BMW i

PO MERI IZDELANE FINANČNE STORITVE.

Za individualno elektromobilnost.

BMW Financial Services nudi obsežno izbiro po meri izdelanih finančnih storitev za BMW i3, ki optimalno dopolnjujejo koncept mobilnosti BMW i. BMW Financial Services Electrify Program obsega atraktivne celovite pakete za kreditno financiranje, leasing, zavarovanje, storitve za vozilo in storitve mobilnosti. BMW Add-on Mobility je optimalna rešitev za razširjene potrebe mobilnosti in nudi dostop do celotnega voznega parka BMW, ko je potrebno potovati na daljše razdalje.

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

BMW Financial Services Electrify Program je optimalno prilagojen strankam BMW i in njihovim potrebam mobilnosti. Ta program vključuje atraktivne pakete za kreditno financiranje, leasing, zavarovanje, storitve za vozilo in storitve mobilnosti. Prosimo, upoštevajte, da se ponudbe iz BMW Financial Services in BMW Add-on Mobility razlikujejo od države do države. Za specifične informacije obiščite spletno mesto svoje države.

 • BMW eLease

  Za vaš BMW i3 vam BMW Financial Services Electrify Program nudi po meri izdelane ponudbe leasinga pod atraktivnimi pogoji. Povprašajte svojega trgovca z vozili BMW i o individualni ponudbi.

 • BMW eSelect

  Za vaš BMW i3 vam BMW Financial Services Electrify Program nudi po meri izdelane ponudbe kreditnega financiranja pod atraktivnimi pogoji. Povprašajte svojega trgovca z vozili BMW i o individualni ponudbi.

 • BMW eCare

  BMW eCare dopolnjuje vašo pogodbo leasinga ali kreditnega financiranja BMW i3 z obsežnim servisnim paketom za vozilo, s katerim se lahko veselite celovite zaščite, ki vas zanesljivo varuje pred vsemi eventualnostmi. Individualno ponudbo prejmete pri svojem trgovcu z vozili BMW i.

 • BMW eCover

  BMW eCover združuje individualne ponudbe kreditnega financiranja in leasinga z obsežnim servisom vozila in zavarovanjem, ki je optimalno prilagojeno električnemu vozilu. Vaš trgovec z vozili BMW i vam z veseljem pripravi individualno ponudbo.

 • BMW eComfort

  BMW eComfort je atraktivna celovita ponudba, ki je optimalno prilagojena posebnostim električne mobilnosti. Vašo ponudbo kreditnega financiranja ali leasinga izpopolni z dodatnimi storitvami za vozilo, zavarovanji in storitvami mobilnosti. Več informacij in individualno ponudbo prejmete pri svojem trgovcu z vozili BMW i.

BMW ADD-ON MOBILITY.

BMW ADD-ON MOBILITY.

Mobilnost vsepovsod.

BMW Add-on-Mobility vam daje svobodo gibanja, ki si jo želite. V vsakodnevnem življenju sedite za volanom svojega BMW i3 z užitkom urbane mobilnosti v svoji najbolj inovativni obliki. Kadar želite prepotovati daljše razdalje ali za določene vožnje potrebujete več prostora, enostavno presedlajte na običajni model BMW.