BMW M340i xDrive Touring, tričetrtinski posnetek od spredaj med vožnjo pred mestnim ozadjem

THE 3

BMW M340i xDrive Touring, tričetrtinski posnetek od spredaj med vožnjo pred mestnim ozadjem

Podrobnosti in možnosti opreme za novi BMW M340i xDrive Touring

THE 3

THE 3Podrobnosti in možnosti opreme za novi BMW M340i xDrive Touring

BMW M340i xDrive Touring samozavestno združuje športnost z inovativno vsestranskostjo. Ravno zaradi tega velik izbor M-značilnih funkcij iz kategorij vozne dinamike in oblikovanja, skupaj z naprednim in zmogljivim motorjem BMW M TwinPower Turbo, zagotavlja optimalno športno individualnost.

Preberi več

VOZNA DINAMIKA MODELA BMW M340i xDRIVE TOURING.

Spremeni pričakovanje v užitek v vožnji.

Od ljubezni do motošporta: z M-komponentami podvozja iz ponudbe originalne opreme BMW, BMW M340i xDrive Touring zagotavlja vznemirjenje na najvišji ravni. Razvite za najvišje zahteve v dinamiki, navdihujejo z impresivno zmogljivostjo in dovršenimi voznimi lastnostmi. Prilagodljivo M-podvozje s spremenljivim športnim krmiljenjem, podprto z M-športnim diferencialom z elektronskim nadzorom zapore diferenciala, na primer zagotavlja športen užitek v vožnji v kombinaciji z večjo okretnostjo, optimalnim oprijemom in najboljšo možno vodljivostjo.
BMW M340i xDrive Touring, vozna dinamika
BMW M340i xDrive Touring, vrstni 6-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo

Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo.

M340i xDrive poganja 3,0-litrski vrstni 6-valjni bencinski motor s tehnologijo BMW TwinPower Turbo. Z največjo močjo 275 kW (374 KM) in največjim navorom 500 Nm ima zelo športne vozne zmogljivosti. Od 0 do 100 km/h namreč pospeši v samo 4,4 sekunde.
BMW M340i xDrive Touring, M-športni diferencial

M-športni diferencial.

M-športni diferencial optimizira oprijem in vozno stabilnost pri dinamičnem menjavanju voznega pasu, pospeševanju iz ovinka, pri vožnji skozi ovinek z veliko hitrostjo in različnih razmerah na cesti. Oprijem se optimizira s pomočjo elektronsko krmiljene lamelne zapore, ki zmanjša razliko vrtilne frekvence med zadnjima kolesoma.
BMW M340i xDrive Touring, 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levem položaju S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW M340i xDrive Touring, ekskluzivni zaključki izpušnih cevi

Ekskluzivni zaključki izpušnih cevi.

Ekskluzivno za M340i: levi in desni zaključek izpušnih cevi proste obliki sta na voljo v barvi Cerium Grey. Na ta način izpušne cevi vizualno poudarjajo športnost M340i.
BMW M340i xDrive Touring, M-športne zavore

M športne zavore.

M-športne zavore imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi in so opremljene z M-oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
BMW M340i xDrive Touring, spremenljivo športno krmiljenje

Spremenljivo športno krmiljenje.

Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. Sistem se na premikanje volana odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji. S tem se izboljša obnašanje vozila pri bolj dinamični vožnji in zmanjša napor, ki je potreben pri parkiranju in zavijanju.
BMW M340i xDrive Touring, prilagodljivo M-podvozje

Prilagodljivo M-podvozje.

Prilagodljivo M-podvozje, ki je znižano za 10 milimetrov, se lahko kadar koli elektronsko prilagodi, da ustreza cestnim in voznim pogojem. S pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko prav tako prilagodite karakteristike podvozja, kar vam omogoča želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito okretnim obnašanjem vozila.

OBLIKA BMW M340i xDRIVE TOURING.

Športen podolgem in počez.

Vrhunskega športnika boste prepoznali že na prvi pogled. Prav tako pa tudi pristno M-obliko. Razvite za vznemirljive trenutke in občutek motošporta, ekskluzivno oblikovne komponente športnega oddelka BMW M vtisnejo BMW M340i xDrive Touring značaj pravega športnika tudi od zunaj.
BMW M340i xDrive Touring, paket M Aerodynamics

Paket M Aerodynamics.

Paket M Aerodynamics z M-značilnim podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, podaljšanim zadnjim odbijačem in bočnima pragovoma v barvi karoserije ter difuzorskim vložkom v kovinski barvi Dark Shadow zagotavlja čisto dinamiko in športnost. Komponente ne izpopolnijo zgolj videza, temveč izboljšajo tudi aerodinamiko vozila.
BMW M340i xDrive Touring, 19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 792 M dvobarvna

19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 792 M dvobarvna.

19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 792 M dvobarvna Cerium Grey s kombiniranimi in praznovoznimi pnevmatikami, polirana, velikost spredaj 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19, velikost zadaj 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring, BMW Individual Shadow Line visokega sijaja

BMW Individual Shadow Line visokega sijaja.

BMW Individual Shadow Line visokega sijaja vključuje številne podrobnosti opreme v črni barvi visokega sijaja. Mednje spadajo pokrovi vdolbin za okna, obrobe oken in okenske letve, B-stebrička, pa tudi okvirja, podnožji in oblogi zunanjih ogledal.
BMW M340i xDrive Touring, ekskluzivni zaključki izpušnih cevi

Ekskluzivni zaključki izpušnih cevi.

Ekskluzivno za M340i: levi in desni zaključek izpušnih cevi proste obliki sta na voljo v barvi Cerium Grey. Na ta način izpušne cevi vizualno poudarjajo športnost M340i.
BMW M340i xDrive Touring, M-športni sedeži in M-varnostni pasovi

Športni sedeži in M-varnostni pasovi.

Športna sedeža za voznika in sovoznika zagotavljata optimalno oporo in različne možnosti nastavitve, vključno s širino naslonjala. M-varnostni pasovi z napenjalniki in omejevalniki zatezne sile varnostnih pasov se ponašajo s tkanim poudarkom v klasičnih M-barvah.
BMW M340i xDrive Touring, M-usnjen volan

M-usnjen volan.

M-usnjen volan, vključno z večfunkcijskimi gumbi, M-značko in integrirano zračno blazino za voznika, je zasnovan s tremi kraki. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.
BMW M340i xDrive Touring, M-značilna instrumentna plošča

M-značilna instrumentna plošča.

Poleg podatkov same vožnje, kot so hitrost in vrtljaji, nudi M-značilna instrumentna plošča še dodatne informacije za posebej športno vožnjo.
BMW M340i xDrive Touring, technical data, consumption

TEHNIČNI PODATKI.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • WLTP meritve še niso na voljo.