BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, tričetrtinski stranski pogled med vožnjo.

54.000,00

Cena

THE 1

BMW M

BMW M135i xDrive: 306 KM, 225 kW in 450 Nm.

54.000,00

Cena

THE 1BMW M135i xDrive: 306 KM, 225 kW in 450 Nm.

Popolnoma novi BMW M135i xDrive, ki ponuja večjo zmogljivost, več sloga in več užitka v vožnji, ni tukaj, da bi tekmoval z drugimi –- ampak, da postavlja nove standarde. Njegova atletska zunanjost to nazorno dokazuje z značilnimi podrobnostmi, kot so posebna dvojna ledvička M135i xDrive mrežaste zasnove, M zadnji spojler in dve izpušni cevi s 100 mm zaključkoma. BMW M135i xDrive pa določa tempo tudi na cesti: standardna kombinacija M športnega diferenciala, BMW xDrive, športnega menjalnika Steptronic in M športnega krmiljenja ga naredi najboljšega v njegovem razredu v smislu okretnosti in vožnje skozi ovinek. Ta samozavestni M avtomobil BMW serije 1, ki ga poganja 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo BMW M135i, ponuja zmogljivost in vozno dinamiko na povsem novi ravni.


BMW M135i xDrive:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): Podatek še ni na voljo
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): Podatek še ni na voljo

Preberi več

LASTEN RAZRED.

BMW M135i xDrive ponosno razkazuje svoj športni pedigre.

4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo BMW M135i xDrive z 225 kW (306 KM).

MOČAN MOTOR.

Iz delovne prostornine le 1,998 litra, BMW M135i xDrive razvije impresivnih 225 kW (306 KM) in visok navor 450 Nm. Za to izjemno zmogljivost je odgovorna kombinacija povečanega turbopolnilnika, optimizirane napeljave za posesani zrak, visokozmogljivega paketa hlajenja in izpušnega sistema M Performance s krmiljenjem ventilov.

Popolnoma novi BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, tričetrtinski stranski pogled na parkirišče.

NAJBOLJŠA VOZNA DINAMIKA.

Kombinacija dvostopenjskega turbinskega polnjenja motorja M TwinPower Turbo, hitrega pretikanja 8-stopenjskega športnega menjalnika Steptronic, M športnega podvozja s standardnim M športnim diferencialom in BMW xDrive omogoča dinamično zmogljivost vožnje na najvišji ravni.

Notranjost BMW M135i xDrive z M usnjenim volanom in M športnimi sedeži.

ŠPORTNA NOTRANJOST.

V notranjosti BMW M135i xDrive lahko potniki pričakujejo premijski ambient s športnim značajem. Skupaj s čvrstim oprijemom M usnjenega volana, novi M športni sedeži poudarjajo dinamično vozno izkušnjo, ki je čudovito pospremljena z diskretno razsvetljavo osvetljenih notranjih oblog. Ključna sestavina k vozniku usmerjenega kokpita je BMW Live Cockpit Professional z dvema 10,25-palčnima popolnoma digitalnima zaslonoma – kar zagotavlja popoln pregled.

BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo z žensko v ospredju.

ČISTA ŠPORTNOST.

Izrazit, športen, avtoritativen – od širokega sprednjega dela z velikimi vstopnimi odprtinami za zrak in posebne dvojne ledvičke M135i xDrive mrežaste zasnove, prek dinamično nagnjene strešne silhuete z M zadnjim spojlerjem do zelo izraznega zadka s 100-milimetrskima zaključkoma izpušnih cevi. V interakciji z osupljivimi možnostmi opreme, ki jih ponuja standardni paket M Aerodynamics, zunanja oblika BMW M135i xDrive uteleša najvišjo raven športnosti in užitka v vožnji.

Atletski M športni sedeži z integriranim naslonom za glavo v notranjosti BMW M135i xDrive.

ATLETSKI M ŠPORTNI SEDEŽI.

Privoščite si nekaj pravega užitka v vožnji: odslej noben zavoj ne bo pretesen in nobena vožnja ne bo preveč dinamičen, zahvaljujoč ergonomsko dovršenima M športnima sedežema za voznika in sovoznika. Z integriranim naslonom za glavo in M oznako določata močne vizualne poudarke v notranjosti BMW M135i xDrive. Hkrati pa M športni sedeži ponujajo različne možnosti nastavitev, kar omogoča popolno prilagoditev telesu in namenu.

UJEMANJE Z NJEGOVIM MOČNIM ZNAČAJEM.

Oblikovalski poudarki BMW M135i xDrive na zunanjosti in v notranjosti.

Prava paša za oči: športna in progresivna oblika novega BMW M135i xDrive je bila ustvarjena, da bi pritegnila občudujoče poglede v rekordnem času. Izredno izrazit sprednji del z velikimi odprtinami za zrak, markantno dvojno ledvičko mrežaste zasnove in nagnjenimi prilagodljivimi LED-žarometi zagotavlja nepozaben prvi vtis. Impresivna 19-palčna platišča iz lahke zlitine skupaj z dinamičnimi obrisi poudarjajo atletski značaj vozila. Na zadku pa prevladuje širok podaljšan zadnji odbijač s svojim vložkom v videzu difuzorja in dvema velikima 100-milimetrskima zaključkoma izpušnih cevi v barvi Cerium Grey. Notranjost BMW M135i xDrive navdihuje prav tako hitro: M športni sedeži, osvetljene okrasne obloge in velika panoramska steklena streha ustvarjajo izjemno dinamičen in velikodušen premijski ambient.
BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo z žensko v ospredju.
BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, stranski pogled iz ptičje perspektive na parkirišče.
BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, vzvratno parkiranje.
Premijska notranjost BMW M135i xDrive z osvetljenimi notranjimi oblogami.
BMW M135i xDrive v videoposnetku.
BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo z žensko v ospredju.

ATLETSKI SPEKTAKEL.

Ozki, natančno oblikovani prilagodljivi LED-žarometi, izrazita oblika M posebne dvojne ledvičke v barvi Cerium Grey mrežaste zasnove in prepoznaven M poseben podaljšan sprednji odbijač z velikimi zračnimi odprtinami opredeljujejo izjemno športni sprednji del BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, stranski pogled iz ptičje perspektive na parkirišče.

IZPILJENA POSTAVA.

Stranski pogled BMW M135i xDrive se odlikuje z nizko lego na cesti, močnimi oblikami in jasno opredeljenimi vodoravnimi linijami. Če dodamo še tekočo strešno linijo in izrazna 19-palčna platišča iz lahke zlitine, dobimo celostno podobo čiste dinamike.

BMW M135i xDrive v kovinski barvi Black Sapphire, vzvratno parkiranje.

KREPAK ZAKLJUČEK.

Izrazito oblikovan podaljšan zadnji odbijač z vložkom v videzu difuzorja je v interakciji z dvema velikima 100-milimetrskima zaključkoma izpušnih cevi v barvi v Cerium Grey, ozkima enotama LED-zadnjih luči in M zadnjim spojlerjem, kar ustvari gospodovalen zadek z izjemno samozavestnim značajem.

Premijska notranjost BMW M135i xDrive z osvetljenimi notranjimi oblogami.

PREMIJSKI AMBIENT.

Velikodušno razporejena notranjost BMW M135i xDrive se odlikuje s premijskim značajem in sistematično usmerjenostjo k vozniku. Hkrati pa značilnosti zelo kakovostne opreme, kot so M športni sedeži, osvetljene notranje obloge in velika panoramska steklena streha, ustvarjajo odprto, športno in ekskluzivno vzdušje. Posebno notranjo izkušnjo zaokrožujejo inovativne tehnologije, kot je BMW Live Cockpit Professional ali BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW M135i xDrive v videoposnetku.

Poraba goriva in emisije CO₂ za BMW M135i xDrive.

  • BMW M135i xDrive:
    Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): Podatek še ni na voljo
    Emisije CO2 v g/km (kombinirane): Podatek še ni na voljo

    Vrednosti vozil, ki so označene z (2), so predhodne.