BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Grey, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo z gorsko kuliso
Cena65.700,00
Poraba goriva, kombinirana8.0–7.8 l/100 km
Tip gorivaBencin

THE Z4

BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Grey, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo z gorsko kuliso

BMW Z4 M40i ROADSTER.

Cena65.700,00
Poraba goriva, kombinirana8.0–7.8 l/100 km
Tip gorivaBencin
THE Z4BMW Z4 M40i ROADSTER.

Odprt, spuščen in zasnovan za visoko zmogljivost. BMW Z4 M40i Roadster se s svojim širokim sprednjim delom, velikimi kolesi, razpotegnjenim pokrovom motorja in številnimi podrobnostmi, ki se zgledujejo po motošportu, izkaže za srčni spodbujevalnik že na prvi pogled. Na cesti v celoti razkrije svoj športni značaj: roadster, ki spremeni željo po svobodi v čisti užitek v vožnji.

OBLIKOVNI POUDARKI NA ZUNANJOSTI IN V NOTRANJOSTI BMW Z4 M40i ROADSTER.

Podžiga navdušenje.

BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Grey, tričetrtinski pogled od spredaj
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, dvojna ledvička mrežaste zasnove, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Grey, bližnji pogled od spredaj

Ledvička BMW mrežaste zasnove.

Mrežasta zasnova ledvičke BMW, ki se razlikuje glede na motor, prispeva k dinamičnemu videzu. Osnovni model ima mrežasto ledvičko v črni barvi visokega sijaja, Sport Line in paket M Sport pa jo imata iz matiranega aluminija, medtem ko je okvir obeh v kromu. Ledvička BMW najzmogljivejšega modela M40i je v celoti v barvi Cerium Grey.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, bočna reža za zrak, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Grey, pogled od blizu

Bočna reža za zrak.

Bočni reži za zrak, nameščeni za sprednjima blatnikoma, skupaj z zračnima zavesama v podaljšanem sprednjem odbijaču z odprtinami za zrak bistveno zmanjšata turbulenco vzdolž blatnikov in natančno usmerita zračni tok, s čimer zmanjšata zračni upor. Hkrati pa poudarjata atletski značaj vozila kot čudovita okrasna elementa.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, paket M Aerodynamics, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Grey, stranski pogled

Paket M Aerodynamics.

Paket M Aerodynamics z M posebnim podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, podaljšanim zadnjim odbijačem in bočnima pragovoma v barvi karoserije ter z difuzorskim vložkom v kovinski barvi Dark Shadow posreduje čisto dinamiko in športnost. Komponente pa ne izpopolnijo le videza, ampak izboljšajo tudi aerodinamiko vozila.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, zaključki izpušnih cevi, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Grey, bližnji pogled od zadaj

Zaključki izpušnih cevi proste oblike.

Okrogla zaključka izpušnih cevi v kromu visokega sijaja na levi in desni strani zadka poudarjata športen videz vozila.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, sedeži M Sport, notranjost

Sedeži M Sport.

Sedeža M Sport z integriranima naslonoma za glavo, globokima sedežnima ploskvama, visokimi bočnimi stranicami in blazinami naslonjal nudita vozniku in sovozniku izboljšano oporo, tudi pri hitri vožnji skozi ovinke. Poleg tega lahko voznikov in, odvisno od opreme, sovoznikov sedež prilagodite svojim telesnim meram, zahvaljujoč vključeni nastavitvi širine naslonjala.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, M usnjen volan, kokpit

M usnjen volan.

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi in M značko ima športno obliko s tremi kraki. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa z izoblikovanima oporama za palec, ponuja športen, neposreden občutek krmiljenja in tako zagotavlja dinamično vozno izkušnjo.

VOZNA DINAMIKA BMW Z4 M40i ROADSTER.

Razkrijte svoje ambicije.

Zanj noben izziv ni prevelik. BMW Z4 M40i Roadster jasno pokaže svojo športno DNK v vsaki situaciji. Zaradi najnovejše tehnologije, nizke lege na cestišču in dosledne optimizacije mase dosega impresivno raven zmogljivosti – in vozno dinamiko superlativnega razreda.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo

Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo.

Vrhunski športnik, ki zagotavlja čisti užitek v vožnji. Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo se odlikuje z izvrstnim razvojem moči in izrazito prepoznavnim zvokom M motorja. Z dvojnim VANOS, Valvetronic, neposrednim visokotlačnim vbrizgavanjem goriva in dvostopenjskim turbopolnilnikom zagotavlja odlično moč.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, prilagodljivo M podvozje

Prilagodljivo M podvozje.

Prilagodljivo M podvozje, ki je spuščeno za 10 milimetrov, se lahko kadar koli elektronsko prilagodi, da ustreza cestnim in voznim razmeram. Vozniki lahko prav tako prilagodijo karakteristike podvozja, in sicer s pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike, da omogočijo želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito agilnim obnašanjem vozila.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, diferencial M Sport, podroben pogled

Diferencial M Sport.

Diferencial M Sport optimizira oprijem in vozno stabilnost pri dinamičnem menjavanju voznega pasu, pospeševanju iz ovinka, vožnji skozi ovinek z veliko hitrostjo in pri različnih razmerah na cesti. Oprijem se optimizira s pomočjo elektronsko krmiljene lamelne zapore, ki zmanjšuje razliko vrtilne frekvence med zadnjima kolesoma.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, športni menjalnik Steptronic, pogled od blizu na prestavno ročico, notranjost

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski menjalnik Steptronic Sport z Launch Control omogoča športno menjavanje prestav tako samodejno kot ročno z izbirno ročico ali prestavnima vzvodoma na volanu – za udoben ali dinamičen način vožnje. V načinu SPORT ali SPORT+ in položaju prestavne ročice v levi stezi S/M pa so vklopi prestav nastavljeni za največjo zmogljivost.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, spremenljivo športno krmiljenje, volan, kokpit

Spremenljivo športno krmiljenje.

Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, potrebnega za zasuk volana. Na premikanje volana se odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji. S tem se izboljša obnašanje vozila pri dinamičnejši vožnji in zmanjša napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, zavore M Sport, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Grey, stranski pogled na platišče iz lahke zlitine

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi in z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Intelligent Personal Assistant, nadzorni prikazovalnik

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU PRI BMW Z4 M40i ROADSTER.

Digitalne storitve in inteligentni sistemi za pomoč vozniku.

BMW Z4 M40i Roadster ponuja veliko število inteligentnih sistemov za pomoč vozniku. Inovativne tehnologije od parkirnega asistenta do osebnega glasovnega asistenta povečujejo udobje in varnost med vožnjo. Obenem pa omogočajo tudi delno avtonomno vožnjo glede na razmere.
BMW Z4 M40i Roadster, G29, operacijski sistem BMW različice 7

Operacijski sistem BMW različice 7.

Inovativni koncept upravljanja operacijskega sistema BMW različice 7 omogoča še enostavnejše upravljanje funkcij vozila, na primer s pomočjo govora, zaslona na dotik in upravljalnika iDrive – nadvse intuitivno. V ta namen je bila funkcionalnost upravljalnika ustrezno nadgrajena. Zdaj lahko meni Aplikacije izberete neposredno.
Izvedite več
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Intelligent Personal Assistant, nadzorni prikazovalnik

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil BMW tudi vaš osebni avtomobilski strokovnjak? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.
BMW Z4 Roadster, G29, Connected Music

Connected Music.

Prisluhnite svoji priljubljeni glasbi, kjerkoli že ste. Klasična glasba na avtocesti, džez med prometnimi konicami in pop pri križarjenju. »Connected Music with Spotify« pomeni, da lahko prek našega glasbenega partnerja Spotify neposredno pretakate na milijone skladb brez omejitev. Potrebujete le kartico SIM, ki je trajno nameščena v vašem vozilu.
Izvedite več
BMW Digitalni ključ BMW Z4 M40i Roadster (G29)

BMW Digital Key.

BMW Digital Key spremeni vaš združljivi pametni telefon* v čisto pravi avtomobilski ključ. Da bi odklenili vrata, preprosto pridržite pametni telefon poleg kljuke na vratih. Preden zaženete BMW, pa ga odložite v predal za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim osebam in na primer tudi omejite največjo hitrost – odlična funkcija za voznike začetnike.

* BMW Digital Key je združljiv samo z izbranimi pametnimi telefoni. Seznam združljivih pametnih telefonov boste našli na bmw.com/digitalkey. Za uporabo BMW Digital Key je potrebna opcija Teleservices.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

250 (340) / 5000-6500

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

4,5

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

7,9 - 8

Kombinirane emisije CO2 v g/km:

181 - 182

BMW Z4 M40i Roadster, G29, stranski pogled

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster, G29, stranski pogled pred stavbo

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW Z4 M40i Roadster.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
  • Pregled vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW.

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o pomoči na cesti BMW
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW Z4 M40i Roadster, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW Z4 M40i Roadster:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,0 – 7,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 182 – 177

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • BMW Z4 M40i Roadster:
    Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 7,9–8
    Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 181–182

    Uradni podatki za porabo goriva, emisije CO2, porabo električne energije in električni doseg so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in v skladu z Uredbo (EU) 715/2007 s spremembami. Številke WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru razponov. Za vozila, ki so bila na novo homologirana od 01.01.2021, veljajo uradne specifikacije samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih metodah NEDC in WLTP najdete na www.bmw.de/wltp