SVET POLN PRILOŽNOSTI.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

SVET POLN PRILOŽNOSTI.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

SVET POLN PRILOŽNOSTI.Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

Zanesljivi pomočniki na krovu: BMW ConnectedDrive nudi množico inteligentnih storitev in izdelkov, ki naredijo vožnjo v vozilu BMW serije 6 Gran Turismo še bolj udobno in varno. S paketom opreme BMW Personal CoPilot prejme voznik inovativne varnostne in asistenčne sisteme, ki mu v vsaki situaciji zanesljivo stojijo ob strani.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9.4 / 10.5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 214.0 / 238.0

Preberi več

BMW PERSONAL COPILOT.

Inteligentni asistenčni sistemi za voznika znamke BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Inteligentni asistenčni sistemi za voznika znamke BMW.

Vse pred očmi: z opremo Driving Assistant Plus iz BMW Personal CoPilot imate svoje osebne pomočnike vedno ob sebi. Paket, ki je sestavljen iz inteligentnih asistenčnih sistemov za voznika, vas podpira v monotonih ali nepreglednih voznih razmerah in izboljša varnost ter udobje v vašem vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

Preberi več

UŽITEK DO PARKIRANJA.

Z inteligentnimi asistenčnimi sistemi za voznika iz BMW Personal CoPilot in digitalnimi storitvami iz BMW ConnectedDrive postane parkiranje nova kvaliteta. Zapletenih manevrov parkiranja je konec: sprostite se in v bodoče prepustite to nalogo svojemu vozilu BMW.

Enostavno iskanje parkirišča.

 • Parkirni asistent Plus s 3D Surround View

  Paket opreme parkirnega asistenta Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Obsega Surround View vključno s funkcijama Top View in Remote 3D View, nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zasilnega zaviranja aktivnega PDC in parkirni asistent s smernim vodenjem, ki povsem samodejno parkira vozilo vzporedno ali navpično s cestiščem.

 • Daljinski nadzor parkiranja

  Funkcija daljinskega nadzora parkiranja omogoča vozniku, da udobno izstopi iz vozila in ga nato daljinsko parkira naprej na ozko parkirno mesto ali v garažo oz. vzvratno zapusti svoje parkirno mesto. Funkcijo daljinskega nadzora parkiranja aktivira voznik s pomočjo ključa z zaslonom BMW, ko se nahaja zunaj vozila.

BMW CONNECTED.

Povežite se s svojim vozilom BMW. Aplikacija BMW Connected je vaša digitalna pomočnica mobilnosti, ki skrbi za vaše potrebe pred in med vožnjo. Dostopajte do svojega vozila s pametnim telefonom, združljivo pametno uro ali Amazon Echo, pošljite cilje v navigacijski sistem ali si nastavite opomnike za sestanke, da boste nanje vedno prišli pravočasno.

 • BMW Connected Onboard

  Povežite se s svojim vozilom BMW. Aplikacija BMW Connected je vaša digitalna pomočnica mobilnosti, ki skrbi za vaše potrebe pred in med vožnjo. Dostopajte do svojega vozila s pametnim telefonom, združljivo pametno uro ali Amazon Echo, pošljite cilje v navigacijski sistem ali si nastavite opomnike za sestanke, da boste nanje vedno prišli pravočasno.

STORITVE CONNECTED DRIVE.

Vozilo BMW serije 6 Gran Turismo nudi zares pestro izbiro koristnih storitev BMW ConnectedDrive. Inteligentne tehnologije in storitve, ki povežejo voznika z njegovo okolico, ga pametno podpirajo med vožnjo in s tem skrbijo za večjo razbremenitev in še bolj varno vožnjo.

 • Telefonija z brezžičnim polnjenjem

  Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilni predal z brezžično funkcijo polnjenja in dodatnima priključkoma USB. Povezava s strešno anteno skrbi za boljši sprejem mobilne telefonije. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik.

 • Ključ z zaslonom

  Ključ z zaslonom BMW prikazuje različne informacije o stanju vozila in omogoča upravljanje izbranih funkcij s pomočjo integriranega zaslona na dotik. Tako se lahko funkcije vozila, kot je npr. aktiviranje ogrevanja na mestu, upravljajo s ključem.

 • BMW Head-Up projektor

  Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje in s tem izboljša koncentracijo na dogajanje v prometu. Med drugim se prek projiciranega zaslona prikazujejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja in telefonski ter razvedrilni seznami.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html