SVET POLN PRILOŽNOSTI.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

SVET POLN PRILOŽNOSTI.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

SVET POLN PRILOŽNOSTI.Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

Zanesljivi pomočniki na krovu: BMW ConnectedDrive nudi množico inteligentnih storitev in izdelkov, ki naredijo vožnjo v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo še bolj udobno in varno. S paketom opreme BMW Personal CoPilot prejme voznik inovativne varnostne in asistenčne sisteme, ki mu v vsaki situaciji zanesljivo stojijo ob strani.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,2–7,7*
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 187–177

Read more

BMW PERSONAL COPILOT.

Inteligentni asistenčni sistemi za voznika znamke BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Inteligentni asistenčni sistemi za voznika znamke BMW.

Vse pred očmi: z opremo Driving Assistant Plus iz BMW Personal CoPilot imate svoje osebne pomočnike vedno ob sebi. Paket, ki je sestavljen iz inteligentnih asistenčnih sistemov za voznika, vas podpira v monotonih ali nepreglednih voznih razmerah in izboljša varnost ter udobje v vašem vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

Read more

UŽITEK DO PARKIRANJA.

Z inteligentnimi asistenčnimi sistemi za voznika iz BMW Personal CoPilot in digitalnimi storitvami iz BMW ConnectedDrive postane parkiranje nova kvaliteta. Zapletenih manevrov parkiranja je konec: sprostite se in v bodoče prepustite to nalogo svojemu vozilu BMW.

Enostavno iskanje parkirišča.

 • Parkirni asistent Plus s 3D Surround View

  Paket opreme parkirnega asistenta Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Obsega Surround View vključno s funkcijama Top View in Remote 3D View, nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zasilnega zaviranja aktivnega PDC in parkirni asistent s smernim vodenjem, ki povsem samodejno parkira vozilo vzporedno ali navpično s cestiščem.

 • Daljinski nadzor parkiranja

  Funkcija daljinskega nadzora parkiranja omogoča vozniku, da udobno izstopi iz vozila in ga nato daljinsko parkira naprej na ozko parkirno mesto ali v garažo oz. vzvratno zapusti svoje parkirno mesto. Funkcijo daljinskega nadzora parkiranja aktivira voznik s pomočjo ključa z zaslonom BMW, ko se nahaja zunaj vozila.

BMW CONNECTED.

BMW Connected je asistent osebne mobilnosti, ki vam olajša mobilnost v vsakdanu in pomaga, da dosežete svoje cilje točno in sproščeno.

 • BMW Connected Onboard

  Z BMW Connected Onboard ima voznik pregled nad informacijami, ki so pomembne za mobilnost. Na prilagojenem zaslonu se prikažejo vsebine, kot so naslednji cilji in osebni dnevni red mobilnosti. Te informacije se lahko posredujejo naravnost v navigacijski sistem in aktivirajo z enim samim klikom, da se lahko doseže naslednji cilj.

STORITVE CONNECTED DRIVE.

Vozilo BMW serije 6 Gran Turismo nudi zares pestro izbiro koristnih storitev BMW ConnectedDrive. Inteligentne tehnologije in storitve, ki povežejo voznika z njegovo okolico, ga pametno podpirajo med vožnjo in s tem skrbijo za večjo razbremenitev in še bolj varno vožnjo.

 • Telefonija z brezžičnim polnjenjem

  Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilni predal z brezžično funkcijo polnjenja in dodatnima priključkoma USB. Povezava s strešno anteno skrbi za boljši sprejem mobilne telefonije. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik.

 • Ključ z zaslonom

  Ključ z zaslonom BMW prikazuje različne informacije o stanju vozila in omogoča upravljanje izbranih funkcij s pomočjo integriranega zaslona na dotik. Tako se lahko funkcije vozila, kot je npr. aktiviranje ogrevanja na mestu, upravljajo s ključem.

 • BMW Head-Up projektor

  Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje in s tem izboljša koncentracijo na dogajanje v prometu. Med drugim se prek projiciranega zaslona prikazujejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja in telefonski ter razvedrilni seznami.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.