NAREDITE POPOLN VIZUALNI VTIS.

Oprema za BMW serije 6 Coupé.

NAREDITE POPOLN VIZUALNI VTIS.

Oprema za BMW serije 6 Coupé.

Dinamičen, izzivalen ali eleganten – za poudarjanje vsake fasete BMW serije 6 Coupé je na voljo ekskluzivna oprema: Design Pure Experience, Design Pure Excellence in paket M Sport. Poleg tega so s ponudbo BMW Individual na izbiro številne možnosti, da si svoj BMW serije 6 Coupé oblikujete še bolj osebno in ekskluzivno. Za optimalno prilagoditev potrebam v vašem vsakdanjem življenju skrbijo izdelki iz originalne opreme BMW.

NAREDITE POPOLN VIZUALNI VTIS.Oprema za BMW serije 6 Coupé.

Dinamičen, izzivalen ali eleganten – za poudarjanje vsake fasete BMW serije 6 Coupé je na voljo ekskluzivna oprema: Design Pure Experience, Design Pure Excellence in paket M Sport. Poleg tega so s ponudbo BMW Individual na izbiro številne možnosti, da si svoj BMW serije 6 Coupé oblikujete še bolj osebno in ekskluzivno. Za optimalno prilagoditev potrebam v vašem vsakdanjem življenju skrbijo izdelki iz originalne opreme BMW.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

S paketom opreme Design Pure Experience se BMW serije 6 Coupé predstavlja dinamično in športno. Posebna paša za oči: črna dvojna ledvička visok sijaj in dodatno razpoložljiva 20" lita alu. platišča Multi-spoke 616. Nadaljnji elementi opreme zunanjosti v črni barvi in številni posredni svetlobni viri v notranjosti zaokrožujejo oblikovanje.

 • Zunanjost

  Zunanjost Design Pure Experience poudarja športno obliko karoserije z obsegi BMW Individual Shadow Line visok sijaj in drugimi športnimi podrobnostmi v temnem odtenku, kot so črna rebra in razporniki bočnih odprtin za zrak, črne prečke ledvičke visok sijaj, črna okrasna letev na zadku visok sijaj ali zaključki končnih izpušnih cevi v črnem kromu. Dinamičen videz sprednjega dela poudarjata meglenki v LED tehniki. Pri pogledu s strani posebej izstopajo po želji razpoložljiva, športno luksuzna 20" lita alu. platišča Multi-spoke 616.
  Poleg kovinske barve Melbourne Red, so na voljo vsa lakiranja v ponudbi BMW in iz programa BMW Individual. Po izbiri so na voljo tudi aluminijasta platišča v velikosti 20" iz originalne opreme BMW in vsa platišča iz programa BMW Individual.

 • Notranjost

  Notranjost Design Pure Experience z opremo v ekskluzivnem usnju Nappa v barvi Cognac/črna (dvobarvno) in notranjimi oblogami iz plemenite vrste lesa Fineline Brown, preplavi prostor s športno elegantnim ambientom. Množica posrednih svetlobnih virov v LED tehniki in osvetljene vstopne letve dodatno poudarjajo eleganten vtis.
  Po želji so na voljo vsa usnjena oblazinjenja BMW Individual in notranja obloga iz plemenite vrste lesa Poplar Grain Grey ter vse druge notranje obloge iz programa BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

S paketom opreme Design Pure Excellence daste svojemu BMW serije 6 Coupé posebej luksuzno noto. Oblikovalci BMW so vse vsebine opreme, kot so npr. 19" lita alu. platišča V-spoke 366 ali notranja obloga iz plemenite vrste lesa Poplar Grain Grey, združili in medsebojno uskladili z največjo skrbnostjo – zunaj in znotraj.

 • Zunanjost

  Zunanjost Design Pure Excellence z izbirljivimi 19" litimi alu. platišči V-spoke 366 daje vozilu posebej luksuzen vtis. Ohišji zunanjih ogledal in maski nad B-stebričkoma v črni barvi visok sijaj določajo športne poudarke. Moderni sprednji meglenki v LED tehniki že navzven nakazujeta na fascinantno tehnologijo vozila.
  V obsegu opreme zunanjosti Design Pure Excellence je vključeno kovinsko lakiranje. Po izbiri se paket opreme lahko kombinira z vsemi lakiranji in platišči iz programov originalne opreme BMW in BMW Individual.

 • Notranjost

  Notranjost Design Pure Excellence daje prostoru luksuzen vtis, ki ga množica posrednih svetlobnih virov v LED tehniki še dodatno poudari. Odlična dopolnitev k opremi iz usnja Nappa v barvi Ivory White/črna (dvobarvno) z razširjenimi obsegi in kontrastnim šivom, je tudi z usnjem prevlečena instrumentna plošča, kjer notranje obloge iz plemenite vrste lesa Poplar Grain Grey ustvarijo izbran kontrast. Keramične aplikacije za upravljalne elemente in prestavno ročico avtomatskega menjalnika, obrobo upravljalnika iDrive in regulator za radio in klimo določajo ekstravagantne poudarke. Osvetljene vstopne letve zaokrožujejo paket opreme.
  Po želji so na izbiro ekskluzivno usnje Nappa z razširjenimi obsegi v barvi Cognac/črna (dvobarvno) in kontrastnimi šivi, vsa usnjena oprema iz BMW Individual, notranja obloga iz plemenite vrste lesa Fineline Brown in vse notranje obloge iz BMW Individual.

PAKET M SPORT.

S paketom M Sport naredite iz svojega BMW serije 6 Coupé brezkompromisnega športnika. Tukaj najdete vso opremo, ki jo potrebujete za absoluten maksimum pri dinamiki, atletsko obliko in naval adrenalina v krvi.

 • Zunanjost

  Oprema paketa M Sport na zunanjosti:

  • Paket M Aerodynamics s podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, bočnima pragovoma v barvi vozila in podaljšanim zadnjim odbijačem z difuzorskim vstavkom v kovinski barvi Dark Shadow
  • LED luči za meglo
  • 19" M lita alu. platišča Double-spoke 351 M s kombiniranimi pnevmatikami, alternativno 20" M lita alu. platišča Double-spoke 703 M s kombiniranimi in praznovoznimi pnevmatikami
  • BMW Individual Shadow Line visok sijaj
  • M oznaka na boku
  • Zaključki končnih izpušnih cevi v temnem kromu
  • Ekskluzivno lakiranje v kovinski barvi Carbon Black; na voljo dodatna lakiranja
  • Črno lakirana zavorna sedla

 • Notranjost

  Oprema paketa M Sport v notranjosti:

  • M vstopne letve in M podpora za stopalo za voznika
  • Športna sedeža za voznika in sovoznika v kombinaciji alkantara/usnje Nappa v antracitni barvi; na voljo dodatna oblazinjenja
  • M usnjen multifunkcijski volan
  • Strop BMW Individual v antracitni barvi, alternativno strop BMW Individual iz alkantare ali alkantare v antracitni barvi
  • Notranje obloge v aluminiju Hexagon, alternativno iz karbonskih vlaken; na voljo dodatne notranje obloge

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Izberite dodatne športne poudarke ali povečajte vsakodnevno funkcionalnost svojega BMW serije 6 Coupé. Originalna oprema BMW vam nudi na izbiro množico zelo kakovostnih in praktičnih izdelkov.

 • Lita alu. platišča

  Zelo kakovostna 20" lita alu. platišča V-spoke 464 M iz BMW M Performance navdušujejo v dvobarvni izvedbi Ferric Grey s polirano čelno ploskvijo ali barvi Liquid Black visok sijaj. Obe različici sta na voljo z vidnimi kolesnimi vijaki in M logotipom in vključujeta set kompletov koles s senzorji RDC, kombinirane pnevmatike runflat, velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y RSC zadaj.
  Tudi zelo kakovostna 20" lita alu. platišča V-spoke 356 so na izbiro v dvobarvni izvedbi Ferric Grey s polirano čelno ploskvijo ali barvi Liquid Black visok sijaj. Obe različici sta na voljo z vidnimi kolesnimi vijaki in vključujeta set kompletov koles s senzorji RDC, kombinirane pnevmatike runflat , velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y RSC zadaj.

 • Oprema M Performance

  Ohišja zunanjih ogledal iz programa BMW M Performance so 100 % izdelana iz karbonskih vlaken in rezultat mojstrskega ročnega dela. Čudovito poudarjajo tehnološko napreden značaj vozila. Dinamična oblika zagotavlja posebej kakovosten videz in določa individualne športne poudarke.
  Močna izraznost: črna sprednja okrasna rešetka hladilnika BMW M vključuje pokromane prečke in okvir v črni barvi visok sijaj. Ti elementi poudarjajo dinamičen in eleganten značaj sprednjega dela vozila in na enostaven način določajo markantne, individualne poudarke.

 • Informacije in komunikacija

  Snap-in adapter Basic omogoča varno spravljanje in hkrati polnjenje baterije za številne modele Apple iPhone™. Pri snap-in adapterjih Music, Media in Connect se lahko glasba, shranjena na mobilnih telefonih, predvaja tudi preko vgrajenega avdio sistema BMW.
  Držalo za Apple iPad™ 2, 3 ali 4 nudi varno namestitev. Po zaslugi vrtljivega okvirja za 360° in funkcije nastavitve nagiba si ga lahko vsak potnik na zadnjih sedežih namesti v želenem položaju. Enostavno se zaskoči na osnovni nosilec (dobavljiv ločeno) sistema Travel & Comfort.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za BMW serije 6 Coupé.

Izraz osebnosti.

 • BMW Individual za zunanjost

  Dinamika in osebnost z močno vezjo. Tako se predstavlja BMW serije 6 Coupé z osupljivim lakiranjem BMW Individual v kovinski barvi Ruby Black. Preko odbojev neštetih pigmentov nastane intenziven lesk, ki glede na zorni kot in vpad svetlobe sveti od temno rdeče do barve melancana in s tem nudi neponovljivo igro barv. Čudovita dopolnitev k temu elegantnemu in individualnemu videzu so 19" lita alu. platišča V-spoke 374 I s svojo klasično obliko. Ta po velikosti prekašajo le še 20" lita alu. platišča V-spoke 349 I.
  Ne glede na to, za katero od enajstih lakiranj iz BMW Individual se odločite, v vsakem primeru izberete briljantno rešitev za izraz svoje osebnosti.

 • BMW Individual za notranjost

  Notranjost, iz katere so narejene sanje. BMW serije 6 Coupé z opremo iz BMW Individual te sanje uresniči.
  Posebej elegantna je kombinacija iz žametno mehkega oblazinjenja v usnju Merino iz BMW Individual v barvi Platinum, barvno usklajenega stropa iz alkantare in klasične notranje obloge iz plemenite vrste lesa Plane Auburn v temnem odtenku, ki s toplo rjavo barvo in umirjenim vzorcem čudovito sovpade z notranjostjo. Slednja ne navduši le z barvnim odtenkom, temveč predvsem tudi s svojimi materiali in podrobnostmi. Naravno in mehko usnje Merino se dopolni z elegantnim prešivom in paspulo v kontrastni barvi in s številnimi, z usnjem prevlečenimi površinami ustvari doslej nepoznano vrednost.
  Ta dovršenost za vse čute se zaokroži z usnjenim volanom iz BMW Individual, okrašen z leseno intarzijo, ki se odlično poda vsaki notranji oblogi iz programa BMW Individual.
  Predstavljen komplet je eden izmed neštetih možnosti iz kolekcije BMW Individual, ki s svojimi barvnimi odtenki in okrasji iz plemenitih vrst lesa čakajo, da izrazijo vašo osebnost.

 • Kompozicija BMW Individual

  S kompozicijo BMW Individual ste nagrajeni za svoj odličen okus. S stilsko dovršeno kombinacijo polnega oblazinjenja BMW Individual s plemenito notranjo oblogo in drugo opremo BMW Individual, vas na koncu čaka atraktivna skupna cena.