BMW i

TRAJNOSTNA CELOVITA OSKRBA.

Oprema in storitve za BMW i3.

BMW i je razvil trajnostni servisni koncept, ki pred in po nakupu BMW i3 jamči celovito oskrbo. Na kaj se lahko še zanesete: na trajnostno proizvedeno opremo z inteligentnimi funkcijami v obliki BMW i.

Originalna oprema BMW i.

Za BMW i3 so bile zasnovane inteligentne rešitve opreme, ki sledijo principu „manj je več“ in so izdelane iz kakovostnih, trajnostnih surovin. Pri vsaki uporabi se prepustite navdušenju funkcionalnosti in oblikovnega jezika BMW i.

 • Wallbox Pure

  Progresivno in ergonomsko oblikovana BMW i Wallbox Pure je domača polnilna postaja za BMW i3, s katero se ta lahko polni posebej enostavno, varno in hitro. V primerjavi s priloženim standardnim polnilnim kablom se postopek polnjenja BMW i3 skrajša še za pribl. 30 %. Funkcija in upravljanje BMW i Wallbox Pure sta optimalno prilagojena vozilom BMW i.
  Montaža BMW i Wallbox Pure se, po želji, opravi po obsežnem svetovanju in individualnem pregledu na licu mesta. Hišno električno omrežje se po potrebi lahko tudi razširi, sami pa prejmete celovito storitev iz ene roke. Po nakupu poteka servis udobno preko BMW i.
  Z Online Pre-Check lahko hitro preverite, če izpolnjujete pogoje za montažo BMW i Wallbox Pure.

 • Predpražnik za vse letne čase

  Po meri narejen predpražnik za vse letne čase v 3D videzu se s svojo inovativno obliko skladno ujema z neprekinjenim prostorom za noge in je optimalno usklajen z notranjostjo BMW i. Nepremočljiv material, ki je odporen na umazanijo, nudi varno oporo po zaslugi preverjenega zadrževalnega sistema BMW. Predpražnik je izdelan iz novo razvite, trajnostne kombinacije umetnih mas, ki so 100 % razgradljive. Tudi odpadki, ki nastajajo v proizvodnji, so 100 % razgradljivi.

 • Torba za vozilo

  Atraktivna torba za vozilo v obliki BMW i omogoča čisto spravljanje polnilnega kabla, orodja in izdelkov za nego vozila. Robustna torba se odlično prilega v korito pod sprednjim pokrovom BMW i3. Za enostavno, čisto in udobno spravljanje in jemanje pripomočkov. Tako polnilni kabel kot vtič se učinkovito zavarujeta pred umazanijo in škropljeno vodo. Torba za vozilo se dobavi skupaj z izvlekljivim organizatorjem in originalnimi delavniškimi rokavicami BMW.

 • Zložljiva škatla

  Praktična zložljiva škatla v obliki BMW i, ki je izdelana iz kakovostnih tekstilnih vlaken iz recikliranih plastenk PET, odlično ustreza prtljažniku BMW i3 in omogoča stabilno spravljanje predmetov. Prtljažnik se poleg tega učinkovito zavaruje pred umazanijo. Zaradi enostavnega in inteligentnega zložljivega mehanizma se lahko škatla zloži z varčno izrabo prostora. V razkropljenem stanju ustreza vsakemu nakupovalnemu vozičku in s svojima dvema velikima razdelkoma in dvema manjšima žepoma skrbi za urejenost.

 • Kabel za hitro polnjenje AC (Mode 3)

  Kabel za hitro polnjenje z izmeničnim tokom (AC) podpira do trikrat hitrejše polnjenje na javno dostopnih polnilnih točkah – odvisno od lokalne električne infrastrukture – in se po zaslugi velike spiralizacije rokuje posebej enostavno.

STORITVE ZA BMW I WALLBOX.

Za montažo BMW i Wallbox pri vas doma, po brezplačnem Online Pre-Check in skrbnem pregledu vaše električne inštalacije, poskrbi služba Wallbox Installation Service.

 • Online Pre-Check

  Z našim Online Pre-Check lahko čisto enostavno sami, neposredno preko spleta preverite, če je vaš dom primeren za montažo BMW i Wallbox.

 • Wallbox Installation Service

  Za montažo BMW i Wallbox Pure nudi BMW i atraktivno celovito storitev: z Online Pre-Check lahko hitro preverite, če je montaža BMW i Wallbox pri vas načeloma možna. Ta hitri test lahko skupaj z vami opravi tudi vaš trgovec z vozili BMW i. V nadaljevanju se Wallbox Installation Check, ki ga naročite neposredno pri svojem trgovcu z vozili BMW i, opravi na licu mesta, da se potrdi, če električna napeljava in drugi pogoji omogočajo montažo BMW i Wallbox. Zadnji korak je montaža BMW i Wallbox preko Wallbox Installation Service, ki jo lahko naročite pri svojem trgovcu z vozili BMW i. Poleg te udobne rešitve lahko po želji sklenete pogodbo za odjem električnega toka s ponudnikom zelene energije, da se vaš BMW i3 lahko polni s proizvedeno elektriko iz obnovljivih virov.

ASSISTANCE SERVICES.

Z BMW i Assistance Services široka paleta storitev, ki so bile posebej razvite za povsem električna vozila, že pred začetkom vožnje z BMW i3 skrbi za to, da se v vsaki vožnji lahko uživa čim bolj sproščeno. Storitve BMW i ConnectedDrive vam ne nudijo podpore le pri nadzoru napolnjenosti baterije in postopkih polnjenja. Temveč se uporabljajo tudi v BMW i Navigation, ko se na aktualni poti stalno spremlja in upošteva doseg in zunanji dejavniki, kot npr. zastoji.
Če bi kdaj potrebovali pomoč, ko ste na poti, vam podporo zagotovijo mobilne storitve iz BMW i Mobile Care – v primeru prazne litij-ionske visokonapetostne baterije celo z mobilno polnilnico.

 • Asistenca za polnjenje

  BMW i ConnectedDrive preko BMW i Remote App in tudi v BMW i3 kaže aktualno napolnjenost baterije in preostali čas polnjenja do končanega polnjenja. Časi polnjenja se prav tako lahko konfigurirajo, kot je želeni trenutek vklopa za klimatizacijo, da BMW i3 že pred začetkom vožnje zagotovi optimalno temperaturo v notranjosti. Če postopek polnjenje ne poteka pravilno, voznik preko BMW i App avtomatsko prejme ustrezno opozorilno sporočilo − pri kritični napolnjenosti preko SMS ali elektronske pošte.

 • Asistenca dosega

  Preko storitev BMW i ConnectedDrive za navigacijo se v načrtovanju poti ne upošteva le napolnjenost visokonapetostne baterije, temveč se predlaga tudi najučinkovitejša pot, po kateri lahko na svoj cilj prispete brez stresa in zastojev, prekomernih ustavitev in s čim nižjo porabo energije. Prikažejo se lahko razpoložljive polnilne postaje, v načrtovanju poti pa se lahko upoštevajo tudi javna prometna sredstva*, če cilj leži izven možnega dosega ali če pride do zastojev na poti.
  * Na voljo v kratkem.

 • BMW TeleServices

  S tem obsežnim paketom v okviru storitev za stranke, BMW i3 komunicira neposredno z voznikom ali pooblaščenim servisom BMW i. Ta opozarja na potrebna vzdrževalna ali servisna dela in takoj posreduje za to pomembne podatke naprej. Voznik je avtomatsko obveščen, takoj ko nastopi servisni termin, in lahko kadar koli tudi sam stopi v stik s svojim pooblaščenim servisom BMW i ter ročno prenese podatke vozila. S tem se lahko vsa morebitna vprašanja hitreje razjasnijo bodisi preko telefona bodisi neposredno pri pooblaščenem servisu BMW i.

 • Asistenca mobilnosti

  Z BMW i ostanete mobilni v vsaki situaciji. Tudi v primeru servisa in popravila je poskrbljeno za nadomestno mobilnost, kot npr. vozovnice za primestni promet, kuponi za taksi službo, shuttle prevozi ali najeta vozila. Od storitve prevzema in dostave imate korist predvsem takrat, ko trgovca z vozili BMW i ni v neposredni bližini.
  Z nakupom BMW i3 imate avtomatsko na voljo obsežen paket mobilnosti BMW i Mobile Care. Ta v vseh nepredvidljivih dogodkih, ki zadevajo vozilo ali infrastrukturo za polnjenje, skrbi za strokovno svetovanje preko telefona, po potrebi pa tudi za pomoč s hitro asistenco na kraju samem. V sili se vozilo ponovno napolni na licu mesta ali se zagotovi prevoz do naslednje polnilnice ali, če je potrebno, direktno do pooblaščenega servisa BMW i. Po zaslugi obsežne ponudbe nadomestne mobilnosti, tudi v takšnih primerih ostanete neomejeno mobilni.

BMW i Service Inclusive.

BMW i Service Inclusive dopolni BMW i Assistance Services z obsežnim paketom vzdrževanja in popravila za brezskrbno vožnjo. Z enkratnim plačilom so krite številne storitve BMW i Service, vključno potrebni originalni deli BMW i. In to po vsem svetu pri vseh pooblaščenih servisih BMW i. S tem pridobite popolno preglednost stroškov in skozi celotno trajanje pogodbe ste zaščiteni pred dvigom cen ali nepričakovanimi izdatki. Vsak paket BMW i Service Inclusive velja od dne prve registracije do izteka dogovorjenega trajanja oz. doseženih prevoženih kilometrov.
Seveda je nadgradnja želene ponudbe izdelkov glede prevoženih kilometrov, trajanja in obsega storitev možna kadar koli. Pri menjavi lastništva je vaš paket BMW i Service Inclusive v celoti prenosljiv na novega/o lastnika/co. Vaš trgovec z vozili BMW i vam z veseljem svetuje glede obsegov razpoložljivih servisnih storitev.

 • Paket BMW i Service Inclusive

  BMW i Service Inclusive vključuje skupaj s pregledom vozila vse obsege v skladu s servisno knjigo, vključno z zamenjavo mikrofiltra in zavorne tekočine v okviru servisnih in vzdrževalnih del. Če je vaš BMW i3 opremljen z Range Extender, so prav tako vključena dela, kot servis motornega olja z dolivanjem, menjava filtra za gorivo, zračnega filtra in vžigalnih svečk – prvi korak od brezmejnega užitka v vožnji.

 • Paket BMW i Service Inclusive Plus

  Paket BMW i Service Inclusive Plus jamči brezmejen užitek v vožnji. Portfelj izdelkov paketa BMW i Service Inclusive dopolni z zamenjavo obrabljivih delov, kot so zavorne obloge in zavorni koluti ter zamenjavo metlic brisalnikov enkrat letno.

BMW ADD-ON MOBILITY.

BMW ADD-ON MOBILITY.

Mobilnost vsepovsod.

BMW Add-on-Mobility vam daje svobodo gibanja, ki si jo želite. V vsakodnevnem življenju sedite za volanom svojega BMW i3 z užitkom urbane mobilnosti v svoji najbolj inovativni obliki. Kadar želite prepotovati daljše razdalje ali za določene vožnje potrebujete več prostora, enostavno presedlajte na običajni model BMW.