DAJE ELEGANCI NOVO OBLIKO.

BMW serije 6 Gran Coupé.

DAJE ELEGANCI NOVO OBLIKO.

BMW serije 6 Gran Coupé.

DAJE ELEGANCI NOVO OBLIKO.BMW serije 6 Gran Coupé.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (650i)

330 (450)/5500–6000

Emisije CO2 v g/km

182-174

Pospešek 0–100 km/h v s (650i)

4,6

Največji navor (Nm) pri 1/min

650/2.000–4.500

Raztegnjena silhueta, izraziti koloteki, zaobljeni robovi, okvirji iz kroma – BMW serije 6 Gran Coupé kaže, kar nudi: eleganca, ekskluzivnost in temperament. Kokpit odpira pogled na izbrane materiale: mojstrsko obdelano usnje in ergonomsko optimalno razporejeni prikazi. Najekskluzivnejši elementi opreme iz BMW Individual naredijo vozilo unikat. Sinteza mojstrovin, ki po zaslugi koncepta sedežev 4+1, na krajših razdaljah nudi prostor do petim osebam. Idealen kraj, da se v razvoju moči večkrat nagrajenih motorjev BMW TwinPower Turbo iz družine motorjev BMW EfficientDynamics, uživa na vso moč. Obsežni asistenčni sistemi za voznika s kamero nudijo dodatno podporo v vsaki vozni situaciji. Rezultat: neomejen užitek v vožnji in nenavadno dinamičen občutek vožnje v prostornem, komfortnem ambientu.

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 6 GRAN COUPÉ.

Oblika.

Široka, značajska linija se razteza od sprednjega dela preko dolgega pokrova motorja, vzpenja na vetrobransko steklo in tekoče zlije preko strehe v močan zadek. Precizno izdelana zaobljena robova na bokih z igro svetlobe in senc lepo poudarjata ekskluzivno in dinamično eleganco BMW serije 6 Gran Coupé. BMW serije 6 Gran Coupé sledi enemu cilju: športno eleganco interpretirati še bolj ekskluzivno. To se zelo jasno odraža v notranjosti. Dolge linije in zaobljene površine ustvarjajo izbrano občutenje prostora. Dodatni elementi opreme, kot je izvedba iz plemenite vrste lesa Ash Grain White iz BMW Individual ali polno usnjeno oblazinjenje v barvi Amaro Brown iz BMW Individual, kronajo ekskluziven značaj.

Udobje.

Medtem ko dosledna usmerjenost k vozniku v kokpitu omogoča popolno koncentracijo na cesto, sedeža zadaj navdušita s športnim značajem samostojnega sedeža. Oblikovanje notranjosti, ki jo zaznamujejo zelo kakovostni materiali z izvrstnim avdio sistemom, vabi k sprostitvi. Številne možnosti za odlaganje pijače ali manjših pripomočkov ustvarjajo potreben prostor za prvovrsten užitek v vožnji.

Oprema.

Stilsko samozavesten videz: z opremo Design Pure Excellence, Design Pure Experience in paketom M Sport so na izbiro tri ekskluzivne različice oblikovanja. Še več ekskluzivnosti nudi ponudba BMW Individual. Medtem ko originalna oprema BMW razširi izbiro s številnimi koristnimi izdelki.