BMW i

INOVACIJE DANAŠNJEGA DNE. ZA CESTE PRIHODNOSTI.

Povezljivost v BMW i8.

Z inovativnimi rešitvami BMW i ConnectedDrive je BMW i8 celovito povezan – za inteligentno in trajnostno obliko mobilnosti, kot je doslej še ni bilo. Storitve BMW i ConnectedDrive za navigacijo vedno vodijo do cilja po najučinkovitejši poti. Aplikacija BMW i Remote App za operacijska sistema iOS in Android je podaljšana roka BMW i8 na pametnem telefonu. In po zaslugi BMW TeleServices je trgovec z vozili BMW i vedno obveščen, ko nastopi potreba za servis.

VSESTRANSKE POVEZAVE.

 

 

Povezljivost.

Odkrijte možnosti povezave BMW i8 v filmu. 

BMW i REMOTE APP.

BMW i Remote App vam prikazuje aktualne informacije o statusu vašega BMW i8, stanju napolnjenosti visokonapetostne baterije, učinkovitosti in mobilnosti neposredno na vašem pametnem telefonu.

 • Status vozila

  Preko BMW i Remote App se lahko izvajajo različne funkcije, kot zaklepanje in odklepanje vozila na daljavo. Tudi klimatizacija se lahko aktivira že pred začetkom vožnje. Po priklopu na vir električne energije, nastavljivi časomer za klimatizacijo in napolnjenost skrbi za to, da je BMW i8, na primer, od ponedeljka do petka, ob določenem času pred začetkom vožnje glede na nastavitve ustrezno klimatiziran in da je visokonapetostna baterija v celoti napolnjena. Potek polnjenja lahko udobno in v realnem času spremljate preko svojega pametnega telefona.
  Preko BMW i Remote App sta kadar koli vidna tudi električni doseg in stanje napolnjenosti baterije vašega BMW i8.

 • Mobilnost

  Naslove, ki jih imate shranjene na svojem mobilnem telefonu, lahko preko BMW i Remote App pošljete neposredno v navigacijo BMW i8.
  V mestih pogosto ni mogoče parkirati tik pred vašim ciljem. Zato vas BMW i Remote App po zapustitvi BMW i8 na parkirnem mestu vodi do cilja po najhitrejši poti. Izbrani kraj se avtomatsko prevzame v aplikaciji navigacije, pri tem pa se upoštevajo tudi javna prometna sredstva. Aktualno lokacijo vozila lahko prikličete kadar koli in na enak način hitro ter enostavno opravite tudi povratek do vozila.

Storitve BMW i ConnectedDrive za navigacijo.

Navigacijski sistem BMW i8, vklj. povezane storitve BMW i ConnectedDrive za navigacijo, je bil posebej razvit za to, da je vožnja čim bolj enostavna in udobna. Storitve BMW i ConnectedDrive za navigacijo lahko v načrtovanju poti upoštevajo javna prometna sredstva, kot je podzemna železnica ali (pri)mestna železnica. Poleg tega vam navigacijski sistem posreduje dinamične informacije, če so polnilne postaje v okolici proste ali zasedene in če sodijo v omrežje polnilnic ChargeNow.

BMW CONNECTEDDRIVE.

Poleg posebej za zahteve BMW i razvitih storitev, so v BMW i8 na voljo storitve iz BMW ConnectedDrive – lahko preverite vreme, novice ali pa dostopate do določenih spletnih vsebin s storitvijo Online Search.

BMW TELESERVICES.

S tem obsežnim paketom v okviru storitev za stranke, BMW i8 komunicira neposredno z voznikom ali pooblaščenim servisom BMW i. Ta opozarja na potrebna vzdrževalna ali servisna dela in takoj posreduje za to pomembne podatke naprej. Voznik je avtomatsko obveščen, takoj ko nastopi servisni termin, in lahko kadar koli tudi sam stopi v stik s svojim pooblaščenim servisom BMW i ter ročno prenese podatke vozila. S tem se lahko vsa morebitna vprašanja hitreje razjasnijo bodisi preko telefona bodisi neposredno pri pooblaščenem servisu BMW i.

 • Battery Guard

  Kot lastniku/ci BMW i8 vam Battery Guard nudi podporo pri nadzoru visokonapetostne baterije. Takoj ste obveščeni, če bi npr. prišlo do odstopanja od načrtovanega postopka polnjenja ali če je luč v vozilu predolgo prižgana. S tem se prepreči morebitna popolna izpraznjenost baterije. Če bi do tega kljub temu prišlo, Battery Guard avtomatsko obvesti vaš pooblaščeni servis BMW i.