BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32 2020, Bernina Grey, tričetrtinski pogled od spredaj iz ptičje perspektive na parkirano vozilo pred zgradbo

THE 6

BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO: PONUDBE IN STORITVE

Vaš BMW serije 6 Gran Coupé je pri nas v najboljših rokah. S širokim izborom originalne dodatne opreme BMW lahko svojemu BMW vtisnete osebni pečat, medtem ko deli iz programa BMW M Performance Parts zagotavljajo pristen občutek motošporta na kateri koli cesti. Privlačna ponudba storitev BMW pa zagotavlja popolno vsestransko zaščito v nujnih primerih, skupaj s servisiranjem in vzdrževanjem, kar pomeni, da se lahko popolnoma osredotočite na užitek v vožnji.

Preberi več
THE 6BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO: PONUDBE IN STORITVE

ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO

Dodatna oprema in izboljšave oblikovanja za BMW serije 6 Gran Turismo.

Vsi BMW vozniki so kot standard deležni užitka v vožnji. Za izpolnjevanje vaših posebnih želja obstajajo originalni dodatki BMW. Ponujamo širok izbor posameznih dodatkov, ki so po kakovosti, dizajnu in zmogljivostih popolnoma primerni za vaš BMW serije6 Gran Turismo in vam nudijo največjo dodano vrednost - karkoli imate v mislih.

BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, dodatna oprema
21-palčna BMW lita alu. platišča V-spoke 687 dvobarvna, prednje kolo brez pnevmatike, BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

21-palčna BMW lita alu. platišča V-spoke 687 dvobarvna, prednje kolo brez pnevmatike.

21-palčna BMW lita alu. platišča V-spoke 687 premijske kakovosti so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black in stružena do visokega sijaja ter imajo zapognjene robove, s svojo estetiko pa dajejo vozilu neverjetno ekskluziven videz. Prednje kolo, velikost platišča 8,5 J x 21, brez pnevmatike.
Na izdelek
Zadnji nosilec za kolesa BMW Pro 2.0 za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Zadnji nosilec za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 znamke BMW je lahek, vendar stabilen, in lahko prevaža do 60 kg. Izjemno enostaven za uporabo in lahko prevaža dve običajni ali električni kolesi (z namestitvijo razširitve pa sprejme tri kolesa). Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku.
Na izdelek
Strešni kovček BMW 520 v črni/titan srebrni barvi za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Strešni kovček BMW 520 v črni/titan srebrni barvi.

Sodoben strešni kovček črne barve z bočnimi stenami v barvi Titanium Silver ima prostornino 520 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.
Na izdelek
Vsevremenski preprogi BMW spredaj za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejene, trpežne vsevremenske preproge z dvignjenim robom elegantne oblike varujejo prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo so v črni barvi in imajo vložek iz nerjavnega jekla.
Na izdelek
Preproga za prtljažnik BMW za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, prtljažni prostor

Preproga za prtljažnik BMW.

Trpežna, protizdrsna, vodoodporna preproga z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh in z obliko po meri ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Zasnovana je v črni barvi z vložkom iz nerjavnega jekla in se odlično dopolnjuje z notranjostjo.
Na izdelek
Etui za brezžično polnjenje za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Etui za brezžično polnjenje.

Etui za brezžično polnjenje omogoča induktivno polnjenje naprav Apple iPhone™ 5/5s/SE. Inovativni ovitek za mobilne telefone, ki je združljiv z vsemi certificiranimi polnilniki Qi, se lahko uporablja tudi kot zaščitni ovitek.
Na izdelek
Univerzalno držalo BMW za zaščitni etui, Travel & Comfort, BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Univerzalno držalo BMW za zaščitni etui, Travel & Comfort.

Univerzalno držalo je nastavljivo po velikosti in je pritrjeno na ločeno razpoložljiv osnovni nosilec ali sistem "Travel & Comfort" iz nabora dodatne opreme. Nudi varno oporo za široko paleto tabličnih računalnikov Apple ali Samsung z zaščitnim etuijem BMW velikosti od 7 do 11 palcev. Možno pa ga je tudi zasukati za 360 stopinj in zakleniti v poljubnem položaju.
Na izdelek
Obešalnik BMW črne barve, Travel & Comfort, BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Obešalnik BMW črne barve, Travel & Comfort.

Obešalnik BMW omogoča obešanje oblačil na hrbtni strani naslonjala. Zahvaljujoč vtični spojki ga je mogoče enostavno in varno pritrditi na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali izbirno razpoložljivo opremo Travel & Comfort. S pomočjo hotelske funkcije (kot standardni obešalnik) pa ga lahko uporabljate tudi zunaj avtomobila.
Na izdelek

Odkrijte še več dodatne opreme BMW za BMW serije 6 Gran Turismo po kategorijah.

BMW SERVICES ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Paketi storitev, ugodnosti in partnerji BMW serije 6 Gran Turismo.

BMW postavlja standarde pri storitvah in ​​je vedno tam za vas. S Pomočjo v primeru okvare in nezgode so vam naši strokovnjaki za nujne primere na voljo vsak dan - 365 dni v letu. Zahvaljujoč inovativnim BMW Teleservices, vaš BMW serije 6 Gran Turismo samodejno obvesti vašega serviserja BMW o potrebi po vzdrževanju in okvarah, tako da se lahko obrne na vas neodvisno. S storitvijo BMW Service Inclusive so te in vse druge storitve finančno pokrite za izbrano časovno obdobje. Zagotovite si več časa za pomembne stvari v vašem življenju: s široko ponudbo storitev, ki jih ponuja BMW, ste vedno na varni strani.

Moški za volanom BMW gleda skozi vetrobransko steklo

BMW Service Inclusive.

Sprostite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.
Izvedite več
Ženska, ki zapušča BMW, gleda pametni telefon

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašemu prednostnemu servisnemu partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da registrirate svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izberete servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več
Moški stoji za prtljažnikom BMW s pametnim telefonom in varnostnim trikotnikom


Pomoč na cesti BMW.

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan, 365 dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več

BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Športna oprema za BMW serije 6 Gran Turismo.

BMW serije 6 Gran Turismo združuje eleganco in športnost z visoko stopnjo potovalnega udobja: zelo kakovostni izdelki iz programa BMW M Performance Parts poudarjajo dinamičen značaj tega zapeljivega modela Gran Turismo.

BMW M Performance Parts za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, dodatna oprema
Volan M Performance v BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zahvaljujoč površini oprijema, prevlečeni iz Alcantare, volan M Performance zagotavlja odličen otip in oprijem – za še bolj neposreden in odziven občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini pa poudarjata slog motošporta.
Na izdelek
Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Karbonsko ohišje zunanjega ogledala M Performance.

Izrazita pokrova zunanjih ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjata visokotehnološko poreklo vozila. Njuna dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz in prispeva individualni športni pridih.
Na izdelek
Preproge M Performance za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Preproge M Performance.

Premijski videz, izjemen oprijem: preproge M Performance prinašajo individualno športno noto v prostor za noge. Z M-logotipom in napisom M Performance. Premijsko zasnovo čudovito zaokrožajo obrobe usnjenega videza z okrasnimi šivi v kontrastnih barvah in trakom v M-barvah.
Na izdelek
Bočne nalepke M Performance v barvi Frozen Black za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Bočne nalepke M Performance v barvi Frozen Black.

Športnost izven okvirjev: samolepilna folija M Performance v črni in srebrni matirani barvi daje vozilu zelo individualen in dinamičen videz. Položaj folije nad bočnim pragom lepo poudarja prepoznavne oblikovne značilnosti in sorazmerja vozila.
Na izdelek
Torbe za pnevmatike M Performance za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Torbe za pnevmatike M Performance.

Ekskluziven občutek dirkanja v garaži: torbe za pnevmatike M Performance ščitijo tako voznika kot vozilo pred umazanijo. Močnejši ročaj zagotavlja udobno prenašanje koles. Zaradi posebne oznake je mogoče posamezne pnevmatike hitro razporediti na ustrezna mesta. Torbe pa vas bodo navdušile tudi s športno zasnovo M Performance.
Na izdelek
Etui za ključ M Performance iz Alcantare/karbonskih vlaken za BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, pogled od blizu

Etui za ključ M Performance iz Alcantare/karbonskih vlaken.

Kombinacija materialov etuija za ključ iz karbonskih vlaken in Alcantare je zelo privlačna. Zahvaljujoč vijaku imbus v M modri barvi je ključ varno pritrjen na etui. Brezčasno eleganten, tehnično dovršen – to je jasen izraz voznikove strasti do motošporta.
Na izdelek

STORITVE IN APLIKACIJE IZ BMW CONNECTED DRIVE.

Inovativne tehnologije in ponudbe za BMW serije6 Gran Turismo.

V prodajalni BMW ConnectedDrive boste našli veliko število inovativnih aplikacij in digitalnih storitev, ki vas povezujejo z vašim BMW serije 6 Gran Turismo in svetom. Kliknite na gumb spodaj in si oglejte pregled široke ponudbe, ki jo ponuja BMW ConnectedDrive. Odkrijte praktične aplikacije, kot so prometne informacije v realnem času, ki zagotavljajo najnovejše novice o prometu, ali oddaljene storitve, ki omogočajo upravljanje BMW s pametnim telefonom od daleč. Preverite, katere storitve BMW ConnectedDrive so na voljo za vaše vozilo in katere lahko obnovite. Kako vam to koristi: četudi ste že lastnik vozila BMW, lahko še vedno priročno rezervirate storitve in aplikacije, ki jih lahko kasneje dodate v prodajalno BMW ConnectedDrive.

Preberi več

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8.8 / 9.8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 200 / 222


Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.


Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.


Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.

Preberi več

Poraba goriva in emisije СО₂.

 • BMW 640i xDrive Gran Turismo:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8.8 / 9.8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 200 / 222

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.