KO POT POSTANE CILJ.

Vozne lastnosti vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

KO POT POSTANE CILJ.

Vozne lastnosti vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

KO POT POSTANE CILJ.Vozne lastnosti vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Pripravljen za vsako turnejo: BMW serije 6 Gran Turismo je mojster avtomobilske vsestranskosti. Motorji z visoko učinkovitostjo se združijo z ukrepi aerodinamike in lahke konstrukcije, da se zagotovi doživetje čiste vozne dinamike. Hkrati skrbijo inovativne tehnologije podvozja, kot je Executive Drive, za suvereno vozno udobje v vseh razmerah. Karkoli imate v načrtu – BMW serije 6 Gran Turismo je vedno najboljši spremljevalec.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9.4 / 10.5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 214.0 / 238.0

 

Preberi več

SPREMLJEVALEC V SLOGU.

Potovalno udobje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

SPREMLJEVALEC V SLOGU.

Potovalno udobje vozila BMW serije 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostornosti in udobja spremeni vozilo BMW serije 6 Gran Turismo v pionirja elegantne vožnje na dolgih razdaljah. Aktivne tehnologije podvozja v popolnosti izkoristijo suverene vozne lastnosti, kar pomeni brezkompromisno agilnost pri vseh hitrosti.

Preberi več

CENTER MOČI.

Motorji za vozilo BMW serije 6 Gran Turismo.

CENTER MOČI.

Motorji za vozilo BMW serije 6 Gran Turismo.

Motorji za vozilo BMW serije 6 Gran Turismo so prave elektrarne in viri čistega užitka v vožnji. Ker so opremljeni z najmodernejšo tehnologijo, nudijo ogromen potencial moči skupaj z visoko vrtilno frekvenco in suvereno mirnim tekom. Inovativni ukrepi BMW EfficientDynamics pa skrbijo za najvišje ocene pri emisijah CO2 in porabi goriva.

Preberi več

Pregled tehničnih podatkov.

AERODINAMIKA V SVOJI NAJLEPŠI OBLIKI.

AERODINAMIKA V SVOJI NAJLEPŠI OBLIKI.

Silhueto vozila BMW serije 6 Gran Turismo označuje športna eleganca, zaradi katere je posebna aerodinamika vidna že na prvi pogled – zelo dobro pa se občuti pri voznih lastnostih, akustiki in učinkovitosti. Med drugim skrbi za to tudi aktiven zadnji spojler, ki se samodejno izvleče od pri hitrosti 120 km/h. Rezultat je nižji zračni upor in bistveno boljša trakcija.

Preberi več

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGT.

BMW EfficientLightweight pomeni inteligentno lahko konstrukcijo, ki ima ključno vlogo pri večji vozni dinamiki in boljši učinkovitosti. Nizka masa je osnova za najboljšo vozno dinamiko in zgledno učinkovitost. Za številne sestavne dele se uporabljajo lahke surovine, kot so jekla z visoko trdnostjo, aluminij ali magnezij.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manj emisij, več užitka v vožnji: BMW EfficientDynamics je ime za strategijo, ki zmanjša porabo goriva in emisije CO₂ na minimum ter hkrati poveča dinamiko in užitek v vožnji. Paket ukrepov obsega pogon, upravljanje energije in koncept vozila.

Preberi več

POVEZLJIVOST IN ASISTENCA ZA VOZNIKA.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html