BREZ DVOMA NEKAJ VEČ.

Oprema za BMW serije 6 Gran Coupé.

BREZ DVOMA NEKAJ VEČ.

Oprema za BMW serije 6 Gran Coupé.

Stilsko samozavesten videz: z opremo Design Pure Excellence, Design Pure Experience in paketom M Sport so na izbiro tri ekskluzivne različice oblikovanja. Še več ekskluzivnosti nudi ponudba BMW Individual. Medtem ko originalna oprema BMW razširi izbiro s številnimi koristnimi izdelki.

BREZ DVOMA NEKAJ VEČ.Oprema za BMW serije 6 Gran Coupé.

Stilsko samozavesten videz: z opremo Design Pure Excellence, Design Pure Experience in paketom M Sport so na izbiro tri ekskluzivne različice oblikovanja. Še več ekskluzivnosti nudi ponudba BMW Individual. Medtem ko originalna oprema BMW razširi izbiro s številnimi koristnimi izdelki.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

S paketom opreme Design Pure Excellence daste svojemu BMW serije 6 Gran Coupé posebej luksuzno noto. Oblikovalci BMW so vse vsebine opreme, kot npr. notranja obloga iz plemenite vrste lesa ali 19" lita alu. platišča V-spoke 366, združili in medsebojno uskladili z največjo skrbnostjo – zunaj in znotraj.

 • Zunanjost

  Zunanjost Design Pure Excellence z izbirljivimi 19" litimi alu. platišči V-spoke 366 daje vozilu posebej luksuzen vtis. Ohišji zunanjih ogledal in maski nad B stebričkoma v črni barvi visok sijaj določajo športne poudarke. Moderni sprednji meglenki v LED tehniki že navzven nakazujeta na fascinantno tehnologijo vozila.
  V obsegu opreme zunanjosti Design Pure Excellence je vključeno kovinsko lakiranje. Po izbiri se paket opreme lahko kombinira z vsemi lakiranji in platišči iz programov originalne opreme BMW in BMW Individual.

 • Notranjost

  Notranjost Design Pure Excellence daje prostoru luksuzen vtis, ki ga množica posrednih svetlobnih virov v LED tehniki še dodatno poudari. Odlična dopolnitev k opremi iz usnja Nappa v barvi Ivory White/črna (dvobarvno) z razširjenimi obsegi in kontrastnim šivom je tudi z usnjem prevlečena instrumentna plošča, kjer notranje obloge iz plemenite vrste lesa Poplar Grain Grey ustvarijo izbran kontrast. Keramične aplikacije za upravljalne elemente in prestavno ročico avtomatskega menjalnika, obrobo upravljalnika iDrive in regulator za radio in klimo določajo ekstravagantne poudarke. Osvetljene vstopne letve zaokrožujejo paket opreme.
  Po želji so na voljo ekskluzivno usnje Nappa z razširjenimi obsegi v barvi Cognac/črna (dvobarvno) in kontrastnimi šivi, vsa usnjena oprema iz BMW Individual, notranja obloga iz plemenite vrste lesa Fineline Brown in vse notranje obloge iz programa BMW Individual.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

S črnimi podrobnostmi na zunanjosti in dodatno razpoložljivimi 20" litimi alu. platišči Multi-spoke 616 je BMW serije 6 Gran Coupé s paketom opreme Design Pure Experience izrazito športen. Črna ledvička visok sijaj na zunanjosti in množica posrednih svetlobnih virov v LED tehniki v notranjosti zaokrožujejo posebej dinamično sliko.

 • Zunanjost

  Zunanjost Design Pure Experience poudarja športno obliko karoserije z obsegi BMW Individual Shadow Line visok sijaj in drugimi športnimi podrobnostmi v temnem odtenku, kot so črna rebra in razporniki bočnih odprtin za zrak, črne prečke ledvičke visok sijaj, črna okrasna letev na zadku visok sijaj ali zaključki končnih izpušnih cevi v črnem kromu. Dinamičen videz sprednjega dela poudarjata meglenki v LED tehniki. Pri pogledu s strani posebej izstopajo po želji razpoložljiva, športno luksuzna 20" lita alu. platišča Multi-spoke 616.
  Poleg kovinske barve Melbourne Red, so na voljo vsa lakiranja v ponudbi BMW in iz programa BMW Individual. Po izbiri so na voljo tudi aluminijasta platišča v velikosti 20" iz originalne opreme BMW in vsa platišča iz programa BMW Individual.

 • Notranjost

  Notranjost Design Pure Experience z opremo v ekskluzivnem usnju Nappa v barvi Cognac/črna (dvobarvno) in notranjimi oblogami iz plemenite vrste lesa Fineline Brown, preplavi prostor s športno elegantnim ambientom. Množica posrednih svetlobnih virov v LED tehniki in osvetljene vstopne letve dodatno poudarjajo eleganten vtis.
  Po želji so na voljo vsa usnjena oblazinjenja BMW Individual in notranja obloga iz plemenite vrste lesa Poplar Grain Grey ter vse druge notranje obloge iz programa BMW Individual.

PAKET M SPORT.

Razlika med športnikom in vrhunskim atletom: paket M Sport. Tukaj najdete vso opremo, ki jo potrebujete, da iz svojega BMW serije 6 Gran Coupé izvlečete maksimum glede atletske oblike in talenta za motošport.

 • Zunanjost

  Oprema paketa M Sport na zunanjosti:

  • Paket M Aerodynamics s podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, bočnima pragovoma v barvi vozila in podaljšanim zadnjim odbijačem z difuzorskim vstavkom v kovinski barvi Dark Shadow
  • LED luči za meglo
  • 19" M lita alu. platišča Double-spoke 351 M s kombiniranimi pnevmatikami, alternativno 20" M lita alu. platišča Double-spoke 703 M v dvobarvni izvedbi s kombiniranimi in praznovoznimi pnevmatikami
  • BMW Individual Shadow Line visok sijaj
  • M oznaka na boku
  • Zaključki končnih izpušnih cevi v temnem kromu
  • Ekskluzivno lakiranje v kovinski barvi Carbon Black; na voljo so tudi druga lakiranja
  • Črno lakirana zavorna sedla
 • Notranjost

  Oprema paketa M Sport v notranjosti:

  • M vstopne letve in M podpora za stopalo za voznika
  • Športna sedeža za voznika in sovoznika v kombinaciji alkantara/usnje Nappa v antracitni barvi; na voljo dodatna oblazinjenja
  • M usnjen multifunkcijski volan
  • Strop BMW Individual v antracitni barvi, alternativno strop BMW Individual iz alkantare ali alkantare v antracitni barvi
  • Notranje obloge v aluminiju Hexagon, alternativno iz karbonskih vlaken; na voljo dodatne notranje obloge

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za novi BMW serije 6 Gran Coupé.

 • BMW Individual za zunanjost

  Ekstravagantno športen zunaj. Znotraj merilo edinstvenega luksuza – tako se lahko opiše nekaj, kar se lahko doživi le osebno. Poseben poudarek: sijoča bela površina lakiranja v kovinski barvi Frozen Brilliant White iz BMW Individual na sliki z žametnim, mat videzom. Skupaj z litimi alu. platišči iz BMW Individual je tako zagotovljen videz intenzivne dinamike in elegance. Skupaj je na izbiro osem senzacionalnih lakiranj BMW Individual, ki novemu BMW serije 6 Gran Coupé dajejo izraz njegove močne osebnosti.

 • BMW Individual za notranjost

  V notranjosti se srečajo le najboljši materiali - pikolovsko izbrani in med seboj brezhibno barvno usklajeni. Kot pri kombinaciji na sliki v usnju Merino iz BMW Individual v barvi Amaro Brown, stropa iz alkantare v enaki barvi in notranje obloge iz plemenite vrste lesa Ash Grain White. Z nadaljnjimi posebnostmi z ljubeznijo do podrobnosti se notranjost zaokroži v popolnosti – sem sodijo lesena intarzija usnjenega volana BMW Individual, ki se odlično poda vsem notranjim oblogam BMW Individual, in šivi ter paspule polnega usnjenega oblazinjenja v kontrastni barvi. Za oblikovanje notranjosti povsem po vaših predstavah nudi ponudba BMW Individual tudi druge barvne tone in okrasja.

 • Kompozicija BMW Individual

  S kompozicijo BMW Individual ste nagrajeni za svoj odličen okus. S stilsko dovršeno kombinacijo polnega oblazinjenja BMW Individual s plemenito notranjo oblogo in drugo opremo BMW Individual, vas na koncu čaka atraktivna skupna cena.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Izberite dodatne športne poudarke ali povečajte vsakodnevno funkcionalnost svojega BMW serije 6 Gran Coupé. Originalna oprema BMW vam nudi na izbiro množico zelo kakovostnih in praktičnih izdelkov.

 • Lita alu. platišča

  Zelo kakovostna 20" lita alu. platišča V-spoke 464 M iz BMW M Performance navdušujejo v dvobarvni izvedbi Ferric Grey z brušeno čelno ploskvijo ali v barvi Liquid Black visok sijaj. Obe različici, ki sta na voljo z vidnimi kolesnimi vijaki in M logotipom, vključujeta set kompletov koles s senzorji RDC in kombiniranimi ter praznovoznimi pnevmatikami; velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y RSC spredaj in 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y RSC zadaj.

 • Oprema M Performance

  Ohišja zunanjih ogledal iz programa BMW M Performance so 100 % izdelana iz karbonskih vlaken in rezultat mojstrskega ročnega dela. Čudovito poudarjajo tehnološko napreden značaj vozila. Dinamična oblika zagotavlja posebej kakovosten videz in določa individualne športne poudarke.
  Močna izraznost: črna sprednja okrasna rešetka hladilnika BMW M vključuje pokromane prečke in okvir v črni barvi visok sijaj. Ti elementi poudarjajo dinamičen in eleganten značaj sprednjega dela vozila in na enostaven način določajo markantne, individualne poudarke.

 • Informacije in komunikacija

  Snap-in adapter Basic omogoča varno spravljanje in hkrati polnjenje baterije za številne modele Apple iPhone™. Pri snap-in adapterjih Music, Media in Connect se lahko glasba, shranjena na mobilnih telefonih, predvaja tudi preko vgrajenega avdio sistema BMW.
  Držalo za Apple iPad™ 2, 3 ali 4 nudi varno namestitev. Po zaslugi vrtljivega okvirja za 360° in funkcije nastavitve nagiba si ga lahko vsak potnik na zadnjih sedežih namesti v želenem položaju. Enostavno se zaskoči na osnovni nosilec (dobavljiv ločeno) sistema Travel & Comfort.