MARKANTEN IZRAZ.

BMW serije 6 Gran Turismo.

MARKANTEN IZRAZ.

BMW serije 6 Gran Turismo.

MARKANTEN IZRAZ.BMW serije 6 Gran Turismo.

Moč motorja v kW (PS) pri 1/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

250 (340)/5.500–6.500

Navor motorja (Nm) pri 1/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

450/1.380–5.200

Pospešek od 0 do 100 km/h v s (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

5,3

BMW serije 6 Gran Turismo navdušuje s svojo edinstveno estetiko in velikodušno, luksuzno notranjostjo. Njegove suverene vozne lastnosti jamčijo športno dinamiko in skrajno mero potovalnega udobja na dolgih razdaljah. To vozilo je jasen odraz moderne oblike in užitka do vožnje v prestižnem potovalniku.

BMW 640i xDrive Gran Turismo :
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9.4 / 10.5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 214.0 / 238.0„BMW serije 6 Gran Turismo je namenjen zahtevnim kupcem, ki cenijo individualnost, estetiko in izjemno potovalno udobje.“
ADRIAN VAN HOOYDONK, DIREKTOR ODDELKA ZA OBLIKOVANJE PRI BMW GROUP

POPOLNA OBLIKA.

Zunanjost vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

POPOLNA OBLIKA.

Zunanjost vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Dovršene oblike in raztegnjena silhueta dajejo vozilu BMW serije 6 Gran Turismo izjemno navzočnost. Napete površine ustvarijo kontrast z rahlo padajočo strešno linijo, kar odraža eleganco in športnost, medtem ko markanten zadek poudarja dinamiko tega izrednega koncepta vozila.

Preberi več

SPREMLJEVALEC V SLOGU.

Potovalno udobje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

SPREMLJEVALEC V SLOGU.

Potovalno udobje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostornosti in udobja spremeni vozilo BMW serije 6 Gran Turismo v pionirja elegantne vožnje na dolgih razdaljah. Aktivne tehnologije podvozja v popolnosti izkoristijo suverene vozne lastnosti, kar pomeni brezkompromisno agilnost pri vseh hitrosti.

Preberi več
„BMW serije 6 Gran Turismo demonstrira moderen, alternativen koncept vozila.”
MICHAEL MARKEFKA, DIREKTOR ODDELKA ZA OBLIKOVANJE ZUNANJOSTI AVTOMOBILOV BMW

BMW PERSONAL COPILOT.

Inteligentni asistenčni sistemi za voznika znamke BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Inteligentni asistenčni sistemi za voznika znamke BMW.

Vse pred očmi: z opremo Driving Assistant Plus iz BMW Personal CoPilot imate svoje osebne pomočnike vedno ob sebi. Paket, ki je sestavljen iz inteligentnih asistenčnih sistemov za voznika, vas podpira v monotonih ali nepreglednih voznih razmerah in izboljša varnost ter udobje v vašem vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html