.

 

  • Nova kovinska barva zunanjosti Sonic Speed Blue

    Novo lakiranje v kovinski barvi Sonic Speed Blue opredeljuje športni značaj BMW serije 6 Coupé. S svojo dinamično nianso poudarja markantne poteze in daje vozilu posebej samozavesten videz. Nova kovinska barva zunanjosti Sonic Speed Blue bo predvidoma na voljo od meseca marca 2017.

  • Nova 20" M lita alu. platišča Double-spoke 703 M, dvobarvna

    BMW serije 6 Coupé, ki je opremljen z novimi dvobarvnimi 20" M litimi alu. platišči Double-spoke 703 M, prekipeva od superiornosti. Dvobarvna oblika platišča s petimi poliranimi dvojnimi prečkami v barvi Orbit Grey z mat črnimi notranjimi površinami poseduje edinstveno optično globino, ki določa ekstremno dinamične poudarke tako med vožnjo, kot na mestu. Nova lita alu. platišča bodo predvidoma na voljo od meseca marca 2017 v paketu M Sport.

  • Notranja obloga iz karbonskih vlaken

    Notranja obloga iz karbonskih vlaken čudovito poudarja športne gene BMW serije 6 Coupé. Edinstven videz materiala izžareva purizem in ambient visoke tehnologije. Istočasno ustvarja temna površina razburljive svetlobne učinke in se na poseben način uskladi z žametnim ekskluzivnim usnjem Nappa. Karbon se odlikuje z največjo trdnostjo in zelo nizko maso. Notranja obloga iz karbonskih vlaken bo predvidoma na voljo od meseca marca 2017 v paketu M Sport.

BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND SYSTEM.

Bang & Olufsen High End Surround Sound System nudi, po zaslugi nove tehnologije obdelave zvoka Dirac Dimensions, odprto in živo atmosfero, kjer se proizvaja izvrstna akustika. Za to skrbi 16 zvočnikov z izhodno močjo 1200 vatov, vklj. centralni zvočnik na avtomatsko izvlekljivem armaturnem nosilcu. Ta vsebuje srednjetonec in Acoustic Lens Technology, ki skrbi za konstantno kakovost zvoka na vseh sedežih. Sistem nudi izbiro med dvema nastavitvama zvoka: „Studio“ za brezhiben zvok in „Expanded“ za čutno razširitev zvočnega prostora. Svetlobna inscenacija posameznih okvirjev zvočnikov izpopolni avdiovizualno doživetje.