BMW i4, 2021, G26, popolnoma električni Gran Coupé, električni avtomobil, oder, slika 1

THE i4

BMW I

BMW i4: PRVI 100% ELEKTRIČNI GRAN COUPÉ

Prvi povsem električni Gran Coupé bo zagotovil veliko užitka v vožnji z dosegom do 590 kilometrov *. Štirivratno vozilo obljublja izjemne zmogljivosti do 390 kW / 530 KM, medtem ko bo zaradi velikega dosega idealen spremljevalec za dolga potovanja.

Preberi več
THE i4BMW i4: PRVI 100% ELEKTRIČNI GRAN COUPÉ

MOČNO POSPEŠEVANJE Z BMW i4.

BMW i4, 2021, G26, popolnoma električni Gran Coupé, električni avtomobil, oder, slika 2

Z največjo močjo do 390 kW (530 KM) BMW i4 obljublja dinamiko, ki vas bo popolnoma prevzela. Z mesta do znamke 100 km/h ta veliki kupe potrebuje le štiri sekunde, pri tem pa se izkaže z brezhibno uprizoritvijo voznih lastnosti. Tehnologija blažilnikov, ki je posebej prilagojena modelu, zagotavlja, da bo pospešek, podoben izstrelitvi iz katapulta, za vas skrajno navdušujoča, a še vedno nadzorovana izkušnja za volanom brez zdrsa koles ali popravkov smeri.

BMW i4: UDOBJE Z VELIKIM DOSEGOM.

BMW i4, 2021, G26, popolnoma električni Gran Coupé, električni avtomobil, oder, slika 3

Ne glede na to, ali gre za šprinte ali dolge razdalje, mestno vožnjo ali vijugaste podeželske ceste - z dosegom do 590 kilometrov * bo povsem električni pogon Gran Coupé zagotovil veliko vsestranskost in popolno primernost za vsakodnevno uporabo. Skoraj tiha vožnja in optimizirana tehnologija vzmetenja obljubljata vtis, da vozilo brez napora drsi proti cilju, tudi pri višjih hitrostih in v težjih pogojih vleke.

VISOKO PRECIZNOST IN DINAMIČNA VOŽNJA.

BMW i4, 2021, G26, popolnoma električni Gran Coupé, električni avtomobil, oder, slika 4

Nov koncept vozila z optimizirano aerodinamiko in uravnoteženo porazdelitvijo mase je privedel do visoke stopnje okretnosti in natančnosti, ki ju še nadalje krepita fina nastavitev komponent pogonskega sklopa in podvozja. Sistemi vzmeti in blažilnikov pa zagotavljajo optimalen stik s cesto in odlično stabilnost pri vožnji v ovinkih.

NAPREDNO OBLIKOVANJE IN NAJVEČJE UDOBJE.

BMW i4, 2021, G26, popolnoma električni Gran Coupé, električni avtomobil, oder, slika 5

BMW i4 kot polnovredni petsedežnik zagotavlja optimalno udobje sedenja z velikodušnim prostorom v predelu glave in nog v zadnjem delu potniške kabine. Dolga medosna razdalja s kratkimi previsi karoserije in poševna strešna linija čudovito opredelita športno in elegantno zunanjost tega BMW Gran Coupé.

* Izmerjeno skladno s preizkusnim postopkom WLTP.

Preberi več