V MODI OD LETA 1977.

V MODI OD LETA 1977.

V MODI OD LETA 1977.

Z vozilom BMW serije 7 se soočimo s stilsko ikono, ki se znova in znova odkriva že 40 let. Prva serija luksuzne limuzine, ki je dosegla prodajo 280.000 vozil, ni bila le simbol svojega časa, ampak je bila vsenavzoča. Ta zgodba o uspehu je sedaj okronana z dvema jubilejnima posebnima izdajama: v elegantni kovinski barvi Petrol Mica in futuristični kovinski barvi Frozen Silver. Obe izdaji imata samozavestno stališče: stil ne gre nikoli iz mode.

Read more

40 LET.

BMW serije 7 uteleša čisto ekskluzivnost že od svojega premiernega nastopa, pa tudi izjemno moč inovacij. Postavil je vrsto tehnoloških mejnikov, med drugim je bil kot prvi v svojem razredu opremljen z digitalno elektroniko motorja, elektronskim merilnikom hitrosti z asistentom za uravnavanje hitrosti in potovalnim računalnikom z zaščito pred krajo. BMW serije 7 – pred svojim časom od samega začetka.

Read more

NEZAMENLJIV. NEPRIMERLJIV.

Značilna silhueta prve luksuzne limuzine BMW serije 7 je odločilno vplivala na stil. Z rahlo padajočim pokrovom motorja in prtljažnika, poudarjeno bočno linijo in kratkimi previsi je vozilo opustilo oblikovalske smernice. BMW serije 7 Edition 40 Jahre nadaljuje to zgodovino v fascinantno-dinamični in ekskluzivno-moderni interpretaciji.

EDINSTVENA NAVZOČNOST Z VSAKIM NASTOPOM.

Kovinska Petrol Mica – ta barva je svojim hladnim in elegantnim tonom oplemenitila že prvo vozilo BMW serije 7. Na drugi strani pa se BMW serije 7 Edition 40 Jahre s kovinskim lakiranjem Frozen Silver predstavlja zelo progresivno, pred duhom časa. Obe posebni izdaji blestita na 20'' litih alu. platiščih iz programa BMW Individual, ki čudovito poudarijo njun ekskluziven videz.