MARKANTEN IZRAZ.

BMW serije 6 Gran Turismo.

MARKANTEN IZRAZ.

BMW serije 6 Gran Turismo.

MARKANTEN IZRAZ.BMW serije 6 Gran Turismo.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo1)

250 (340)/5.500–6.500

Največji navor (Nm) pri 1/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo1)

450/1.380–5.200

Pospešek 0–100 km/h v s (BMW 640i xDrive Gran Turismo1)

5,3

BMW serije 6 Gran Turismo navdušuje s svojo edinstveno estetiko in velikodušno, luksuzno notranjostjo. Njegove suverene vozne lastnosti jamčijo športno dinamiko in skrajno mero potovalnega udobja na dolgih razdaljah. To vozilo je jasen odraz moderne oblike in užitka do vožnje v prestižnem potovalniku.


BMW 640i xDrive Gran Turismo (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,2–7,7*
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 187–177

„BMW serije 6 Gran Turismo je namenjen zahtevnim kupcem, ki cenijo individualnost, estetiko in izjemno potovalno udobje.“
ADRIAN VAN HOOYDONK, DIREKTOR ODDELKA ZA OBLIKOVANJE PRI BMW GROUP

POPOLNA OBLIKA.

Zunanjost vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

POPOLNA OBLIKA.

Zunanjost vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Dovršene oblike in raztegnjena silhueta dajejo vozilu BMW serije 6 Gran Turismo izjemno navzočnost. Napete površine ustvarijo kontrast z rahlo padajočo strešno linijo, kar odraža eleganco in športnost, medtem ko markanten zadek poudarja dinamiko tega izrednega koncepta vozila.

Read more

SPREMLJEVALEC V SLOGU.

Potovalno udobje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

SPREMLJEVALEC V SLOGU.

Potovalno udobje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostornosti in udobja spremeni vozilo BMW serije 6 Gran Turismo v pionirja elegantne vožnje na dolgih razdaljah. Aktivne tehnologije podvozja v popolnosti izkoristijo suverene vozne lastnosti, kar pomeni brezkompromisno agilnost pri vseh hitrosti.

Read more
„BMW serije 6 Gran Turismo demonstrira moderen, alternativen koncept vozila.”
MICHAEL MARKEFKA, DIREKTOR ODDELKA ZA OBLIKOVANJE ZUNANJOSTI AVTOMOBILOV BMW

BMW PERSONAL COPILOT.

Inteligentni asistenčni sistemi za voznika znamke BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Inteligentni asistenčni sistemi za voznika znamke BMW.

Vse pred očmi: z opremo Driving Assistant Plus iz BMW Personal CoPilot imate svoje osebne pomočnike vedno ob sebi. Paket, ki je sestavljen iz inteligentnih asistenčnih sistemov za voznika, vas podpira v monotonih ali nepreglednih voznih razmerah in izboljša varnost ter udobje v vašem vozilu BMW serije 6 Gran Turismo.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.