BMW i3

0 EMISIJ. 0 % OBRESTNA MERA.

BMW i

Naelektreni BMW i3 je lahko vaš že za 321 EUR mesečno.

0 EMISIJ. 0 % OBRESTNA MERA.

Naelektreni BMW i3 je lahko vaš že za 321 EUR mesečno.

0 EMISIJ. 0 % OBRESTNA MERA.Naelektreni BMW i3 je lahko vaš že za 321 EUR mesečno.

Z BMW i3 lahko končno vozite popolnoma brez emisij! Pridružite se pionirjem električne prihodnosti in se zavestno odločite za okolju prijazno vožnjo, ne da bi se odpovedali zmogljivosti ali udobju.

Kot voznik BMW ste nedvomno poznavalec pravih voznih užitkov in drznih inovacij, ki jih omogočajo. Naj vam predstavimo zadnjo – naelektreni BMW i3. Popolnoma električno vozilo prihodnosti vas bo s svojo funkcionalnostjo, trajnostjo in zmogljivostjo dokončno navdušilo. Doživite nove razsežnosti užitka v vožnji tega vsestransko osupljivega avtomobila. S trajnostno naravnanim električnim pogonom boste lahko v inteligentnih rešitvah in vrhunski okretnosti uživali brez okolju škodljivih emisij.

BMW i

Čista energija z izjemnimi prihranki.

Novi BMW i3 vam je s 60-mesečnim brezobrestnim financiranjem na voljo že za 321 EUR na mesec.1) Tako vam je čista energija zdaj bližje kot kadar koli. Izkusite nove dimenzije užitka.

DOSEZITE VARČNE IN OKOLJU PRIJAZNE VREDNOSTI Z VOZILOM BMW I3.

Legenda:

  • Kombinirana poraba energije BMW i3 (NEDC): 12,6 kWh / 100 km,
  • Simulacija izračuna kWh (1 kWh = 0,08867 €) je bila narejena na predpostavki rednega cenika Petrol dobave el. energije - MT z vključeno omrežnino in prispevki ter DDV-jem. V izračunu ni upoštevan prispevek OVE, SPTE in obračunska moč,
  • 1,155 € / l, maloprodajna cena 95-oktanskega neosvinčenega motornega bencina z dne 02. 02. 2016.
bmw-i3

Kaj pa o vozilu BMW i3 menijo njegovi uporabniki?

  

Boris Sadar, razvojnik / nabavnik v podjetju Fines, d. o. o.

Naša izkušnja z vozilom i3 je izredno pozitivna.

 

Poleg lahkotne vožnje, okretnosti in odzivnosti, gre poudariti tudi izjemno inovativen koncept vozila. Sedeži so nameščeni razmeroma visoko, kar pomeni, da je vstopanje in izstopanje precej olajšano. Vozilo nima sredinske konzole, kar pomeni neprimerno več prostora za gibanje v notranjosti. Kot prednost bi izpostavil možnost predhodne klimatizacije vozila. Zelo priročno je namreč, da te pozimi pričaka že ogreto, v poletni vročini pa prijetno ohlajeno vozilo.

 

Naš električni i3 bo z nekaj več kot 25.000 kilometri kmalu praznoval svoj prvi rojstni dan. Zaradi poslovnih potreb je vozilo v neprestani uporabi, medtem ko se drugega avtomobila skorajda ne poslužujemo več. Njegova učinkovitost in varčnost se močno odražata tudi na izjemnih letnih prihrankih.

 

Na polnjenje avtomobila smo se zelo hitro navadili. Za daljše poti po Sloveniji je od konca leta 2015 zelo dobro poskrbljeno, saj je na avtocestnem križu kar 26 hitrih polnilnic. Tako smo lahko med drugim brezskrbno potovali v Prekmurje, Koper, Piran, Novo mesto, Krško in na Bled. Upoštevati moramo, da je vožnja v bolj oddaljene kraje sicer nekoliko daljša, vendar prinaša izjemne prihranke, s katerimi si lahko privoščimo še kakšen izlet več.

Tomaž Glavič, podjetnik, prodaja koles Giant

BMW i3 me je resnično navdušil. Vožnja je popolnoma neslišna in izjemno udobna. Sodobno zasnovana notranjost nudi presenetljivo veliko prostora, višji položaj sedenja in razmeroma velika vrata omogočata zelo preprosto vstopanje in izstopanje iz vozila. Pomembno prednost predstavlja tudi to, da lahko vozilo s pomočjo daljinca klimatiziramo že pred vožnjo, z dobrimi storitvami povezljivosti pa lahko vedno potujemo povezano in brezskrbno. Na veliki večini javnih polnilnicah je polnjenje trenutno brezplačno, ob polnjenju doma pa je strošek porabe električne energije zanemarljiv. Tako je kljub nekoliko višji ceni avtomobila skupen strošek vožnje nižji.

Marko Grden, podjetnik

Od nekdaj sem pri avtomobilih iskal novosti in presežke, ki so me na krajših in daljših vožnjah navduševali in predvsem zabavali. Od vsakega avtomobila sem vedno pričakoval udobje, dinamičnost in pa tudi zadnje inovacije v avtomobilizmu. Vse to mi BMW I3 nudi, sploh pa me navdušenost, tudi po štirih mesecih redne vožnje, še vedno drži! Poleg meni zelo všečnega dizajna, zanimive notranjosti in ekološke prednosti električnega vozila, me najbolj navdušuje, da svojega konjička lahko napolnim kar v domači garaži.

1) Reprezentativni primer izračuna za BMW i3 94 Ah: • vrsta financiranja: finančni leasing • predračunska vrednost predmeta financiranja: 38.550 EUR • bruto polog: 19.275,00 € oz. 50 % od predračunske vrednosti vozila. Polog vključuje nepovratno finančno spodbudo za električna vozila Eko sklada v višini 7.500 €, ki jo ob sklenitvi leasing pogodbe krije stranka sama in jo dobi povrnjeno naknadno • znesek financiranja: 19.275,00 € • število obrokov: 60-mesečno plačevanje: 321,25 € • stroški odobritve: 0 € • skupni znesek za plačilo brez pologa: 19.275,00 € • letna obrestna mera: 0,00 % • efektivna obrestna mera: 0,00 % na dan 15. 3. 2017. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja in ne jamči za pridobitev nepovratne finančne spodbude za električna vozila Eko sklada. Ponudba velja do 30. 9. 2017. 

 

2) Predvidena višina nepovratne finančne spodbude za električna vozila v letu 2017. Več informacij v zvezi z razpisnimi pogoji je na voljo na spletni strani www.ekosklad.si.

 

3) Električni doseg iz prakse je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti osebnega sloga vožnje, stanja cest, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in pred-temperiranja. Doseg izmerjen na BMW testiranjih dosega v vsakdanjih razmerah, v mestnem okolju, 20°C, uporaba gretja/klimatske naprave, COMFORT način vožnje. Slika je simbolna.