BMW i

PO MERI IZDELANE FINANČNE STORITVE.

Za individualno elektromobilnost.

BMW Financial Services nudi obsežno izbiro po meri izdelanih finančnih storitev za BMW i3, ki optimalno dopolnjujejo koncept mobilnosti BMW i. BMW Financial Services Electrify Program obsega atraktivne celovite pakete za kreditno financiranje, leasing, zavarovanje, storitve za vozilo in storitve mobilnosti. BMW Add-on Mobility je optimalna rešitev za razširjene potrebe mobilnosti in nudi dostop do celotnega voznega parka BMW, ko je potrebno potovati na daljše razdalje.

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRFY PROGRAM.

BMW Financial Services Electrify Program je optimalno prilagojen strankam BMW i in njihovim potrebam mobilnosti. Ta program vključuje atraktivne pakete za kreditno financiranje, leasing, zavarovanje, storitve za vozilo in storitve mobilnosti. Prosimo, upoštevajte, da se ponudbe iz BMW Financial Services in BMW Add-on Mobility razlikujejo od države do države. Za specifične informacije obiščite spletno mesto svoje države.

Agent BMW i v trgovinskem podjetju.

Agent BMW i je hrbtenica prodaje BMW i: prodajna mreža temelji na izbranih trgovcih z vozili z obsežnim znanjem s področij električne mobilnosti in BMW i. Vas zanimajo naši izdelki? Ali pa ste že odločili za nakup? Naši strokovnjaki so tam za vas in vam s veseljem svetujejo.

Naslednje komponente mreže BMW i so naše BMW i Brand Stores v svetovnih metropolah, kot so Tokio, Pariz in Bruselj, kjer najdete naše najnovejše modele.

BMW i Customer Interaction Center (CIC)*.

Današnji vsakdan ni več omejen na fiksne lokacije. Povpraševanje po skrajni fleksibilnosti je večje kot kadarkoli prej. Customer Interaction Center je prodajni kanal prihodnosti, ki že danes izpolnjuje to pričakovanje. Odlično je prilagojen zadovoljitvi potreb moderne stranke BMW i. Usposobljeni strokovnjaki so vam na voljo prek telefona, elektronske pošte in spletnega klepeta v živo. Prvič je pri BMW tudi možno, da svoj nakup sklenete neposredno prek Customer Interaction Center.

BMW i Mobile Sales Advisor (MSA)*.

Mobile Sales Advisor je mobilna prodajna storitev BMW i. Fleksibilni strokovnjak BMW i vas obišče, kadarkoli želite – nič več vam ni potrebno hoditi k nam. Na licu mesta vam predstavi prednosti vozila BMW i, odgovori na vprašanja glede opreme in financiranja ter po želji omogoči testno vožnjo. Na ta način BMW i oznanja prodajo avtomobilov prihodnosti. Naše stranke so vedno na prvem mestu, čisto vseeno, kje se trenutno nahajajo.

BMW i ONLINE STORE*.

BMW i vam prav tako nudi možnost, da uporabljate našo spletno trgovino, kjer lahko z nekaj kliki kupite svoj priljubljeni izdelek BMW i. Konfigurirajte svoje sanjsko vozilo – kadarkoli in kjerkoli želite ter pošljite svoje podatke neposredno na BMW i. Naša spletna trgovina ima za vas odprta vrata 24 ur na dan. Po prejemu vaše individualne konfiguracije bo z vami navezal stik eden naših strokovnjakov za podrobnejše svetovanje in razjasnitev odprtih vprašanj.
 • * Ni na voljo v vseh državah. Za več informacij obiščite spletno mesto BMW svoje države ali stopitev s stik z najbližjim trgovcem z vozili BMW .

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Poraba električne energije in emisije CO2 za BMW i3 (60 Ah):
  Poraba goriva v l/100km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0
  Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 12,9

  Poraba električne energije in emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah):
  Poraba goriva v l/100km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0
  Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 12,6/13,1*

  Poraba električne energije in emisije CO2 za BMW i3 (60 Ah) z Range Extender:
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 13
  Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 13,5
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 0,6

  Poraba električne energije in emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah) z Range Extender:
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 12
  Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 11,3/11,9**
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 0,6

  * Set platišč 2: 20" Styling 431.
  ** Set platišč 2: 20“ Winterräder


  Podatki o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik.

  Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti: osebnega sloga vožnje, stanja cest, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predhodnega temperiranja.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.