BMW M340i xDrive Touring (G21), stranski posnetek med vožnjo
Cena71.000,00
Poraba goriva, kombinirana7.8l/100 km
Tip gorivaBencinDizel

THE 3

BMW M340i xDrive Touring (G21), stranski posnetek med vožnjo

BMW M3 TOURING

Cena71.000,00
Poraba goriva, kombinirana7.8l/100 km
Tip gorivaBencinDizel
THE 3BMW M3 </br>TOURING

BMW M340i xDrive in M340d xDrive Touring popestrita vaše vsakdanje življenje z razburljivim občutkom motošporta. Njuna zmogljiva vrstna 6-valjna motorja M TwinPower Turbo, ki proizvedeta do 375 KM (275 kW) in komponente M podvozja, ki so zasnovane za največjo dinamiko, zagotavljajo izjemno vlečno silo. In v nekaj sekundah oživijo strast do motošporta. V kombinaciji z impresivno prostornino prtljažnega prostora do 1.510 litrov in številnimi inovativnimi rešitvami za shranjevanje prtljage nesporno dokazujeta svoje sposobnosti tako na prehitevalnem pasu kot na dolgih razdaljah.

Preberi več

POUDARKI BMW M3 TOURING.

Spremeni pričakovanje v užitek v vožnji.

Pristna ljubezen do motošporta. S sestavnimi deli M podvozja BMW M340i xDrive in M340d xDrive Touring zagotavljata vznemirjenje na najvišji ravni. Deli so razviti za najvišje zahteve v smislu dinamike ter navdušujejo z impresivno zmogljivostjo in dovršenimi voznimi lastnostmi. Prilagodljivo M podvozje s spremenljivim športnim krmiljenjem, podprto z diferencialom M Sport z elektronskim nadzorom zapore, na primer zagotavlja športen užitek v vožnji v kombinaciji z večjo okretnostjo, optimalnim oprijemom in najboljšo možno vodljivostjo.
BMW M340i xDrive Touring (G21), vozna dinamika
BMW M340i xDrive Touring (G21), 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW M340i xDrive Touring (G21), zavore M Sport

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi ter so opremljene z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
BMW M340i xDrive Touring (G21), prilagodljivo M podvozje

Prilagodljivo M podvozje.

Prilagodljivo M podvozje, ki je spuščeno za 10 milimetrov, se lahko kadar koli elektronsko prilagodi, da ustreza cestnim in voznim razmeram. Vozniki lahko prav tako prilagodijo karakteristike podvozja, in sicer s pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike, da omogočijo želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito agilnim obnašanjem vozila.
BMW M340i xDrive Touring (G21), diferencial M Sport

Diferencial M Sport.

Diferencial M Sport optimizira oprijem in vozno stabilnost pri dinamičnem menjavanju voznega pasu, pospeševanju iz ovinka, vožnji skozi ovinek z veliko hitrostjo in različnih razmerah na cesti. Oprijem se optimizira s pomočjo elektronsko krmiljene lamelne zapore, ki zmanjšuje razliko vrtilne frekvence med zadnjima kolesoma.
BMW M340i xDrive Touring (G21), laserske luči BMW

Laserske luči BMW.

V načinu laserske dolge luči ima prilagodljiva laserska luč BMW domet do 530 m, kar je skoraj dvakrat dlje od običajnih žarometov. Boljša vidljivost v temi znatno poveča varnost. Modri poudarki in napis "BMW Laser" v žarometu prav tako poudarjajo tehnološke standarde in športnost vozila.
BMW M340i xDrive Touring (G21), 19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 792 M dvobarvna

19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 792 M dvobarvna.

19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 792 M dvobarvna Cerium Grey s kombiniranimi in praznovoznimi pnevmatikami, brušena, velikost spredaj 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19, velikost zadaj 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Shadow Line visokega sijaja

M Shadow Line visokega sijaja.

Opcija M Shadow Line visokega sijaja vključuje številne dele opreme v črni barvi visokega sijaja. Mednje spadajo pokrovi vdolbin za okna, okrasne obrobe in letve stranskih oken ter okvirji, podnožja in trikotne obloge zunanjih ogledal.
BMW M340i xDrive Touring (G21), ekskluzivni zaključki izpušnih cevi

Ekskluzivni zaključki izpušnih cevi

Ekskluzivno na voljo za M340i xDrive in M340d xDrive Touring: levi in desni zaključek izpušnih cevi proste oblike v barvi Cerium Grey. Na ta način zaključka izpušnih cevi vizualno poudarjata športnost M340i xDrive in M340d xDrive Touring.
BMW M340i xDrive Touring (G21), športni sedeži in M varnostni pasovi

Športni sedeži in M varnostni pasovi.

Športna prednja sedeža zagotavljata optimalno oporo in različne možnosti nastavitve. M varnostna pasova z napenjalnikom in omejevalnikom zatezne sile se ponašata s tkanim poudarkom v klasičnih M barvah.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M posebna instrumentna plošča

M posebna instrumentna plošča

Poleg podatkov vožnje, kot sta hitrost in število vrtljajev, M posebna instrumentna plošča prav tako prikazuje dodatne informacije za posebej športno vožnjo.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M usnjen volan

M usnjen volan

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M značko in integrirano zračno blazino za voznika se ponaša s trikrako zasnovo. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec, pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.

ATLETSKI PAKET MOČI.

Navdušenje, še preden vstopite: sodobna in dinamična oblika BMW M340i xDrive in M340d xDrive Touring združuje visoko zmogljivost in estetiko v vseh podrobnostih. Ekskluzivne oblikovne podrobnosti v napredni kovinski barvi Cerium Grey, kot so okvir in prečke značilne ledvičke BMW, poudarjajo njuno športno genetiko. Tudi videz notranjosti ni nič manj športen. Opcije, kot so ergonomski športni sedeži in ekskluziven M volan, oblečen v usnje, jo skupaj z najboljšimi materiali spremenijo v kokpit pravega športnega avtomobila, ki obljublja mravljince po telesu – in jih tudi povzroči.

Preberi več

TEHNOLOGIJE BMW M3 TOURING.

Intuitivni in predvidljivi.

BMW M340i xDrive in M340d xDrive Touring si prizadevata, da vas varno pripeljeta do želenih ciljev, vašo vožnjo pa spremenita v nepozabno športno doživetje. Da bi to dosegel, inteligentne funkcije Driving Assistant Professional in parkirnega asistenta že omogočajo delno avtomatizirano vožnjo. Poleg aktivnega asistenta za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go, vklj. z opozorilom pred naletom, pešci in kolesarji s funkcijo zaviranja, vas asistent pri krmiljenju in ohranjanju vozila na voznem pasu podpira pri hitrosti vse do 210 km/h. Parkirni asistent še nadalje tlakuje pot k avtonomni vožnji, medtem ko asistent pri vzvratni vožnji vozilo čisto samostojno zapelje na parkirno mesto in ga nato tudi zapusti. Za optimalno udobje in največjo varnost – v vseh voznih razmerah Pomoč za doseganje tega ponuja BMW Intelligent Personal Assistant, ki deluje kot vaš stalni spremljevalec. Skrbno beleži vaše odločitve in nastavitve ter vas tako z vsakim dnem vse bolj spoznava. Ko je potrebno, nadzoruje navigacijo, razvedrilne vsebine in pisarniška opravila ter vedno pozna najhitrejšo pot do vaše najljubše italijanske restavracije. Kot pravi avtomobilski strokovnjak odgovarja na vprašanja o vozilu, da bi bolje spoznali svoj BMW M340i xDrive ali M340d xDrive Touring ter njegove številne inovativne možnosti in funkcije.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta s smernim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder omogoča snemanje videoposnetka okolice vozila in njegovo predvajanje na nadzornem prikazovalniku ali prek izvoza USB tudi na vaši napravi. Pomembne informacije vozila, kot sta hitrost in položaj GPS, se shranjujejo sinhrono z videoposnetkom. BMW Drive Recorder ima dve podfunkciji, to sta Event Recorder in Crash Recorder.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje visokokakovostno prikazno omrežje, ki obsega 10,25-palčni nadzorni prikazovalnik visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in digitalni 12,3-palčni instrumentni prikaz. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, Connected Music

Connected Music.

Prisluhnite svoji priljubljeni glasbi, kjerkoli že ste. Klasična glasba na avtocesti, džez med prometnimi konicami in pop pri križarjenju. »Connected Music with Spotify« pomeni, da lahko prek našega glasbenega partnerja Spotify neposredno pretakate na milijone skladb brez omejitev. Potrebujete le kartico SIM, ki je trajno nameščena v vašem vozilu.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Na krovu imejte ves čas najnovejšo različico programske opreme. Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno posodobljen. Nadgradnje preprosto prenesite prek aplikacije My BMW ali kartice SIM, nameščene v vozilu, in jih nato namestite. S tem boste aktivirali tudi druge razpoložljive funkcije v BMW.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, odlagalni paket

Odlagalni paket.

Odlagalni paket vključuje predal na voznikovi strani armaturne plošče, mreži na hrbtiščih naslonjal sprednjih sedežev in dva priključka USB s funkcijo polnjenja na sredinski konzoli zadaj. Za manjše predmete je na desni strani tudi dodatna odlagalna mreža, na levi pa natezalni pas.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, zadnje okno z ločenim odpiranjem

Zadnje okno z ločenim odpiranjem.

Zadnje okno je mogoče odpreti ločeno, zato je zlasti praktično za shranjevanje ali odstranjevanje manjših kosov prtljage brez odpiranja vrat prtljažnika.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring, G21, sistem za prevažanje daljših predmetov

Sistem za prevažanje daljših predmetov.

Sistem za prevažanje daljših predmetov vključuje naslonjalo zadaj, ki se lahko prilagodljivo zlaga v razmerju 40 : 20 : 40 za največjo možno prilagodljivost. Na primer, dva potnika lahko udobno sedita na zadnjih sedežih, medtem ko je možno prevažanje daljših predmetov, kot je vreča za smuči in snežne deske. Dve držali za pijačo na sredinskem naslonu za roko sta nadvse praktični.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW M3 TOURING.

BMW M340d xDrive Touring

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

250 (340)/4.400

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

4,8

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

6,1 - 6,7

Kombinirane emisije CO₂ v g/km:

160 - 177

BMW M340d xDrive (G21), tehnični podatki

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW M3 TOURING.

BMW M340i xDrive Touring (G21), oblika platišč

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW M3 TOURING.

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW M3 Touring.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW M340i/M340d xDRIVE TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o pomoči na cesti BMW
BMW Service, zaposleni pomaga stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW M340i/M340d xDrive Touring, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW M340d xDrive Touring:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,7 – 6,1
Emisije CO2 (kombinirane): 176 – 160

 

Uradni podatki o porabi goriva in emisijah CO2 so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. V primeru dosega vrednosti po WLTP upoštevajo vso dodatno opremo. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

 

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 novih osebnih avtomobilov lahko najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M340i xDrive Touring:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 7,8 - 8,4
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirano): 178 - 193


  BMW M340d xDrive Touring:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 6,1 - 6,7
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirano): 160 - 177


  Uradni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so bili določeni v skladu z obveznim merilnim postopkom in v skladu z Uredbo (EU) 715/2007, veljavno v času homologacije. V primeru razpona številke v WLTP upoštevajo morebitno dodatno opremo. Za novo preizkušena vozila od, 01.01.2021, uradni podatki ne obstajajo več po NEDC, ampak le po WLTP. Za več informacij o merilnih postopkih WLTP in NEDC glejte www.bmw.de/wltp.


  Za več informacij o uradni porabi goriva in uradnih emisijah CO₂ novih osebnih avtomobilov glejte "Vodnik po porabi goriva, emisijah CO₂ in porabi električne energije novih osebnih avtomobilov", ki je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih, od Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen in na naslovu https://www.dat.de/co2/.