KOMPAKTEN PAKET MOČI.

BMW M

Oblika BMW M2 Coupé.

KOMPAKTEN PAKET MOČI.

Oblika BMW M2 Coupé.

Edini M avtomobil v svojem segmentu vozil. Poln pulzirajoče energije je zvest svojemu izvoru iz sveta motošporta v vsaki faseti. BMW M2 Coupé izžareva čisto moč in dinamiko zunaj in znotraj. Vozilo, ki je narejeno, da gre do skrajne meje. Razvit na dirkališču – doma na vsaki cesti.

KOMPAKTEN PAKET MOČI.Oblika BMW M2 Coupé.

Edini M avtomobil v svojem segmentu vozil. Poln pulzirajoče energije je zvest svojemu izvoru iz sveta motošporta v vsaki faseti. BMW M2 Coupé izžareva čisto moč in dinamiko zunaj in znotraj. Vozilo, ki je narejeno, da gre do skrajne meje. Razvit na dirkališču – doma na vsaki cesti.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Kompaktno vozilo, odlično za hitre sprinte in divje vožnje skozi ovinke – BMW M2 Coupé demonstrira ogromno moč, agilnost in preciznost v vseh podrobnostih. Velike vstopne odprtine za zrak v podaljšanem sprednjem odbijaču oskrbujejo zelo zmogljiv M motor s potrebnim hladnim zrakom. Pokrov motorja, ki predstavlja začetek atletske linije kupeja, izžareva čisto dinamiko in prek silhuete deluje posebej mišičasto. Air Curtain in M zadnji spojler izpopolnita izvrstno aerodinamiko. Hkrati pa je zunanjost BMW M2 Coupé s klasično M ledvičko z dvojnimi prečkami in M elementoma na boku v obliki škrg videti še bolj športna. Odlična svetilnost serijskih LED žarometov jamči suveren videz čez dan in izvrstno osvetljen asfalt ponoči.

Precizna zadnja prema z lahko konstrukcijo in posebej široke pnevmatike skrbijo za prav tako široko kolotečino. S tem je lega vozila na cesti še bolj suverena. Progresivno oblikovane LED zadnje luči poudarjajo markantno oblikovan zadek. Difuzorski vstavek v podaljšanem zadnjem odbijaču z dvema integriranima dvojnima izpušnima cevema pa zaokrožuje dinamičen videz vozila.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Notranjost BMW M2 Coupé sprejme voznika in sovoznika s športnima sedežema v črnem usnju Dakota. Vsi sedeži imajo pod nasloni za glavo vtisnjen M logotip in so prešiti s kontrastnimi šivi v barvi Polar Blue. Elegantna mat instrumentna plošča s tehnologijo Black Panel ustvarja posebej intuitiven vtis: kakor hitro obrnete avtomobilski ključ, se prikažejo pomembni prikazi. Notranje obloge iz karbona z odprtimi porami, M usnjen volan in oba okrogla merilnika z rdečimi kazalci optično poudarjajo močno športno ambicijo. Številne aplikacije, kot so strop BMW Individual v antracitni barvi ali M varnostni pasovi v okviru dodatne opreme z izvezenimi poudarki v M barvah*, še dodatno poudarjajo osupljiv videz vozila.


* Predvidoma na voljo od 4. četrtletja 2017.

19'' M LITA ALU. PLATIŠČA DOUBLE-SPOKE 437 M.

19'' M LITA ALU. PLATIŠČA DOUBLE-SPOKE 437 M.

19" M lita alu. platišča Double-spoke 437 M s kombiniranimi pnevmatikami, brušena visok sijaj, kovana, v črni barvi, velikost 9 J x 19 s pnevmatikami 245/35 R 19 spredaj in 10 J x 19 s pnevmatikami 265/35 R 19 zadaj.

DELI BMW M PERFORMANCE.

BMW M predstavlja dinamiko, inovativne tehnologije in desetletja izkušenj iz sveta motošporta. Deli BMW M Performance prenašajo to znanje in izkušnje z dirkališča na cesto: z nadgradljivimi komponentami v kategorijah aerodinamike, pogonskega sklopa in kokpita lahko poudarite še večjo brezkompromisno športnost svojega BMW M2 Coupé.

Sistem glušnika.

Tako zveni prava strast: sistem glušnika ojača zvok 6-valjnega motorja v vozilu z edinstvenim zvočnim doživetjem. Narejen je iz zelo kakovostnega legiranega jekla, ki je posebej odporen proti vremenskim vplivom.

Karbonski zaključek končne izpušne cevi.

Karbonski zaključek končne izpušne cevi BMW M Performance krepi individualni značaj vozila. Toplotno ločena končna cev skrbi za maksimalno kakovost. Vtisnjen logotip M poudarja športnost. Na voljo samo v kombinaciji s sistemom glušnika BMW M Performance. Možna je tudi izdelava iz titana.

Karbonski zadnji spojler.

Dinamika v posebej plemeniti obliki: zadnji spojler je izdelan 100 % karbona visoke kakovosti. Njegova samozavestna in dinamična oblika še močneje poudari športno-mišičast značaj zadka vozila.
  • Poraba goriva in emisije CO2 za BMW M2 Coupé:

    Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,5 do 7,9

    Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 199 do 185

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.