BMW X2 M35i, kovinska barva Sapphire Black, F39, tričetrtinski pogled od zadaj

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: MODELI IN OPREMA

Popoln razvoj moči se združi s športno karizmo in izjemno vsestranskostjo: BMW X2 M35i povzroči mravljince po celem telesu. S širokim naborom ekskluzivne opreme in oblikovnih poudarkov, inteligentnih sistemov za pomoč vozniku in inovativnih digitalnih storitev pa ponuja vse, kar potrebujete na prehitevalnem pasu.

Preberi več
THE X2BMW X2 M35i: MODELI IN OPREMA

OBLIKA IN VOZNA DINAMIKA BMW X2 M35i.

Visoka zmogljivost v vrhunski formi.

BMW X2 M35i navdušuje s svojo atletsko karizmo, izjemno športnim potencialom moči in edinstveno vsestranskostjo. Odkrijte privlačno opremo na področjih oblikovanja, pogonskega sklopa in podvozja.
4-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo v BMW X2 M35i, 2018 F39

4-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo.

2,0-litrski 4-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo nove generacije jamči največji užitek v vožnji. Odlikuje se s temperamentnim razvojem moči in spontano odzivnostjo že v nizkem območju vrtilne frekvence, medtem ko je varčen in proizvaja malo škodljivih snovi.
BMW xDrive pri BMW X2 M35i, kovinska barva Sapphire Black, F39, bližnji pogled od zadaj

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
Športni menjalnik v BMW X2 M35i, F39, notranjost

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno menjavanje prestav. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in položaju prestavne ročice v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
M športno podvozje pri BMW X2 F39

M športno podvozje.

Okretnost, odlične karakteristike krmiljenja in izvrstno udobje so značilnosti obnašanja podvozja med vožnjo. Sprednja prema z enojnim vzdolžnim vodilom, večvodilna zadnja prema kompaktne konstrukcije z ločeno razporeditvijo vzmeti in blažilnikov ter visoka stopnja togosti karoserije so temelji te odličnosti. Kinematika prem, plinski blažilniki in stabilizatorji pa so nastavljeni zelo dinamično.
M športne zavore pri BMW X2 M35i, kovinska barva Sapphire Black, bližnji pogled na kolo

M športne zavore.

M športne zavore z večbatnimi zavornimi sedli v temno modri barvi in z M-oznako zagotavljajo izvrstno zmogljivost zaviranja. Prilagojene so izjemno dinamičnemu potencialu vozila in omogočajo bistveno bolj športen slog vožnje ter odlično zaviranje na mokrih površinah.
Dvojna ledvička BMW v barvi Cerium Grey pri BMW X2 M35i, kovinska barva Sapphire Black, F39, tričetrtinski pogled od spredaj

Dvojna ledvička BMW v barvi Cerium Grey.

Sprednji del BMW X2 M35i z dvojno ledvičko BMW v barvi Cerium Grey napredne zasnove ustvarja nepozaben vizualni učinek.
M zadnji spojler pri BMW X2 M35i, kovinska barva Sapphire Black, F39, bližnji pogled od zadaj

M zadnji spojler.

M zadnji spojler poudarja atletsko silhueto avtomobila in zmanjšuje neželeno aerodinamično dviganje. S tem ko proizvaja pritisno silo na zadnji premi, pa zagotavlja še večjo stabilnost vožnje.
M-platišča iz lahke zlitine pri BMW X2 M35i, kovinska barva Sapphire Black, F39, bližnji pogled na kolo

M lita alu. platišča Double-spoke 716 M.

20-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 716 M, Jet Black, stružena, visok sijaj s praznovoznimi pnevmatikami, velikost 8 J x 20 s pnevmatikami 225/45 R20.
Pokrovi zunanjih ogledal v barvi Cerium Grey pri BMW X2 M35i, kovinska barva Sapphire Black, F39, zunanjost

Pokrovi zunanjih ogledal v barvi Cerium Grey.

Edinstvena dinamika zunanjosti BMW X2 M35i je poudarjena s posebnostmi v barvi Cerium Grey. Mednje spada na primer okvir pokrovov zunanjih ogledal.
M športni sedeži v BMW X2 M35i, F39, notranjost

M športni sedeži.

Športna sedeža imata na voljo visoke stranice sedežne ploskve in naslonjala, kar omogoča vozniku in sovozniku optimalno bočno oporo pri dinamični vožnji skozi ovinke. V primerjavi s standardnima sedežema se lahko njun kot nagiba, globina sedala, stegenska opora in širina naslona za roko na voznikovem sedežu nastavljajo individualno. Njuna posebna oblika pa poudarja atletske zmožnosti vozila.

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU V BMW X2 M35i.

Digitalne storitve in inteligentni sistemi za pomoč vozniku v BMW X2 M35i.

Zahvaljujoč inovativnim storitvam BMW Connected+ aplikacije BMW Connected v BMW X2 M35i, vedno uživate v optimalni povezavi med pametnim telefonom in vozilom. Ne glede na to, ali načrtujete sestanke in poti ter jih pošljete v navigacijski sistem, delite svoj trenutni položaj z drugimi v realnem času ali želite, da vaš pametni telefon prikaže preostali del poti peš, ko ste prispeli na cilj. Doživite aplikacijo, ki poenostavlja vaše življenje – BMW Connected to omogoča.

Tričetrtinski pogled od spredaj na BMW X2 M35i, 2018 F39, kovinska barva Sapphire Black
Kokpit, aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go pri BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost

Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go

Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go, vključno z opozorilom pred naletom s funkcijo zaviranja, vzdržuje vnaprej izbrano hitrost in razdaljo do spredaj vozečega vozila. Vozilo samo prevzame speljevanje in upočasnjevanje, medtem ko se izbrana razdalja tudi v počasi premikajočem se prometu in koloni vzdržuje vse do ustavitve vozila.
Usnjen volan v BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost

Asistent pri zastoju

Asistent pri zastoju vas razbremeni v monotonih prometnih razmerah. Pri hitrostih do 60 km/h sistem omogoča, da vozilo enostavno "jadra skupaj" z drugimi vozili, zaradi česar so prometni zastoji manj stresni. Asistent samodejno vzdržuje razdaljo do spredaj vozečega vozila in uravnava hitrost vse do popolne zaustavitve vozila, medtem ko aktivno posega v krmilni mehanizem.
Driving Assistant Plus v BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost, instrumentna plošča

Driving Assistant Plus.

Oprema Driving Assistant Plus zagotavlja bistveno izboljšanje na področju varnosti in udobja. Vključuje opozorilo pred naletom in o zaznanem pešcu s funkcijo rahlega zaviranja v mestu, opozorilo za zapustitev voznega pasu, asistenta za dolge luči, informacije o omejitvi hitrosti, asistenta za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go in kamero ter asistenta pri zastoju.
Projektor Head-Up v BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost, instrumentna plošča

Projektor BMW Head-Up.

Polnobarvni projektor BMW Head-Up projicira vse informacije, pomembne za potovanje, neposredno v voznikovo vidno polje, kar mu omogoča, da se v celoti osredotoči na vožnjo. Prikazujejo se informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti in prikaz prepovedi prehitevanja ter telefonski in razvedrilni seznami.
Online Entertainment v BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost

Online Entertainment.

Poslušajte svojo najljubšo glasbo kjerkoli že ste. Klasična glasba na avtocesti, džez v času prometnih konic in pop, ko križarite po cesti. Z Online Entertainment lahko neposredno pretakate 30 milijonov skladb brez kakršnih koli omejitev s pomočjo glasbenih partnerjev BMW, kot je Spotify, in z uporabo kartice SIM, nameščene v vozilu.
Navigacija Plus v BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost

Navigacija Plus.

Navigacija Plus vključuje projektor BMW Head-Up, upravljalnik iDrive Touch, vgrajen 8,8-palčni zaslon na dotik in instrumentno ploščo s 5,7-palčnim TFT-zaslonom visoke ločljivosti. Upravljanje sistema poteka intuitivno z upravljalnikom iDrive Touch, gumbi za neposredno izbiro in osmimi funkcijskimi zaznamki ali prek zaslona na dotik z interaktivnimi ploščičnimi meniji.
Real Time Traffic Information v BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost

Real Time Traffic Information

Zakaj bi zapravljali čas v prometnih zastojih? Real Time Traffic Information vam omogoča, da na svoj cilj prispete hitreje in bolj učinkovito. Spremlja namreč trenutne prometne razmere v realnem času in izračunava alternativne poti. Sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti je dodatna funkcija, ki vas opozori na zahtevne razmere na cesti ali nesreče.
Concierge Service v BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost

Concierge Service.

Ali bo jutri v Rimu sončno? Kdaj imam let in kje je najboljša restavracija v mestu? Storitev Concierge Service vam bo pomagala med potovanjem in vam lahko nudi podporo pri kakršni koli zahtevi s pritiskom gumba – individualno, osebno in hitro. Kjer koli že ste, kar koli potrebujete.
Apple CarPlay® v BMW X2 M35i, 2018 F39, notranjost

Predpriprava za Apple CarPlay®.

Zakaj v BMW ne bi uporabljali funkcij svojega iPhona, ko pa jih lahko še naprej uporabljate kot običajno? Predpriprava za Apple CarPlay® vam omogoča oddaljen dostop do telefonije, pa tudi uporabo aplikacij, kot so iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify in Apple Music. Za dostop do Siri, glasovne pomočnice Apple™, pa lahko uporabite tudi gumb za glasovni nadzor na volanu.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW X2 M35i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,1–6,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 163–154

Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazan razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.
 

Preberi več

Poraba goriva in emisije СО₂.

 • BMW X2 M35i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7.9 / 8.6
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 180 / 195

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazan razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.