INFOZABAVA+

BMW M

Povezljivost v BMW M4 Cabrio.

INFOZABAVA+

Povezljivost v BMW M4 Cabrio.

INFOZABAVA+Povezljivost v BMW M4 Cabrio.

V vozilu BMW M4 Cabrio vas tako na cesti kot na dirkališču podpira široka paleta inovativnih tehnologij, ki zagotavljajo večje udobje in varnost, obenem pa postavljajo nove standarde. Posnamete lahko vse informacije, ki so pomembne za vožnjo, v delčkih sekunde in uživate v povezani komunikaciji, informacijah in razvedrilnih vsebinah na najvišji možni stopnji. Užitek v vožnji še nikoli ni bil tako pionirski.

BMW M

NOVA OBLIKA VMESNIKA.

Upravljanje informacijsko-razvedrilnega sistema je zdaj še bolj enostavno, jasno in informativno. Voznik lahko prek upravljanja na dotik poljubno izbira zaporedje šestih ploščičnih menijev za navigacijo, medije, komunikacijo, ConnectedDrive, Moje vozilo in sporočila. Namesto statičnega menijskega pogleda so vsebine prikazane kot ploščice v živo.

POSNEMITE UŽITEK V VOŽNJI: M APLIKACIJE.

Vozilo BMW M4 Cabrio je več kot le avtomobil – predstavlja izziv za voznike, ki se želijo neprestano izboljševati. Iz tega razloga sta nastali aplikaciji BMW M Laptimer in GoPro. Za najboljše čase krogov, najboljše pospeške in najlepše spomine zadnjih voznih doživetij.

 • Aplikacija BMW M Laptimer

  Z uporabo BMW M Laptimer App se lahko na dirkalnih stezah natančno evidentirajo vozni podatki in nato analizirajo. Evidentirani podatki se lahko kot trenutni posnetek objavijo na družabnih omrežjih, podatki, vključno s položajem pedala za plin, krmilnim kotom, gravitacijsko silo in najboljšim časom krogov, pa se lahko pošljejo prek e-pošte. Vključen je tudi vmesnik za kamere GoPro.

 • Aplikacija GoPro

  Z brezplačno aplikacijo GoPro App se lahko na ali v vozilu nameščena video kamera GoPro upravlja prek nadzornega prikazovalnika vozila BMW M4 Cabrio. Slike in video posnetki se lahko udobno upravljajo z upravljalnikom iDrive. Poleg tega se lahko kamera s pomočjo WiFi vklopi in izklopi, konfigurira in prikliče njena napolnjenost.

PREDPRIPRAVA ZA APPLE CARPLAY®.

Zahvaljujoč predpripravi za Apple CarPlay® lahko vozniki udobno, varno in brezžično uporabljajo združljiv telefon iPhone® tudi med vožnjo. Ta omogoča prikaz in upravljanje vsebine pametnega telefona, vključno s funkcijami, kot so glasba, sporočila iMessage/besedilna sporočila, telefonija, Siri, navigacija in izbrane aplikacije tretjih oseb, na običajni način, tudi prek uporabniškega vmesnika v vozilu. Odvisno od opreme vozila poteka uporaba s pomočjo vnosa na dotik, upravljalnika iDrive ali glasovnega upravljanja. Veljavnost Apple CarPlay®, ki se izteče po treh letih uporabe, se lahko nato podaljša prek BMW ConnectedDrive Store.

BMW HEAD UP PROJEKTOR Z M SPECIFIČNIM PRIKAZOM.

BMW HEAD UP PROJEKTOR Z M SPECIFIČNIM PRIKAZOM.

Barvni BMW Head Up projektor z M specifičnimi funkcijami projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje. S pritiskom gumba lahko voznik preklopi na M specifični prikaz, ki vključuje prikazovalnik izbire prestave, vrtljaje v obliki dinamične krivulje dosega, pa tudi prestavne lučke, ki nakazujejo optimalni trenutek za prestavljanje.

TELEFONIJA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM MOBILNEGA TELEFONA.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilni predal* z brezžično funkcijo polnjenja in dodatnima priključkoma USB. Povezava s strešno anteno skrbi za boljši sprejem mobilne telefonije. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik. Oprema pa vključuje tudi Bluetooth Office in predpripravo za dostopno točko WLAN.

* Univerzalna, brezžična polnilna postaja za pametne telefone je na voljo samo za združljive pametne telefone.

BMW CONNECTED.

BMW Connected je asistent osebne mobilnosti, ki olajša vsakodnevno mobilnost in pomaga vozniku, da sproščeno in pravočasno prispe na svoj cilj. Pomembne informacije, ki zadevajo mobilnost, kot so priporočila za optimalen čas odhoda, so na voljo na daljavo prek pametnega telefona iPhone® ali Apple Watch® in se lahko brezhibno prenesejo v vozilo.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M4 Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,5 (8,7)
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 218 (203)

  Podatki v oklepajih se nanašajo na vozilo s 7-stopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in sistemom Drivelogic.

  Kot osnova za določanje porabe velja merilni cikel vožnje ECE. Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO2, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO2 v skladu s smernico 1999/94/ES.