BMW M

VARNOST BREZ MEJA.

Udobje in varnost v BMW M2 Coupé.

Pri aktivni in pasivni varnosti ni prostora za popuščanja. BMW M2 Coupé je s številnimi tehnologijami pripravljen na vsak izziv. Hkrati M usmerjenost k vozniku omogoča bliskovito hitre reakcije in visoko raven udobja v vsakdanu in na dirkališču. S prilagojenimi servisnimi paketi po meri iz BMW Service Inclusive pa je v vsakem trenutku zagotovljeno brezhibno stanje vozila.

M USMERJENOST K VOZNIKU.

K ergonomskemu konceptu M avtomobila spada ekskluziven kokpit z značilno M usmerjenostjo k vozniku. Pri tem so vsi upravljalni elementi, pa tudi podrobnosti, kot je M podpora za stopalo za voznika, dosledno usmerjeni k vozniku. V ospredju je, tako kot v dirkalnem športu, intuitiven, popoln nadzor nad vozilom, združen z najkrajšimi reakcijskimi časi.

PASIVNA VARNOST.

Zahvaljujoč ciljni izbiri materialov in zelo togi strukturi izpolnjuje vsako vozilo BMW najvišje standarde pasivne varnosti, medtem ko v kombinaciji z visoko učinkovitimi zadrževalnimi sistemi jamči največjo možno zaščito za potnike. Vozila so izdelana v skladu z varnostnimi standardi najpomembnejših preizkusnih trkov, ki jih izvajajo neodvisne institucije.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

S Service Inclusive vam za časovno obdobje po vaši izbiri ni treba več razmišljati o stroških za vzdrževanja in pregleda vozila. Storitev vključuje: menjavo motornega olja, servis mikrofiltra, filtra za gorivo, zračnega filtra in vžigalnih svečk, pa tudi menjavo zavorne tekočine, pregled vozila in druge obsege del v skladu s smernicami BMW.

  • Poraba goriva in emisije CO2 za BMW M2 Coupé:

    Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,5 do 7,9

    Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 199 do 185

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.