ESTETIKA, KI NE MIRUJE.

Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

ESTETIKA, KI NE MIRUJE.

Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

ESTETIKA, KI NE MIRUJE.Oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Moderna oblika vozila BMW serije 6 Gran Turismo pritegne pozornost s svojimi čistimi linijami. Za tekočim oblikovnim jezikom pa se skriva luksuzen in funkcionalen koncept vozila. To je vozilo, ki ustreza najvišjim zahtevam. Idealen sopotnik, ki na edinstven način združi eleganco s športnostjo.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9.4 / 10.5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 214.0 / 238.0

 

Preberi več

* Prikazani model se lahko razlikuje od aktualnega modela

Preberi več

NAVZOČNOST S KARIZMO.

Zaradi svoje ozke oblike in edinstveno oblikovanih svetlobnih cevi prilagodljivih LED žarometov, deluje sprednji del vozila BMW serije 6 Gran Turismo posebej široko in navzoče. Ploski enoti zadnjih luči v obliki črke L pa orišeta LED svetlobne elemente tridimenzionalno in podelita vozilu dinamičen zaključek.

Več o konceptu luči.

* Prikazani model se lahko razlikuje od aktualnega modela

Preberi več

AMBIENT Z DEJAVNIKOM DOBREGA POČUTJA.

Atmosfera v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo je doživetje za vse čute. Ambientalna razsvetljava z enajstimi različnimi nastavitvami oblik daje vsaki vožnji ustrezno osvetlitev. Za svežo klimo v notranjosti skrbijo ambientalni osvežilci zraka. Posebej odprt občutek prostora za potnike pa ustvari skoraj en kvadratni meter velika panoramska steklena streha.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Če se odpravljate na kratek izlet za konec tedna ali na veliko potovanje – originalni dodatki BMW omogočajo pravo rešitev za vsako željo z edinstvenim naborom produktov za individualno opremljanje vašega BMW-ja serije 6 Gran Turismo.


* Prikazani model se lahko razlikuje od trenutnega modela.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html