PODPIRAJO VAŠO MOBILNOST.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika novega vozila BMW i3.

PODPIRAJO VAŠO MOBILNOST.

PODPIRAJO VAŠO MOBILNOST.Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika novega vozila BMW i3.

BMW CONNECTED POVEŽE VAŠE VSAKODNEVNO ŽIVLJENJE Z NAELEKTRENIM UŽITKOM V VOŽNJI.

Povežite se s svojim vozilom BMW. Aplikacija BMW Connected je vaša digitalna pomočnica mobilnosti, ki skrbi za vaše potrebe pred in med vožnjo. Dostopajte do svojega avtomobila s pametnim telefonom, pametno uro ali Amazon Echo, pošljite cilje v navigacijski sistem ali prejemajte opomnike za sestanke in bodite prepričani, da boste nanje prispeli pravočasno.

SPROŠČENA MOBILNOST.

GLAVNI NAČRTOVALEC.

Kam naprej? Poiščite nove cilje znotraj aplikacije BMW Connected in jih pošljite neposredno v navigacijski sistem svojega vozila BMW. Takoj, ko ste v avtomobilu in povezani s svojim pametnim telefonom prek povezave Bluetooth, lahko zaženete vodenje do cilja z enim klikom.

Preberi več

PRIPRAVLJENI. ZDAJ!

Ali sem zaklenil vrata avtomobila? Kje točno sem parkiral? Z eDrive Remote Services lahko to udobno preverite prek aplikacije BMW Connected na svojem pametnem telefonu. Poleg tega uravnajte temperaturo, zaklenite vozilo ali aktivirajte svetlobni signal na daljavo, če je to potrebno. Veljavnost znaša tri leta.

Preberi več

OSTANITE V STIKU.

S funkcijo Share Live Trip Status je vprašanje, kdaj pridete domov, odveč. Neposredno iz vozila ali prek aplikacije Connected lahko izbrane osebe obvestite o svoji točni lokaciji, cilju in času prihoda. Informacije vaše vožnje pa lahko prejemniki spremljajo v živo. Veljavnost znaša eno leto.

Preberi več

ASISTENCA ZA VOZNIKA Z JAMSTVOM UDOBJA.

Na asistenčne sisteme za voznika v vozilu BMW i3 se lahko vedno zanesete. Situacije, kot je kolona, počasi premikajoč se promet ali parkiranje, opravijo popolnoma avtomatizirano in zanesljivo. Varnost in udobje z najmodernejšo tehnologijo – da se lahko v celoti osredotočite na vožnjo.

 • Driving Assistant Plus

  Oprema Driving Assistant Plus skrbi za znatno večjo varnost in udobje. Ta obsega opozorilo pred naletom in o zaznanem pešcu s funkcijo zaviranja v mestu, informacije Speed Limit, asistenta za uravnavanje hitrosti s kamero in funkcijo Stop&Go ter asistenta pri zastoju.

 • Parkirni asistent

  Parkirni asistent olajša parkiranje na parkirna mesta, ki ležijo vzporedno s cesto. Na nadzornem prikazovalniku se prikažejo in izberejo primerna parkirna mesta. Ko vklopite smernik in držite pritisnjeno tipko PDC, sistem prevzame izbiro prestave, krmiljenje, dodajanje plina in zavoro ter tako popolnoma samodejno parkira.

DODANA VREDNOT ZA VAŠO MOBILNOST.

CHARGENOW.

ChargeNow – upravlja ga 100-odstotno hčerinsko podjetje BMW "Digital Charging Solutions GmbH" – ponuja celovito storitev za polnjenje v stalno rastoči in trenutno največji mreži javnih polnilnih postaj na svetu. Polnilne postaje omrežja ChargeNow se prikažejo v navigacijskem sistemu, prek aplikacije in na spletu.

Preberi več

PARKNOW.

ParkNow je inovativna digitalna parkirna storitev podjetja BMW Group, ki omogoča brezgotovinsko parkiranje ob robu ceste in v parkirnih hišah prek aplikacije. Priročna funkcija za začetek in konec parkiranja z do minute natančnim zaračunavanjem pomeni, da ne boste več prejemali glob ali plačali preveč.

Preberi več

REACHNOW.

ReachNow offers a portfolio of extended OnDemand mobility solutions for the BMW Group in the USA and China.
Preberi več

DRIVENOW.

DriveNow je fleksibilna souporaba vozil podjetja BMW Group. Stranke lahko spontano rezervirajo in si izposodijo vozila, kadar in kjer jih potrebujejo. Razpoložljiva vozila so na voljo prek aplikacije DriveNow, spletne strani ali neposredno na ulici. Obračunavanje voženj poteka na minuto natančno.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Poraba električne energije in emisije CO2 pri BMW i3:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 0.0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0.0
  Poraba električne energije v kWh/100 km: 15.3 / 16.3
  Električni doseg v km (kombiniran): 308.0 / 285.0

  Poraba električne energije in emisije CO2 pri BMW i3s:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 0.0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0.0
  Poraba električne energije v kWh/100 km: 16.2 / 16.5
  Električni doseg v km (kombiniran): 284.0 / 279.0

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html