ESTETIKA, KI NE MIRUJE.

Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

ESTETIKA, KI NE MIRUJE.

Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

ESTETIKA, KI NE MIRUJE.Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Moderna oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo pritegne pozornost s svojimi čistimi linijami. Za tekočim oblikovnim jezikom pa se skriva luksuzen in funkcionalen koncept vozila. To je vozilo, ki ustreza najvišjim zahtevam. Idealen sopotnik, ki na edinstven način združi eleganco s športnostjo.


BMW 640i xDrive Gran Turismo (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,2–7,7*
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 187–177

Read more

* Prikazani model se lahko razlikuje od aktualnega modela

Read more

NAVZOČNOST S KARIZMO.

Zaradi svoje ozke oblike in edinstveno oblikovanih svetlobnih cevi prilagodljivih LED žarometov, deluje sprednji del vozila BMW serije 6 Gran Turismo posebej široko in navzoče. Ploski enoti zadnjih luči v obliki črke L pa orišeta LED svetlobne elemente tridimenzionalno in podelita vozilu dinamičen zaključek.

Več o konceptu luči.

* Prikazani model se lahko razlikuje od aktualnega modela

Read more

AMBIENT Z DEJAVNIKOM DOBREGA POČUTJA.

Atmosfera v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo je doživetje za vse čute. Ambientalna razsvetljava z enajstimi različnimi nastavitvami oblik daje vsaki vožnji ustrezno osvetlitev. Za svežo klimo v notranjosti skrbijo ambientalni osvežilci zraka. Posebej odprt občutek prostora za potnike pa ustvari skoraj en kvadratni meter velika panoramska steklena streha.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Ne glede na to, ali se odpravljate na izlet ob koncu tedna ali na veliko turnejo: originalna oprema BMW nudi primerno rešitev za vsako vašo potrebo – in edinstveno raznolikost izdelkov za individualno opremljanje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.