MARKANTEN+

BMW M

Oblika vozila BMW M3 Limuzina.

MARKANTEN+

Oblika vozila BMW M3 Limuzina.

MARKANTEN+Oblika vozila BMW M3 Limuzina.

Športna DNK vozila BMW M3 Limuzina je nezamenljiva. Dinamičen sprednji del vozila z velikimi odprtinami za zrak in dvojne prečke na rešetki hladilnika v obliki ledvičke v črni barvi visok sijaj kažejo izvrsten potencial zmogljivosti. K vozniku usmerjen kokpit navdušuje s svojo popolno ergonomijo v notranjosti. Ekskluzivni M sedeži zagotavljajo izvrstno bočno oporo s svojo školjkasto obliko. Vse podrobnosti so izredno kakovostno izdelane in izražajo čisti dirkalni značaj.
BMW M3 Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,1 (8,3)
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 209 (194)

Podatki v oklepajih se nanašajo na vozilo s 7-stopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in sistemom Drivelogic.

Podatki o porabi so določeni v skladu z merilnim ciklom vožnje ECE in so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

BMW M

OSUPLJIV OBLIKOVNI JEZIK.

Dinamična oblika.

Vozilo BMW M3 Limuzina je izredno športno, z ikonsko navzočnostjo in visoko zmogljivostjo, ki jo zaznamuje učinkovita dinamika. Vsak oblikovni element, od velikih odprtin za zrak in izraznih litih alu. platišč do športnega zadka vozila, poudarja čisto moč tega športnega avtomobila z visoko zmogljivostjo.

Športne linije.

Stranski pogled vozila BMW M3 združuje DNK visoko zmogljivega športnega avtomobila s primernostjo za vsakdanjo uporabo štirivratne limuzine.

Močan sprednji del.

Naprej nagnjen sprednji del z rešetko hladilnika v obliki ledvičke z dvojnimi prečkami v črni barvi visok sijaj z znakom M3 in velikimi odprtinami za zrak dopolnjujejo LED žarometi dinamične oblike. Njihova filigranska oblika in navdušujoč sijaj zagotavljata samozavestno navzočnost podnevi in popolno osvetlitev ceste ponoči.

Markanten zadnji del.

Progresivna oblika zadnjih LED luči, ki poudarja suvereno držo vozila, in visoko zmogljive športne pnevmatike ustvarjajo trajen vtis ob pogledu na zadek vozila z njegovo široko držo. M zadnji spojler poveča pritisno silo in s tem še izboljša aerodinamiko. M difuzor in kotne M dvojne končne izpušne cevi se popolnoma zlijejo z zadnjim odbijačem z značilnimi odprtinami za zrak.

Aerodinamični elementi.

Obe navpični odprtini elementov Air Curtain in bočni odprtini v obliki M škrg z integriranima elementoma Air Breather zmanjšujejo zračni upor okoli okrovov koles. To izpopolni aerodinamične zmogljivosti in obenem poveča tudi utrip srca.

Ekskluzivna karbonska streha.

BMW karbonska streha iz plastike, ojačena z ogljikovimi vlakni (CFRP), kot del inteligentnega koncepta lahke gradnje prispeva k zmanjšanju skupne mase vozila in hkrati zniža njegovo težišče. To vodi k povečanju agilnosti in dinamike pri pospeševanju in zaviranju ter pri vožnji skozi ovinke.

Polne LED luči.

Tudi v zadnjih lučeh se funkcija osvetlitve izvaja izključno s pomočjo svetlobnih diod. Njihova podaljšana oblika v črki L in neprekinjena oblika luči se zlijeta z vrati prtljažnika in poudarjata značilno obliko zadnjega dela vozila.

IZRAZNA KOLESA.

Kolesa z optimalno maso za vozilo BMW M3 Limuzina zagotavljajo samozavesten videz. Že v okviru osnovne opreme so vključena navdušujoča 18'' lita. alu platišča z obliko V-spoke, v okviru dodatne opreme pa prepričajo 19'' M lita alu. platišča z obliko Double-spoke. Po izbiri v barvi Ferric Grey ali v črni barvi razkrivajo pogled na M karbonsko-keramične zavore ali M kompozitne zavore z M logotipom. Enako velja za 20'' lita alu. platišča z obliko Star-spoke v okviru dodatne opreme, ki so dodatno na voljo tudi v črni barvi. Kar koli že izberete, kombinirane pnevmatike v okviru osnovne opreme s svojimi širšimi zadnjimi kolesi poudarjajo športen videz zadka vozila BMW M3 Limuzina in obenem izboljšajo nadzor nad krmiljenjem in oprijem.

KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Poseben način, na katerega lahko izrazite svojo osebnost – BMW Individual Manufaktur izpolnjuje to željo na edinstven način s kolekcijo BMW Individual. Oblikujte svoje vozilo BMW M3 Limuzina, da bo tako individualno, kot ste vi.

DELI BMW M PERFORMANCE.

BMW M predstavlja dinamiko, inovativne tehnologije in več desetletij izkušenj v motošportu. Deli BMW M Performance podarjajo vozilu BMW M3 Limuzina še več dinamike in ekskluzivnosti. Ne glede na to, ali gre za zunanjost ali notranjost vozila: možnosti so dejansko neomejene.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti v oklepajih veljajo za vozila s sedemstopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in sistemom Drivelogic.

    Podatki o porabi so določeni v skladu z merilnim ciklom vožnje ECE in so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

    Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO₂, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO₂ v skladu z Direktivo 1999/94/ES.