BMW SERIJE 7.

Prestiž, ki zapelje.

BMW SERIJE 7.

Prestiž, ki zapelje.

BMW serije 7.Prestiž, ki zapelje.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (730d3)

195 (265)/4000

Emisije CO2 v g/km (730d3)

139–146

Kombinirana poraba v l/100 km (730d3)

5,6–5,3

Največja hitrost v km/h (730d3)

250

Pri oblikovanju avtomobilov prihodnosti ima BMW Group dolgo tradicijo. Verjamemo, da je najboljši način napovedi prihodnosti, da jo ustvariš sam. Z novim BMW serije 7 danes kreiramo luksuz prihodnosti. Z revolucionarnimi tehnologijami, udobjem, ki določa merila, moderno obliko in dinamiko, ki ni le impresivna, ampak tudi maksimalno učinkovita.

MOJSTRI SVOJEGA RAZREDA. OD 448 KW (610 KM) DO 45 CO₂/KM.*

BMW 740e/Le iPerformance

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 7.

Oblika.

„Novi BMW serije 7 kaže naše razumevanje modernega luksuza. Tehnične inovacije in visoka kakovost podrobnosti so enako neobhodno potreben del tega, kot emocionalen oblikovni jezik in atmosfera dobrega počutja v notranjosti. V času procesa oblikovanja smo delali z idejo „Technological Poetry“ – občutkom popolnega součinkovanja napredne tehnologije in njenega prenosa v obliko.“ Karim Habib, vodja oddelka oblikovanja avtomobilov BMW
Read more

Inovativne funkcije.

Iskanje revolucionarnih inovacij je glavni vzgib inženirjev BMW. S funkcijami, kot so upravljanje z gestami BMW, laserska luč BMW in daljinsko parkiranje, postavljajo v BMW serije 7 nova merila. Poleg tega je bila z BMW Touch Command v vozilu BMW prvič integrirana tablica, preko katere se lahko udobno upravljajo številne funkcije.
Read more

Udobje in ambient.

BMW serije 7 razširi tipičen užitek v vožnji BMW z novim užitkom, ki se lahko vozi. Potniki, ki sedijo na luksuznih sedežih zadaj, uživajo v velikodušnem občutenju prostora. Medtem ko aktivna tehnologija za uravnavanje podvozja opreme Executive Drive Pro v vsaki vozni situaciji nudi neomejeno udobno in dinamično vozno doživetje, skrbijo ambientna razsvetljava in inovativne komfortne ter razvedrilne funkcije za sproščen potovalni užitek na najvišji ravni.
Read more

BMW EfficientDynamics.

Inovativna lahka konstrukcija, revolucionarni pogoni in zelo inteligentno upravljanje energije so najboljši primeri: inovacije inženirjev BMW EfficientDynamics postavljajo merila. V BMW serije 7 se združijo v mojstrsko popolnost. Rezultat je optimalna kombinacija voznega udobja, dinamike in učinkovitosti.
Read more
 • Poraba goriva in emisije CO2 za modele BMW serije 7 z bencinskim ali dizelskim motorjem:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12,8–4,9
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 294 do 129

  Poraba goriva in emisije CO2 za modele BMW serije 7 iPerformance:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 2,5 do 2,0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 56 do 45
  Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 13, do 12,5

  Poraba goriva in emisije CO2 za BMW 730d (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,6 do 5,3
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 139 do 146

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.