BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Portimao Blue, tričetrtinski pogled od spredaj

76.700,00

Cena

374 hp (275 kW)

Engine performance

Bencin

Tip goriva

THE 4

BMW M

POPOLNOMA NOVI BMW M440i xDRIVE CABRIO

76.700,00

Cena

374 hp (275 kW)

Engine performance

Bencin

Tip goriva

THE 4POPOLNOMA NOVI BMW M440i xDRIVE CABRIO

Preizkusite osebno svobodo: BMW M440i xDrive Cabrio se požvižga na pravila. Z naprednim oblikovalskim jezikom in stalno pripravljenostjo na nove izzive dinamični kabriolet izzove vozne izkušnje na novi čustveni ravni – ker pri BMW M440i xDrive Cabrio se neodvisnost začne s prvim zaznavanjem navora.

Preberi več

BMW M440i xDrive Cabrio(1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,4 – 6,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 169 – 159

Preberi več

ŠPORTNA DEJSTVA O BMW M4 CABRIO.

Pogonski sklop, podvozje in zmogljivost.

BMW M440i xDrive Cabrio.

Športnost z odprto streho in izjemna vozna dinamika z neomejeno primernostjo za vsakodnevno uporabo.
 • Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo s 374 KM
 • 8-speed Steptronic Sport transmission
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 KM), 500 Nm, 0 – 100 km/h v 4,9 sek.
BMW M440i xDrive, G23, 2020, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Portimao Blue, tričetrtinski pogled od spredaj

BMW M440i xDRIVE CABRIO – POUDARKI IZDELKA.

Vozna dinamika in oblikovne značilnosti BMW M440i xDrive Cabrio.

Svobodni radikal: tukaj lahko raziščete ekskluzivni izbor možnosti športne opreme za BMW M440i xDrive Cabrio. Izrazite M posebne oblikovne značilnosti v barvi Cerium Grey in udobni poudarki v notranjosti takoj vzbudijo željo po svobodi tega športnega kabrioleta.

BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Portimao Blue, tričetrtinski pogled od zadaj z manekenko
Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, pogled od blizu

Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo.

Suverena moč, uglajeno miren tek in prodoren zvok so značilnosti vrstnega 6-valjnega bencinskega motorja BMW TwinPower Turbo iz družine motorjev BMW EfficientDynamics nove generacije. Z dvojnim VANOS-om, sistemom spremenljivega krmiljenja ventilov Valvetronic, neposrednim visokotlačnim vbrizgavanjem goriva in dvostopenjskim turbopolnilnikom pa je še posebej zmogljiv in učinkovit.
Prilagodljivo M-podvozje, BMW M440i xDrive Cabrio, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Portimao Blue, G23, 2020, podroben pogled, podaljšan zadnji odbijač

Prilagodljivo M-podvozje.

Prilagodljivo M-podvozje se lahko kadarkoli električno prilagodi, da ustreza pogojem na cesti in voznim razmeram. S pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko prav tako prilagodite karakteristike podvozja, kar vam omogoča želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito okretnim obnašanjem vozila.
M usnjen volan, spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, kokpit

Spremenljivo športno krmiljenje.

Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. Na premikanje volana se odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji. S tem se izboljša obnašanje vozila pri bolj dinamični vožnji in zmanjša napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.
BMW M440i xDrive Cabrio, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Portimao Blue, G23, 2020, tričetrtinski stranski pogled

M športni diferencial.

M športni diferencial optimizira oprijem in vozno stabilnost pri dinamičnem menjavanju voznega pasu, pospeševanju iz ovinka, pri vožnji skozi ovinek z veliko hitrostjo in pri različnih razmerah na cesti. Oprijem se optimizira s pomočjo elektronsko krmiljene lamelne zapore, ki zmanjšuje razliko vrtilne frekvence med zadnjima kolesoma.
Športni menjalnik Steptronic, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, podroben pogled, prestavna ročica

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za največjo zmogljivost.
M športne zavore, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, podroben pogled, platišča iz lahke zlitine

M športne zavore.

M športne zavore imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v kovinski modri barvi in so opremljene z M-logotipom. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja. Prilagojene so zelo visokemu dinamičnemu potencialu vozila in omogočajo bistveno bolj športen slog vožnje ter odlično zaviranje na mokrih površinah.
BMW M440i xDrive Cabrio, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Portimao Blue, G23, 2020, pogled od spredaj, navpična dvojna ledvička BMW v barvi Cerium Grey

M-okvir ledvičke v barvi Cerium Grey.

Prepoznavna navpična dvojna ledvička BMW izkazuje čast legendam motošporta, kot je BMW 328. Okvir v barvi Cerium Grey daje napredni ledvički posebno navzočnost in je ponovna interpretacija tradicije BMW.
BMW M440i xDrive Cabrio, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Portimao Blue, G23, 2020, pogled od blizu, zadek, paket M Aerodynamics

Paket M Aerodynamics.

Paket M Aerodynamics z M posebnim podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, podaljšanim zadnjim odbijačem in bočnima pragovoma v barvi karoserije ter dvodelnim difuzorskim vložkom v kovinski barvi Dark Shadow in črni barvi visokega sijaja posreduje čisto dinamiko in športnost. Difuzorski vložek M440i je v celoti lakiran v črni barvi visokega sijaja.
18-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 848 dvobarvna Jet Black, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, pogled od blizu

18-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 848 dvobarvna Jet Black.

18-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 848 M dvobarvna Jet Black s kombiniranimi pnevmatikami, stružena visok sijaj, velikost spredaj 7,5 J x 18 s pnevmatikami 225/45 R18, velikost zadaj 8,5 J x 18 s pnevmatikami 255/40 R18.
M športni sedeži, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, pogled od blizu

M športni sedeži.

Večkratno nastavljiva M športna sedeža s školjkasto obliko in delno integriranim naslonom za glavo zagotavljata izvrstno bočno oporo za vas in vašega sovoznika. Obenem se lahko posamezno nastavi tudi širina naslonjala. Njuna posebna oblika s črnim M-logotipom pa poudarja atletske zmožnosti vozila.
M usnjen volan, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, pogled od blizu

M usnjen volan

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M-značko in integrirano zračno blazino za voznika se ponaša s trikrako zasnovo. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec, pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.

VOZNIKOV KOKPIT IN TEHNOLOGIJE.

Koncept upravljanja, digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku v BMW M440i xDrive Cabrio.

Jasnost, udobje in varnost na najvišji ravni: številne inovativne tehnologije vam med vožnjo pomagajo na različne načine. Osredotočite se na najpomembnejše – športni užitek v vožnji z BMW M440i xDrive Cabrio.

Kokpit, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020 notranjost
BMW Live Cockpit Professional, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 10,25-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in iz popolnoma digitalne 12,3-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
Operacijski sistem BMW različice 7, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, nadzorni prikazovalnik

Operacijski sistem BMW različice 7.

Inovativni koncept upravljanja operacijskega sistema BMW različice 7 omogoča še bolj enostavno upravljanje funkcij vozila, na primer s pomočjo govora, zaslona na dotik in upravljalnika iDrive – zelo intuitivno. Za ta namen smo posodobili funkcionalnosti upravljalnika. Zdaj lahko meni Aplikacije izberete neposredno.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, nadzorni prikazovalnik

BMW Intelligent Personal Assistant.

»Hej, BMW! Kdo si?« Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil vaš BMW tudi vaš osebni pomočnik? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Pozna vas, postaja boljši iz dneva v dan in vas podpira v vseh okoliščinah. Prav tako mu lahko dodelite svojo aktivacijsko besedo. In lahko pojasni vse o vašem vozilu in vam pomaga, da se bolje seznanite s svojim BMW.
Driving Assistant Professional, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, nadzorni prikazovalnik

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta pri menjavi voznega pasu in asistenta za zaustavitev v sili ter asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
Parkirni asistent Plus, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, nadzorni prikazovalnik

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote 3D View, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
Integracija pametnih telefonov, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, nadzorni prikazovalnik

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay® in Android Auto® s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
Digitalni ključ, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, vrata avtomobila s pametnim telefonom

Digitalni ključ.

Zakaj bi jemali avtomobilski ključ s seboj, če imate pri sebi pametni telefon? Z digitalnim ključem lahko zaklenete in odklenete svoj BMW in ga celo zaženete. Za uporabo BMW lahko pooblastite do pet oseb z združljivimi telefoni iPhone*. Med drugim lahko vozilu omejite pogonsko moč in največjo hitrost, npr. za voznike začetnike. * Digitalni ključ BMW je združljiv samo z izbranimi telefoni iPhone. Seznam združljivih modelov iPhone je na voljo na bmw.com/digitalkey.
Remote Software Upgrade, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, notranjost, nadzorni prikazovalnik

Remote Software Upgrade.

Ali želite, da ima vaš BMW najnovejšo programsko opremo? Z Remote Software Upgrade bo vedno posodobljen. Nadgradnje se namestijo po zraku (over the air), prav tako kot za vaš pametni telefon. Tako imate lahko aktivirane tudi druge funkcije v vozilu.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW M4 CABRIO.

BMW M440i xDrive Cabrio.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

275 (374)/5.500 – 6.500

Najv. navor (Nm) pri vrt./min:

500/1.900 – 5.000

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

4,9

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

7,4 – 6,9

BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Portimao Blue, tričetrtinski pogled od zadaj z manekenko
Platišča in pnevmatike BMW, oznaka EU za pnevmatike, pogled od blizu

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

Naše pnevmatike so povržene strogim postopkom preskušanja, ki zajemajo do 50 različnih meril kakovosti, kar je precej več od predpisanih zahtev enotne uredbe o označevanju pnevmatik, ki velja po vsej Evropi. Tukaj boste našli vse informacije o lastnostih pnevmatik, ki se uporabljajo pri BMW.

BMW SERIJE 4 CABRIO.

Svoboda v svoji najelegantnejši obliki: poleg odlične vozne dinamike in avtonomne estetike BMW serije 4 Cabrio navdušuje s svojo športno in elegantno notranjostjo ter tehnično izvrstno zložljivo platneno streho.

APLIKACIJA BMW BROCHURE.

Aplikacija BMW Brochure na pametnem telefonu

Doživite čudoviti svet BMW interaktivno na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Aplikacija BMW Brochure vsebuje digitalne brošure vseh aktualnih modelov BMW. Uživajte v podrobnih informacijah o izdelkih, krasnih slikah, spektakularnih videoposnetkih in zanimivih zgodbah iz ozadja o BMW po lastni izbiri. In seveda boste v njej našli tudi podrobnosti o oblikovanju, možnostih opreme, storitvah in tehnologijah v zvezi z novim BMW M440i xDrive Cabrio.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW M440i xDRIVE CABRIO.

ALI ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršnakoli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW M440i xDrive Cabrio, se, prosimo, obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

ORIGINALNA OPREMA BMW ZA BMW M440i xDRIVE CABRIO*.

Odkrijte dodatno opremo in zelo uporabne dodatke za BMW M4 Cabrio.

BMW M440i xDrive Cabrio nudi dinamičen užitek v vožnji in množico športne opreme. Za zadostitev posebnih potreb je na voljo originalna oprema BMW. Ponujamo vam bogat izbor posameznih dodatkov in pripomočkov, ki so popolnoma prilagojeni temu izjemnemu športnemu kabrioletu v smislu kakovosti, oblikovanja in delovanja ter vam nudijo najboljšo možno dodano vrednost – karkoli že imate v mislih. *Slike služijo kot primeri in prikazujejo BMW 430i Cabrio.

BMW serije 4 Cabrio, G23, kovinska barva Sanremo Green, 2020, tričetrtinski pogled od zadaj, zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 BMW
BMW Advanced Car Eye 2.0, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je izjemno občutljiva kamera Full-HD, ki zajema dogodke pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. V primeru motenj in nenavadnega premikanja zunaj vozila kamera samodejno posname stanje, da bi dokumentirala morebitne nesreče ali (poskuse) vlomov.
Pojdi na izdelek
Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 BMW, BMW serije 4 Cabrio, G23, 2020, originalna oprema BMW

Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 BMW.

Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 znamke BMW je lahek, vendar stabilen, in lahko prevaža do 60 kg. Izjemno enostaven za uporabo in lahko prevaža dve običajni ali električni kolesi (z namestitvijo razširitve pa sprejme tri kolesa). Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku.
Pojdi na izdelek
18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M Jet Black mat, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in imajo barvni M-logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 7,5 J x 18 s pnevmatikami 225/45 R18 95Y RSC spredaj in velikost platišč 8,5 J x 18 s pnevmatikami 255/40 R18 99Y RSC zadaj.
Pojdi na izdelek
Preproga za prtljažnik BMW, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

Preproga za prtljažnik BMW.

Zelo trpežna, protizdrsna in vodoodporna preproga za prtljažnik BMW z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh in z obliko po meri ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Nameščena preproga, ki je zasnovana v črni barvi in opremljena s kakovostnim vložkom iz nerjavnega jekla, se popolnoma zlije z notranjostjo prtljažnega prostora.
Pojdi na izdelek
Vsevremenski preprogi BMW spredaj, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW z dvignjenim robom elegantne oblike varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo sta v črni barvi in imata vložek iz nerjavnega jekla.
Pojdi na izdelek
LED-projektorji na vratih BMW, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

LED-projektorji na vratih BMW

Inovativni LED-projektorji na vratih BMW se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata, in s pomočjo izmenljive diaprojekcije projicirajo sliko na tla tik ob vozilu. Na izbiro imate več motivov za popolno osvetlitev območja vstopa v individualnem slogu.
Pojdi na izdelek

STORITVE BMW ZA BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Servisne ponudbe in paketi za BMW M4 Cabrio.

BMW postavlja standarde na področju storitev ter je vedno na voljo za vas in vaš BMW M440i xDrive Cabrio. S pomočjo pri okvari in nesreči vam naši strokovnjaki stojijo ob strani v vseh nujnih primerih – 24 ur na dan in 365 dni v letu. Zahvaljujoč inovativnim BMW Teleservices vaš BMW M440i xDrive Cabrio samodejno obvesti vašega servisnega partnerja BMW o potrebnih vzdrževalnih delih in okvarah, da bo lahko slednji nato z vami vzpostavil stik. Z BMW Service Inclusive so te in vse druge servisne storitve finančno krite za časovno obdobje, ki ga izberete sami. Zato lahko več časa namenite pomembnejšim stvarem: s širokim naborom storitev, ki jih ponuja BMW, boste vedno varni.

BMW Service Inclusive, moški za volanom BMW

BMW Service Inclusive.

Preprosto se osredotočite na tisto, kar je zares pomembno, in se prepustite užitku v športni vožnji s svojim BMW M440i xDrive Cabrio. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.
Izvedite več
BMW Teleservices, ženska s pametnim telefonom ob vratih BMW

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW M440i xDrive Cabrio pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašemu prednostnemu servisnemu partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da registrirate svoj BMW M440i xDrive Cabrio na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izberete servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več
Pomoč na cesti BMW, ženska stoji pri odprtih vratih svojega BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan in 365 dni v letu. Le en klic in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več

Poraba goriva in emisije CO2 za BMW M440i xDrive Cabrio.

BMW M440i xDrive Cabrio:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,4–6,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 169–159


Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.


Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.


Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂ za BMW M440i xDrive Cabrio.

 • BMW M440i xDrive Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,4 – 6,9
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 169 – 159

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazan razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.