Trije BMW M2 Competition drsijo bočno na stezi pred nočno kuliso velemesta.

ISTA ULICA. DRUGAČNA IGRA.

M87C

Novo vozilo BMW M2 Competition Coupé.

ISTA ULICA. DRUGAČNA IGRA.

Novo vozilo BMW M2 Competition Coupé.

ISTA ULICA. DRUGAČNA IGRA.Novo vozilo BMW M2 Competition Coupé.

Športni avtomobil, ki spremeni vsako ulico. BMW M2 Competition Coupé vas prevzame z izjemno kombinacijo zmogljivosti, okretnosti in natančnosti. Velike vstopne odprtine za zrak v podaljšanem sprednjem odbijaču signalizirajo koncentrirano moč novega vrstnega 6-valjnega bencinskega motorja z dvema turbopolnilnikoma in največjo močjo 410 KM*. BMW M2 Competition Coupé je vedno jamstvo za največjo zmogljivost in težnjo, da postavite nove rekorde. Pravi M avtomobil, narejen za zmagovalce.

* Začasni, še ne potrjeni podatki, pridržana pravica do sprememb.

BMW M2 Competition(2)(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,0–9,9 [9,2–9,2]
CO2-Emission in g/km (kombiniert): 228–225 [210–209]

Read more
BMW M

5 GLAVNIH DEJSTEV.

 • 01 Dvojni turbo z optimizirano maso za največji razvoj moči
 • 02 Največja moč 302 kW (410 KM)*
 • 03 Največji navor 550 Nm*
 • 04 Od 0 do 100 km/h v 4,2 sekunde z M DCT*
 • 05 Najvišja vrtilna frekvenca 7,600 1 vrt/min*
Dva BMW M2 Competition na stezi pred nočno kuliso velemesta z vidika ceste.
Bel BMW M2 Competition drsi bočno na stezi pred nočnim mestnim obzorjem.

DVA TURBOPOLNILNIKA. EN CILJ.

BMW M2 Competition Coupé ne potrebuje ciljne črte, da bi bil prvi. S svojim ogromnim potencialom zmogljivosti in izjemno okretnostjo pušča tekmece daleč za seboj. Zahvaljujoč dvema turbopolnilnikoma z optimizirano maso, se visokozmogljivi motor odziva z izredno neposrednim odzivom in neukrotljivo vrtilno frekvenco – kot nalašč za hitre sprinte in športne zavoje. Zvok M športnega izpušnega sistema lahko prilagodite vsakemu načinu vožnje s pritiskom gumba – močan in odločen v vsakem trenutku. Koncept hlajenja, ki se je dokazal na dirkališču, zagotavlja optimalno obratovalno temperaturo, M-specifično podvozje pa poskrbi za natančno obnašanje kupeja med vožnjo. Avtomobil za vse, ki želijo peljati dirko na čelu.

Dva BMW M2 Competition v dirkalnih razmerah ponoči, pogled iz kokpita.
Kokpit in M športni sedeži BMW M2 Competition, nočno mestno obzorje v ozadju.

PRVI ŠTARTNI POLOŽAJ. Z VSO MOČJO NAPREJ.

Kokpit, kot bi bil narejen za dirkališče: M-specifična instrumentna plošča z rdečimi kazalci, sredinsko postavljenim merilnikom za olje in napisom M2 Competition je dosledno usmerjena k vozniku. Tudi M usnjen volanski obroč je optimiziran za visoko zmogljivost. Posamezni vozni profili se lahko konfigurirajo s pomočjo gumbov M1/M2, medtem ko prestavna vzvoda na volanu v povezavi z M menjalnikom z dvojno sklopko omogočata menjavo prestav v sekundi. Opremo nadalje dopolnita še opcijska M športna sedeža: v črnem usnju Dakota z osvetljenim logotipom M2 ne ponujata le izjemnega videza, temveč tudi odlično oporo – M oblikovanje v ciljni ravnini, ki ga navdihuje motošport.

TAKO ZVENIJO ZMAGOVALCI.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

  Vrednosti za vozila, ki so označena s (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.