ESTETIKA, KI NE MIRUJE.

Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

ESTETIKA, KI NE MIRUJE.

Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

ESTETIKA, KI NE MIRUJE.Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Moderna oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo pritegne pozornost s svojimi čistimi linijami. Za tekočim oblikovnim jezikom pa se skriva luksuzen in funkcionalen koncept vozila. To je vozilo, ki ustreza najvišjim zahtevam. Idealen sopotnik, ki na edinstven način združi eleganco s športnostjo.


BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,2-7,7*
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 187-177

NAVZOČNOST S KARIZMO.

Zaradi svoje ozke oblike in edinstveno oblikovanih svetlobnih cevi prilagodljivih LED žarometov, deluje sprednji del vozila BMW serije 6 Gran Turismo posebej široko in navzoče. Ploski enoti zadnjih luči v obliki črke L pa orišeta LED svetlobne elemente tridimenzionalno in podelita vozilu dinamičen zaključek.

Več o konceptu luči.

AMBIENT Z DEJAVNIKOM DOBREGA POČUTJA.

Atmosfera v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo je doživetje za vse čute. Ambientalna razsvetljava z enajstimi različnimi nastavitvami oblik daje vsaki vožnji ustrezno osvetlitev. Za svežo klimo v notranjosti skrbijo ambientalni osvežilci zraka. Posebej odprt občutek prostora za potnike pa ustvari skoraj en kvadratni meter velika panoramska steklena streha.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Ne glede na to, ali se odpravljate na izlet ob koncu tedna ali na veliko turnejo: originalna oprema BMW nudi primerno rešitev za vsako vašo potrebo – in edinstveno raznolikost izdelkov za individualno opremljanje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Podatki za porabo goriva in emisije CO2 so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.