KO POT POSTANE CILJ.

Vozne lastnosti vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

KO POT POSTANE CILJ.

Vozne lastnosti vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

KO POT POSTANE CILJ.Vozne lastnosti vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Pripravljen za vsako turnejo: BMW serije 6 Gran Turismo je mojster avtomobilske vsestranskosti. Motorji z visoko učinkovitostjo se združijo z ukrepi aerodinamike in lahke konstrukcije, da se zagotovi doživetje čiste vozne dinamike. Hkrati skrbijo inovativne tehnologije podvozja, kot je Executive Drive, za suvereno vozno udobje v vseh razmerah. Karkoli imate v načrtu – BMW serije 6 Gran Turismo je vedno najboljši spremljevalec.


BMW 640i xDrive Gran Turismo (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,2–7,7*
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 187–177

Read more

SPREMLJEVALEC V SLOGU.

Potovalno udobje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

SPREMLJEVALEC V SLOGU.

Potovalno udobje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostornosti in udobja spremeni vozilo BMW serije 6 Gran Turismo v pionirja elegantne vožnje na dolgih razdaljah. Aktivne tehnologije podvozja v popolnosti izkoristijo suverene vozne lastnosti, kar pomeni brezkompromisno agilnost pri vseh hitrosti.

Read more

CENTER MOČI.

Motorji za vozilo BMW serije 6 Gran Turismo.

CENTER MOČI.

Motorji za vozilo BMW serije 6 Gran Turismo.

Motorji za vozilo BMW serije 6 Gran Turismo so prave elektrarne in viri čistega užitka v vožnji. Ker so opremljeni z najmodernejšo tehnologijo, nudijo ogromen potencial moči skupaj z visoko vrtilno frekvenco in suvereno mirnim tekom. Inovativni ukrepi BMW EfficientDynamics pa skrbijo za najvišje ocene pri emisijah CO2 in porabi goriva.

Read more

Pregled tehničnih podatkov.

AERODINAMIKA V SVOJI NAJLEPŠI OBLIKI.

AERODINAMIKA V SVOJI NAJLEPŠI OBLIKI.

Silhueto vozila BMW serije 6 Gran Turismo označuje športna eleganca, zaradi katere je posebna aerodinamika vidna že na prvi pogled – zelo dobro pa se občuti pri voznih lastnostih, akustiki in učinkovitosti. Med drugim skrbi za to tudi aktiven zadnji spojler, ki se samodejno izvleče od pri hitrosti 120 km/h. Rezultat je nižji zračni upor in bistveno boljša trakcija.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGT.

BMW EfficientLightweight pomeni inteligentno lahko konstrukcijo, ki ima ključno vlogo pri večji vozni dinamiki in boljši učinkovitosti. Nizka masa je osnova za najboljšo vozno dinamiko in zgledno učinkovitost. Za številne sestavne dele se uporabljajo lahke surovine, kot so jekla z visoko trdnostjo, aluminij ali magnezij.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manj emisij, več užitka v vožnji: BMW EfficientDynamics je ime za strategijo, ki zmanjša porabo goriva in emisije CO₂ na minimum ter hkrati poveča dinamiko in užitek v vožnji. Paket ukrepov obsega pogon, upravljanje energije in koncept vozila.

Read more

POVEZLJIVOST IN ASISTENCA ZA VOZNIKA.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.