Novi BMW i3 s podaljšanim dosegom

VEČJA ZMOGLJIVOST ZA DALJŠE POTI.

BMW i

Novi BMW i3 s podaljšanim dosegom.

VEČJA ZMOGLJIVOST ZA DALJŠE POTI.

Novi BMW i3 s podaljšanim dosegom.

VEČJA ZMOGLJIVOST ZA DALJŠE POTI.Novi BMW i3 s podaljšanim dosegom.

Svet je v gibanju in tudi mi smo. Gibanje pomeni spremembo in sprememba je razburljiva. Vse več ljudi po svetu postavlja pod vprašaj svoje vrednote in razmišlja, kako bi lahko živeli bolj zavestno.

 

Pri BMW i je ta sprememba miselnosti vodila v novo obdobje, kjer so vozila prvič, od vsega začetka, razvita s trajnostno mobilnostjo v mislih. V tem kontekstu je BMW i3 več kot samo avto. Je dokaz, da odgovornost in užitek v vožnji dopolnjujeta drug drugega do popolnosti. Čas je, da damo zgled ostalim. Doživite novo obliko užitka v vožnji.


Poleg že uveljavljenega BMW i3 (60 Ah) sta odslej na voljo dve novi različici modela: BMW i3 (94 Ah) in BMW i3 (94 Ah) z Range Extender. Obe različici imata vgrajeno bistveno močnejšo litij-ionsko baterijo z višjo energijsko gostoto.

 

Medtem ko znaša doseg BMW i3 (60 Ah) v vsakdanjem prometu do 160 km (v skladu z NEDC - nov evropski vozni cikel: 190 km), lahko z BMW i3 (94 Ah) dosežete cilje z oddaljenostjo do 200 km (NEDC: 312 km). BMW i3 (94 Ah) z Range Extender ima v praksi doseg celo do 330 km.

BMW i

PREGLED POUDARKOV NOVEGA BMW i3 (94 AH).

Nova litij-ionska baterija z višjo energijsko gostoto za večji doseg

Nova litij-ionska baterija z višjo energijsko gostoto za večji doseg.

Z višjo energijsko gostoto, povečanim nabojem in večjo kapaciteto razvije nova baterija večjo moč, medtem ko ohranja zunanje mere baterij prve generacije. Poleg tega ima 94 Ah visokonapetostna baterija enako kratek polnilni čas, pod tremi urami, kot 60 Ah baterija, kljub svoji večji kapaciteti.
Povsem električen doseg v vsakdanjem prometu do 200 km z enim polnjenjem baterije

Povsem električen doseg v vsakdanjem prometu do 200 km z enim polnjenjem baterije.

BMW i3 (60 Ah) ima v vsakdanjem prometu doseg do 160 km (v skladu z NEDC: 190 km), medtem ko lahko BMW i3 (94 Ah) doseže cilje z oddaljenostjo do 200 km (NEDC: 312 km). BMW i3 (94 Ah) z Range Extender lahko v praksi prispeva dodatnih 150 km, kar skupaj znaša do 330 km.
BMW i3 (60 Ah) in BMW i3 (60 Ah) z Range Extender bosta še naprej na voljo

BMW i3 (60 Ah) in BMW i3 (60 Ah) z Range Extender bosta še naprej na voljo.

Sedaj imate možnost izbire štirih različnih modelov BMW i3, saj bosta BMW i3 (60 Ah) in BMW i3 (60 Ah) z Range Extender še naprej na voljo.
Kovinska barva zunanjosti Protonic Blue, ki je rezervirana za BMW i8, odslej tudi za BMW i3 (94 Ah)

Kovinska barva zunanjosti Protonic Blue, ki je rezervirana za BMW i8, odslej tudi za BMW i3 (94 Ah).

Poleg kovinske barve Protonic Blue, so na voljo še tri dodatna kovinska lakiranja zunanjosti: Mineral Grey, Platinum Silver in Iconic Silver. Razpoložljivi sta še dve nekovinski barvi zunanjosti: Capparis White in Fluid Black. Kupcem so na voljo tudi nove možnosti oblikovanja notranjosti in konfiguracije opreme. Na primer, nova notranja obloga Dark Oak je osnovno na voljo z izvedbo opreme Suite.

NOVI BMW i3 EDITION ADVANCED.

Napredna učinkovitost

Napredna učinkovitost.

Paket Charging izpopolni porabo energije vašega vozila BMW i3. Po zaslugi kombinacije toplotne črpalke, ogrevanja sedeža in ogrevanja baterije se izboljša učinkovitost porabe energije, temperatura v notranjosti vozila se vzdržuje na komfortni ravni in poveča se doseg vožnje. Vključena polnilna postaja za polnjenje doma omogoča posebej hitro in udobno polnjenje baterije.
Napredno udobje

Napredno udobje.

Comfort paket Advanced med drugim nudi naslednjo opremo: multifunkcijski volan, notranje in zunanja ogledala z avtomatsko funkcijo zasenčenja, naslon za roko spredaj, odlagalni paket, senzor za dež, avtomatska klimatska naprava, asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo zaviranja in LED osvetlitev.
Napredne priložnosti

Napredne priložnosti.

Izboljšajte svoje poslovanje z opremo paketa Business: navigacija Professional, Bluetooth z razširjeno funkcionalnostjo, storitve BMW ConnectedDrive, komfortni sistem dostopa in HiFi ozvočenje Harman Kardon.
Za napredne zahteve

Za napredne zahteve.

Skladna mešanica trajnostnih in modernih materialov ustvari svetel in dinamičen svet oblikovanja “LOFT”, ki daje vtis stilskega ravnovesja. 19” lita alu. platišča Turbine zaokrožujejo stilsko oblikovanje novega BMW i3 Edition Advanced.
Napreden užitek v vožnji

Napreden užitek v vožnji.

Spoznajte in se veselite novega BMW i3 Edition Advanced z razširjenim dosegom. Vključno s paketom Charging s polnilno postajo BMW Wallbox Pro, paketom Comfort Advanced z multifunkcijskim volanom, paketom Business z navigacijskim sistemom Professional in z 19” litimi alu. platišči Turbine – če omenimo le nekaj poudarkov med množico druge opreme. Vsa našteta oprema, ki je vključena v novem BMW i3 Edition Advanced, vam nudi cenovno prednost v višini 5.500 evrov. Dogovorite se za testno vožnjo zdaj!